Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Príspevok od používateľa Dreamer »

Hladam sci-fi film, rok mozno 2010-2016, pamatam si len to, ze Zem napadli mimozemstania a este koniec (v spoileri), ak neviete nazov, stacilo by mi vediet, ci to je alebo nie je Skyline, ale nechcem vediet ako skonci Skyline, ak to nie je tento film. Dakujem.
Spoiler
Na konci mimozemstanov zabije virus, ktory je pre ludi neskodny.
EDIT: wladas - dik, asi to bude ono.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Na spojler sedi War of the world
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

Ja hladam skor serial. Mal nejakych 5-7 dielov. Bola to v podstate rozprávka a prevé diely boli dosť vtipné, daľšie už až tak nie.
Pamatám si, že na začiatku tam otec jedného dievčaťa dostal nejaký predmet, ktorý mu umožnil mať 7 želaní, kde napríklad jedno minul na to, aby mal neobmedzený prísun piva a pivo mu potom vypadavalo z chladničky, ďalšie želanie bolo, že chce aby mu jeho šéf a jeho rodina lýzali topánky a aj sa tak stalo. Potom sa on aj s jeho dcérou dostal do nejakej kúzelnej krajiny (tuším cez zrkadlo) a tam jeho dcéru chcela zabiť královná tejto ríše, čo bola tuším aj jej matka.
Wivik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Wivik »

Ahojte. V hlave mam uz dlhsie jeden film ale neviem si spomenut na nazov. Je to Tv film z produkcie asi halmark alebo podobneho filmoveho kanala. Film zacina priblizne ze kamarati su v lese a jedneho kamarata zabije policajt/serif. Mladsi brat toho druheho to uvidi a ma nakazane aby uz nikdy neprehovoril. Odvtedy ostava mlcat az skonci v ustave. Ten mladsi brat ma kucerave vlasy a asi 12 rokov. Starsi brat vkuse v ciernom obleceny.
Pripadne ked si niekto spomenie nazvy filmovych kanalov tak zo zaciatku rokov 2000 myslim, nieco ako bol hallmark. Dakujem.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Wivik pravdepodobne to bude tento film https://www.csfd.cz/film/29882-hradba-mlceni/komentare/
Rochl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rochl »

Dreamer napísal: 28 dec 2020, 19:46 Hladam sci-fi film, rok mozno 2010-2016, pamatam si len to, ze Zem napadli mimozemstania a este koniec (v spoileri), ak neviete nazov, stacilo by mi vediet, ci to je alebo nie je Skyline, ale nechcem vediet ako skonci Skyline, ak to nie je tento film. Dakujem.
Spoiler
Na konci mimozemstanov zabije virus, ktory je pre ludi neskodny.
EDIT: wladas - dik, asi to bude ono.
Hral tam Tom Cruise a riešil sviečky v aute? jemu napadlo vymeniť sviečku a jediný naštartoval. Hral tam aj Tim Robins z Vykúpenia z väznice Shawshank takého podivína v pivnici. Dakota F. tam hrala malé decko? Ak je to tak, tak je to podľa starej predlohy VOJNA SVETOV.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Hľadám názov filmu v ktorom mal jeden pán pojazdný fast food vozík a dvaja chlapci sa rozhodli že mu nezaplatia. Tak ich začal naháňať a po naháňačke ho vlastný vozík zo schodoch zrazil a zabil. Za tu vraždu musel ísť chlapec sedieť do kriminálu. Pamätám si to matne.
- thx hensym
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Spáči / Sleepers

super film :)
marianko1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marianko1 »

Ahojte, hladam asi starsi film. Vela si toho nepamatam :( a uz som hladal asi vsade a nic. Hladal som pod horormi, sci fi, thrillermi a nic.. takze film je o tom ako pride chlap do maleho mestecka asi ho sprevadza hmla a ziada od obyvatelov, aby si vybrali a obetovali niekolko ludi. Ak niekoho nevyberu vsetci zomru. Myslim, ze tam bolo nieco spominane aj o inom mestecku kde vsetci ludia odrazu zmizli. Ludia sa nachadzaju v kostole alebo v nejakej miestnosti a rozhoduju, kto ma byt obetovany. Myslim si, ze nakoniec nikoho neobetuju a preziju vsetci. Fakt vela nepamatam a neviem preco ho stale hladam a chcem ho znova vidiet. Dakujem
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

The Mist?
The Fog?

ale pokial si dobre pamatam ani v jednom nebolo obetovavanie...

mozno som to sem uz daval davnejsie ale /r/tipofmytongue je ako tato tema len je tam podstatne viac ludi. mne tam raz pomohli najst film ktory som myslel ze ozaj uz nikdy neobjavim.
marianko1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marianko1 »

aacid, dakujem, nie, nie je to ani jeden z nich, ale teda skusim inde. Este raz vdaka.
Wivik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Wivik »

