Tak som sa snazil fandit "novej" vlade po vzniku, ze Matovic pride k rozumu, lebo dostane novu funkciu, velku zodpovednost a uvedomi sa....a
nic. Absolutne sklamanie.
Dostal vacsi priestor na sebaprezentaciu, ktory nalezite vyuziva, a iba sa otvorili a naplno rozkvitli vsetky poruchy toho retardovaneho sociopata.
Este v lete som toho magora branil na daktorych forach, ze on nie je vobec taky .ebnuty...a nakoniec sa ukaze, ze dezolati mali pravdu

, aj vsetky skupiny "matovic sasovic" "matovicov cirkus" a pod.
Je to chory magor, klamar, podvodnik, prekrucac, intrigan, ohovarac atd... akurat ze nekradne ako Fico. Kopa mojich znamych sa prave stavia pred dilemu, co je vlastne horsie, ci klamar a zlodej alebo naruseny narcisticky psychopat, klamar a vseobecna skodna. Lebo retarDanko kecal nezmysly, ale aj napriek tomu, ze to nevedel - "chcel daco dobre urobit". Magor Igor nema ani len tolko chochmesu ako Danko, hra sa na tajomneho, na zachrancu SK, hyri hlupymi napadmi, ktore si vynucuje; otvara Kinder Sputnik Surprise ; Don Quijota, ktory bojuje so Sulikom a dalsie detske hry, ale vobec za rok
nepochopil svoju funkciu premiera.
Tak mame fejsbukoveho premiera, ktory si naserie do huby skor, nez vobec opustil budovu NRSR alebo urad vlady po dakej spolocnej dohode, ktoru laxne porusi a este sa tvari, ze to ti druhi.
Dokonca aj volicov ma ten psychopat rovnako blbych ako Fico, ortodoxni fanusikovia, ktori absolutne nevidia, co robi, rozprava, predvadza.

To vcerajsie plakanie na placovke tych dvoch neschopnych (vlastnymi vyjadreniami priznanych) hlupakov by nemalo byt ukoncene len odstupenim "najlepsieho ministra" , najsvatejsieho duchom svatym pomazaneho Krajciho, ale rovno basou za vseobecne ohrozenie nakazlivou chorobou a vedome nekonanie pri vykone verejnej moci. Ten sa k tomu v podstate priznal
https://www.facebook.com/watch/?v=248573136998732