Byt (mesto) vs dom (okolie)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Byt (mesto) vs dom (okolie)

Príspevok od používateľa gogo956 »

Johnnny

co tak to riesit zivym plotom ci tujami? nemusi tam byt hned betonovy múr..
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

spredu predzahradka a cesta, z boku 3 metre k plotu (ci uz tuje alebo betonova stena), zozadu to iste, len 5 metrov

ten vyhlad ries, lebo ak tam naozaj bude nepriehladny plot, tak to bude posobit velmi stiesnene
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

gogo956 napísal: 03 mar 2021, 14:05 Johnnny

co tak to riesit zivym plotom ci tujami? nemusi tam byt hned betonovy múr..
Toto uz je trochu dobuducna, ale zvazoval som aj toto. Vpredu urcite, ako by som to riesil vzadu je otazne. Zivy plot by si vyzadoval nejaku starostlivost navyse a tiez zabera trochu viac miesta.

beardie: Ano, to je zial pravda. Tiez sa bojim toho ze by to mohlo posobit dost stiesnene. Oni na stranke toho projektu maju fotky z nejakeho showroomu, alebo vzoroveho domu kde maju pevny plot a uprimne, pripada mi to fajn, ale zda sa mi to byt skreslene fotkami, pretoze to proste neposobi tak ako na tych renderoch. Ale na toto by som sa asi vedel pozriet priamo pri obhliadke.

Tiez by som rad vychytal jeden z tych ktore su viac vpredu. Aspon podla tych vizualizacii su tie domy stavane "cikcakovito" a niektore maju viac miesta vpredu (to mi pride zbytocne) a ine vzadu (co by som preferoval).
gogo956
Redeemer
Redeemer

veru, ked na takom nevelkom pozemku bude nepriehladny plot tak to posobi stiesnene a opticky este viac zmensuje pozemok, ja by som sa takemu rieseniu radsej vyhol
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale mate pocit, ze na tych fotkach (tam uplne dole), to vyzera az tak sniesnene ? Ono to trochu skresluje, ale asi z toho ide urobit predstava. A tam je to oplotenie uz fakt hodne vysoke. Toto je myslim nejak vzorovy dom, showroom, alebo take nieco.

https://www.novyhviezdoslavov.sk/ponuka ... avov/#tab1 . Celkovo mi to pride vzdusnejsie nez na vizualizacii. Ako dojmom vidieckeho domceka to neposobi, ale vylozene klaustrofobicke mi to tiez nepride.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

je to fotene sirokouhlym objektivom, takze urcite ano

chod si to omrknut osobne, to budes mat najlepsie
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Ako je samozrejme hlupost kupit to bez toho :) Urcite sa na to pozriet pojdem.

A tomu skresleniu tiez rozumiem, ale na nejaku predstavu to pouzit ide. V podstate najhorsia varianta mi pride ta, ze by tam nezasvietilo slnko. To by fakt celkovej vzdusnosti ubralo. Ale som rozhodnuty ist to omrknut. Tych moznosti zase tolko nie je.

Takak blba otazka. Keby som chcel ziskat nejake info o tom developerovi, resp ziskat nejake skusenosti s nim, mate nejake tipy ako sa do toho obut ?
gogo956
Redeemer
Redeemer

PREDAJCA DUALITY REAL S. R. O. IČO: 46822321
DEVELOPER NOVÝ HVIEZDOSLAVOV S. R. O. IČO: 50985175

zajtra ti ich preklepnem a napisem pm
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

To by som Ti bol nesmierne vdacny :) Toto som si dohladal, ale nie som uplne schopny o nich nieco zistit.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tie fotky dole som nepozeral, ale pozeram to teraz. Na predposlednej fotky vidiet na krivo ulozeny kastlik zaluzii, ktory nie je ani prelepeny 2cm syrodurom a nasledne dany do farby. Ale to bude zrejme preto, ze je tam 15cm zateplenie a kastlik ma sam o sebe 13-14cm. Vonkajsi vodovod im akosi tiez usiel, je to ohnute, ale tak to je skor detail, ktory nie je problem napravit. Na predposlednej a poslednej fotke mi to pride, ze sa prepada zamkova dlazba. Pod atikovy plech nevidiet, ze ci je to vytmelene polyuretanovym tmelom alebo ci to odflakli len silikonom, pripadne tam nic nedali. Z fotiek to tazko zhodnotit, este ked su taketo male.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Teba by som mal bravat na obhliadky. Ano, ked o tom hovoris, tiez som si vsimol, ze ta zamkova dlazba nevyzera v poriadku.

To ulozenie zaluzii by som si nevsimol vobec ...
Napísať odpoveď