1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)
By ma zaujimalo, ze co sa stalo s tym ich slubom, ze vycistia slovensko od korupcie a nastolia poriadok. Šeliga, cisty karierista, Remišova prilišne hystericka, byvala clenka olano, mozno mu to teraz chce vratit aj s urokami, no nic z toho sa jej nepodari, Sulik az mrtvo apaticky, nezainteresovany. Kde sa v sekunde podelo to ich presvedcenie, z pred roka. Nacom vlastne vsetky tieto pravicove strany stavaju, podobne aj co docielia ty politici co sa stiepia z tych stran? To nemohli pockat kym ludia vydu do ulic, ked s skonci nudzovy stav a zuctuju si to zrucne strucne? Dovtedy by mu tam tie tisice ludi byvakovali pred domom az by podal ako premier demisiu.
To je problem pravice uz od cias Dzurindu. Stale len stiepenie a neschopnost vydrzat spolu. A pritom aj z komunalnych volieb je jasne ze na Slovensku je viac pravicovych volicov. Iba musia mat koho volit (najlepsie nejaku velku koaliciu), aby hlasy neprepadli ako v pripade PS-Spolu alebo KDH.
Ale inak sa tomu napatiu velmi necudujem, urcite su uz unaveni z Matovicovho vladnutia ked si stale presadi svoje. Mozno este v lete mali viziu ale teraz ich to prestava bavit.
Ale inak sa tomu napatiu velmi necudujem, urcite su uz unaveni z Matovicovho vladnutia ked si stale presadi svoje. Mozno este v lete mali viziu ale teraz ich to prestava bavit.
Ten pocit, keď si v jeden týždeň pozveš "vedecké esá" na koberček, že čo ideme robiť s tými "vašimi" opatreniami a na druhý týždeň znova rozhodneš za nich a nakúpiš Sputnik.
Ťažko veriť, že to takto môže fungovať 4 roky. Mal som za to, že Matovič po nástupe na premiérsku stoličku dospeje, ale v podstate to vyzerá, že máme influencera premiérom. Výhra to teda nie je a to nebolo treba robiť veľa oproti predošlej vláde, aby táto vláda bola všeobecne lepšia. Ale ako povedal Sulík, Matovič je pomstychtivý a na vzťahu k Remišovej a k Sulíkovi je to vidieť v celej svojej nahote, jednoducho neodolal tomu pocitu. Už lepších fackovacích panákov nenájde, ktorí by vydržali viac a iba preto, aby sme tu opäť nemali Smer. Dúfam že voliči ocenia tú obetu
Ťažko veriť, že to takto môže fungovať 4 roky. Mal som za to, že Matovič po nástupe na premiérsku stoličku dospeje, ale v podstate to vyzerá, že máme influencera premiérom. Výhra to teda nie je a to nebolo treba robiť veľa oproti predošlej vláde, aby táto vláda bola všeobecne lepšia. Ale ako povedal Sulík, Matovič je pomstychtivý a na vzťahu k Remišovej a k Sulíkovi je to vidieť v celej svojej nahote, jednoducho neodolal tomu pocitu. Už lepších fackovacích panákov nenájde, ktorí by vydržali viac a iba preto, aby sme tu opäť nemali Smer. Dúfam že voliči ocenia tú obetu
Otazka stoji, co s Matovicom? Lebo na nom to cele skrie. Ja by som si vedel za premiera predstavit sucasneho ministra financii a na stolicku ministra financi by sa konecne dostal Sulik a jeho by niekto nahradil v kresle m hospodarstva.
Ano, to by bolo najrozumnejsie, ale Matovic sa podla mna dobrovolne miesta nevzda. A tak by ho museli odvolat, vznikol by rozvrat v OLANO a OLANO bez Matovica neprezije. A preto je tiez mozne ze poslanci OLANO za to nezahlasuju.
A to je prave chyba, lebo ak by odisiel dobrovolne, tak by sa mu klub nemusel rozsypať, moze napr. robit presne to iste ako robil Fico s Pelegrinym rok a pol, su z toho isteho klubu, vlk syty ovca cela, nemyslim si, ze by mu islo o to sa este neikedy opakovane stat premierom.
Terz je ta TA3 tlacovka a prave vyhlasil, ze tato sitia v akej slovensko je vznikla vdaka 5,4 mil. zlyhani, niekto zlyhal viac, niekto menej...
Terz je ta TA3 tlacovka a prave vyhlasil, ze tato sitia v akej slovensko je vznikla vdaka 5,4 mil. zlyhani, niekto zlyhal viac, niekto menej...
Pacilo sa mi, ako ho redaktorka zo Sme zrusila otazkou ohladom opatreni, ze co vlastne od zajtra plati? Samozrejme habkal, ze nech sa opyta kompetentnych ludi a ze tato tlacovka je o Sputniku. Cize jeho PR o nicom, mame vakcinu hura, co este k tomu treba hovorit? Bola tlacovka k inym vakcinam? Nebola. Preco? Lebo tie nevybavil Matovic, ale EU, Ave Igor.