UN2552 napísal: 10 jan 2021, 0:34 Wivik pravdepodobne to bude tento film https://www.csfd.cz/film/29882-hradba-mlceni/komentare/
Ano je to ono dakujem
thinkerka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa thinkerka »

Hľadám názov dosť staršieho filmu. Žena si po nezvládaní starostlivosti o dieťa a slede nevysvetliteľných udalostí nahovára, že má popôrodnú depresiu. Muž ju presvedčí, aby si najali opatrovateľku. Žena si vyberie mladú pani, ktorú už predtým náhodou stretla (asi) v čakárni v nemocnici a tá sa jej sama ponúkla upokojiť plačúce dieťa. S opatrovateľkou si začnú dobre rozumieť, ale tá začne časom dávať najavo, že pre psychické problémy ženy sa tu necíti v bezpečí. (Tuším aj dieťa nevysvetliteľne zmizne a ženu obvinia.) Na konci žena zistí, že jej údajnú popôrodnú depresiu zmanipuloval jej muž, napr. dal cumlíky na sporák, keď akože nebol doma, a takmer spôsobil požiar, aby si žena myslela, že ich dala vyvárať sama a nepamätá si to. Alebo preniesol dieťa do auta, aby si myslela, že ho tam zabudla. A ukázalo sa, že pestúnka bola mužova milenka, ktorej najatie muž zinscenoval, aby mohol byť s ňou a spolu mohli ženu zničiť.
Fredderrico
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Fredderrico »

Ahojte! Potreboval by som názov filmu, ktorý som už videl dávno. V tomto filme nejaký mladík prichádza na nejaký ostrov, kde vládne princezná, ktorá ovláda dobre bojové umenia a chce si nájsť niekoho, kto vie tiež dobre bojovať. Tento mladík sa jej zapáči. Po nejakom čase sa mladík vracia ku svojej princeznej so svojimi kamarátmi, ktorí mu dajú vypiť nápoj, aby na princeznú zabudol. Vodca skupiny-zradca ho potom prehovorí, aby mu pomohol získať princezninu ruku. Mladík s tým súhlasí a naozaj mu pomáha rôznymi čarovnými predmetmi, aby princeznu presvedčil, že je to on, na koho čakala. Krátko predtým, ako sa má konať svadba, mladíka dá vodca skupiny-zradca zabiť. Mladík je nesmrteľný, lebo sa vykúpal v dračej krvi, lenze pri kúpaní mu zostal nejaký list na tele a na tomto mieste bol zraniteľný. Vodca skupiny-zradca to chce vedieť, či naozaj je nesmrteľný a potom ho dá zabiť. Princezná nakoniec zistí, že tiež bola oklamaná a tak s tiež sama zabije. Predtým ešte dá prsteň vodcovi-zradcovi, s ktorým bude môcť ísť do jaskyne, v ktorej je uložený obrovský poklad. Keď nakoniec vodca príde do jaskyne, v jaskyni ho zabije drak.
libi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa libi »

Ahojte hľadám film kde sa mama s dcérami stále sťahuje mama robí v cukrárni nakoniec sa mama zalúby do Bena s ktorím si píše cez net, ale nevie že si v skutočnosti píše s cerov ktorá to robí aby sa už nesťahovali.
Viete mi poradiť? Dakujem.

Autoeditácia príspevku po 22 min 11 sek:
Ahojte hľadám film kde sa mama s dcérami stále sťahuje mama robí v cukrárni nakoniec sa mama zalúby do Bena s ktorím si píše cez net, ale nevie že si v skutočnosti píše s cerov ktorá to robí aby sa už nesťahovali.
Viete mi poradiť? Dakujem.
Pepo79
Star
Star

Príspevok od používateľa Pepo79 »

libi: Podla popisu by to mohol byt film The Perfect Man.
Trhz
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Trhz »

ako prosím vás si založím novú tému ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kliknutim na tlacitko Zalozit novu temu: help/faq#f2r0
Majjdaa
Novice
Novice

Film

Príspevok od používateľa Majjdaa »

Ahojte prosím vás neviem prísť na názov jedného filmu. Film bol o nákaze ktorá sa šírila vzduchom. Keď sa niekto nadýchal začal mať samovražedné sklony a zabil sa. Začínalo to vetrom. Objavovalo sa to vačšinou u velkých skupín ludí postupne už stačilo menej ludí. Raz to zrazu prešlo keď zostali zatvorený v nejakej pivnici🙈 prosiiiim ak viete pomooc🥺😇
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To by mohol byt The Happening:
Napísať odpoveď