Dalo by sa to zhrnut, ze sme rukojemnikmi psychopata.
Uz sa len modlit, aby sa nieco nepototo s tymi dodavkami ruskej vakciny, lebo keby Matovic obvinil Rusko zo zlej situacie u nas, tak uz by nam nepredali ani kubik plynu 
Podvodnika ktorý očiernil konkurenciu len aby sa dostal ku korytu a este aj na vlastných partnerov útočí. 10 tisíce rodín bez práce, v krachu, minaju sa úspory ludom, podniky skrachované, len preto lebo sa pánko chcel stať majster v porážaní covidu. Tak to aj dopadlo v počte umrtí, výrazne minulý rok vzrastli počty infikovaných..dalo by sa pokračovať urobil zo SR - Venezuelu Európy, lebo nevidim rozdiel medzi Nicolasom Madurom a ním.
Dobre spravil Matovič, mal by objednať aj čínske, vydať výnimku a okamžite začať očkovať aj s tým a vykašlať sa na Remišovú a ostatných idiotov.
Týmto tempom ako sa očkuje teraz bude trvať zaočkovanie tých, čo sa chcú ešte roky.
A keď to nespravia, tak neostáva nič iné ako zbaliť kufre a príde Pele, Fico s kto vie kým a dokončia toto isté.
Týmto tempom ako sa očkuje teraz bude trvať zaočkovanie tých, čo sa chcú ešte roky.
A keď to nespravia, tak neostáva nič iné ako zbaliť kufre a príde Pele, Fico s kto vie kým a dokončia toto isté.
Nejdem tu písať o vakcinach to by som mal písať do temy Covid a tam sa chcem vyjadrit az na konci roka, kam sa SR dostalo týmto sposobom vládnutia. Ale co sa týka manažovania Matovič sa do toho nemal montovať. Co mal urobit mala byt podpora ludí,ubezpečovanie,ukludnovanie obyvatelstva.Celé riadenie mal nechat na odbornikov a ministra zdravotnictva a miesto Krajčiho mala byt Letanovská...Ja stojim na strane d SaS a Za ludí oni idu nato lepsie,logickejsie,praktickejšie
https://dennikn.sk/minuta/2293189/
kde su tie zlaty casy, ked nam vladli Meciar alebo Fico?
horsieho premiera ako toto sme nemali. hovoril som to sice uz asi mesiac po nastupe do funkcie, ale takmer kazdy den nas prekvapi niecim novym...
kedy maju chodit tie peticne harky?
kde su tie zlaty casy, ked nam vladli Meciar alebo Fico?
horsieho premiera ako toto sme nemali. hovoril som to sice uz asi mesiac po nastupe do funkcie, ale takmer kazdy den nas prekvapi niecim novym...
kedy maju chodit tie peticne harky?
Ľudia sú sprostí, im treba takých ako Mečiar, Fico, Danko, Harabin alebo Kotleba.
Koniec koncom ľudia dostanú to, čo si zaslúžia a tak im aj treba. Potom ostane už len nadávať a sa sťažovať a čakať na zázrak.
Koniec koncom ľudia dostanú to, čo si zaslúžia a tak im aj treba. Potom ostane už len nadávať a sa sťažovať a čakať na zázrak.
Sprosti ludia nemozu mat predsa mudreho vodcu, to da rozum aj logika. Akurat aby premier obvinil svojho ministra zo 4000 obeti covidu a potom toho isteho ministra obvinil z vrazdy novinara, tak to je suteren. To mi uz pride ze jeho EQ dosiahlo urovne Kotlebu a Mazureka, ked si honili na Matovicovom vyroku "milnik, ktory sme dosiahli..."
Ano mali sme tu kadejake monstra od Vlada po Roba. Ale zatial co oni mali evidentnu zalubu v oblbovani a kleptomanii, tak ten sucasny ma nepopieratelnu zalubu v ublizovani, az vidim ako tomu nedokaze odolat, aby si kopol.
Ano mali sme tu kadejake monstra od Vlada po Roba. Ale zatial co oni mali evidentnu zalubu v oblbovani a kleptomanii, tak ten sucasny ma nepopieratelnu zalubu v ublizovani, az vidim ako tomu nedokaze odolat, aby si kopol.
Dúfam, že Remišová a Sulík rozbijú vládu, budú predčasné voľby a konečne definitívne skončia mimo parlamentu, lebo to tak bude a to im aj bude treba.
Takýto ľudia nemajú čo hľadať v parlamente, vláde ani v politike. Robert Fico by mohol ruky bozkávať Sulíkovi, raz mu už dopomohol k 12 ročnému vládnutiu, možno, že sa mu to podarí zopakovať.
Sulík by mohol zase počas sprísnenej karantény odskočiť do Dubaja na výlet, aby bol vzorom ako ostať doma.
Takýto ľudia nemajú čo hľadať v parlamente, vláde ani v politike. Robert Fico by mohol ruky bozkávať Sulíkovi, raz mu už dopomohol k 12 ročnému vládnutiu, možno, že sa mu to podarí zopakovať.
Sulík by mohol zase počas sprísnenej karantény odskočiť do Dubaja na výlet, aby bol vzorom ako ostať doma.
-
starysomar
Hardcore addict
Dúfaj...
Cesar, ty musis byt troll lebo toto nikto pri zdravom rozume nemoze napisat.
mame vo vlade 4 strany, z toho jedna su plna katolibancov, nahodnych okoloiducich a na jej cele stoji usvedceny egocentricky plagiator, ktory sa sprava ako male decko, je presvedceny o svojej nekonecnej genialite a vzdy svoju chybu zvali na niekoho ineho. naposledy zvladol obvinit sulika za vrazdu kuciaka lebo nezahlasoval za euroval, len pri tom taktne zamlcal, ze on hlasoval tak isto...
druha strana ma za predsedu mafiana a paseraka drog, ktory ma tiez kupeny titul a v zivote ho nikto v skole nevidel. prezentuje sa, ako najvacsi bojovnik za tradicnu rodinu a pritom ma x+1 deciek s x zenami, kde x > 10 a pocas prisneho lockdownu vyvaza kur*y v statnej limuzine a ked pocas toho havaruje, tak terorizuje celu nemocnicu. jeho podpredseda tvrdi, ze na potlacenie pandemie sa musime vsetci spolocne pomodlit. dalsi ich nomimant vo vlade lieta kazdy vikend do britanie za rodinou a tvari sa, ze jeho sa ziadne protipanemicke opatrenia netykaju a arogantne tvrdi, ze s tym nemieni prestat...
zvysne 2 strany zacinaju mat tohto marazmu dost. ked sa na vlade na niecom dohodli a matovic si za kazdu cenu spravil po svojom, poza ich chrbty, a na tlacovke este k tomu vyhlasil, ze im o tom nepovedal, aby to nepokazili...
tak myslim, ze je spravny cas ukoncit tuto frasku. nemoze byt jedinym argumentom na taketo vladnutie "chcete naspat fica?"
mame vo vlade 4 strany, z toho jedna su plna katolibancov, nahodnych okoloiducich a na jej cele stoji usvedceny egocentricky plagiator, ktory sa sprava ako male decko, je presvedceny o svojej nekonecnej genialite a vzdy svoju chybu zvali na niekoho ineho. naposledy zvladol obvinit sulika za vrazdu kuciaka lebo nezahlasoval za euroval, len pri tom taktne zamlcal, ze on hlasoval tak isto...
druha strana ma za predsedu mafiana a paseraka drog, ktory ma tiez kupeny titul a v zivote ho nikto v skole nevidel. prezentuje sa, ako najvacsi bojovnik za tradicnu rodinu a pritom ma x+1 deciek s x zenami, kde x > 10 a pocas prisneho lockdownu vyvaza kur*y v statnej limuzine a ked pocas toho havaruje, tak terorizuje celu nemocnicu. jeho podpredseda tvrdi, ze na potlacenie pandemie sa musime vsetci spolocne pomodlit. dalsi ich nomimant vo vlade lieta kazdy vikend do britanie za rodinou a tvari sa, ze jeho sa ziadne protipanemicke opatrenia netykaju a arogantne tvrdi, ze s tym nemieni prestat...
zvysne 2 strany zacinaju mat tohto marazmu dost. ked sa na vlade na niecom dohodli a matovic si za kazdu cenu spravil po svojom, poza ich chrbty, a na tlacovke este k tomu vyhlasil, ze im o tom nepovedal, aby to nepokazili...
tak myslim, ze je spravny cas ukoncit tuto frasku. nemoze byt jedinym argumentom na taketo vladnutie "chcete naspat fica?"
Kapitan je sice kapitola sama o sebe, ale takto ho Matovic odstavil, a pritom bez kapitana by dnes zrejme Slovensko nemalo ani krabicku Sputniku
https://www.ta3.com/clanok/1204327/dank ... viezt.html
Som zvedavy, co bude ta druha velkolepa sprava, co nam Matovic este slubil, ale necudoval by som sa, keby to bol prave liek Triazavirin z Ruska, ktory tiez spomina kapitan.
Dobre ale vystihol Matovicovu povahu, uspech privlastnit iba sebe a zlyhanie hodit na vsetkych ostatnych.
https://www.ta3.com/clanok/1204327/dank ... viezt.html
Som zvedavy, co bude ta druha velkolepa sprava, co nam Matovic este slubil, ale necudoval by som sa, keby to bol prave liek Triazavirin z Ruska, ktory tiez spomina kapitan.
Dobre ale vystihol Matovicovu povahu, uspech privlastnit iba sebe a zlyhanie hodit na vsetkych ostatnych.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa normalne desim co to bude.kayko napísal: 03 mar 2021, 8:49 Som zvedavy, co bude ta druha velkolepa sprava, co nam Matovic este slubil, ale necudoval by som sa, keby to bol prave liek Triazavirin z Ruska, ktory tiez spomina kapitan.