Zdravim.
Chcem kupit bezdrotove sluchadla s mikrofonom. Vyuzitie najma komunikacia pri hrach. Hladam nieco pohodlne na dlhe nosenie, kvalita zvuku nie je az tak dolezita, ale potesi. Cena do 220e. kludne aj menej.
Ryan, nejaké odporúčania na sluchadlá na behanie?
Ideálne štuple s konštrukciou "za uši" cca 50€, najlepšie na SK, na čínu som si nenechal dostatok času
E: pozeral som staršie príspevky ale veľa z nich som už nenašiel.
Amazfit powerbuds som kúpil za 55€ z "Číny" EÚ skladu, takže do týždňa boli doma. Konštrukciu za uši majú magnetickú, takže ak sa zrovna nebehá, dá sa odložiť do nabíjacieho púzdra.
Díky, vyzerajú fajn.
Existuje aj nejaká "fajn" BT alternatíva? Viem, že budú mať horší zvuk, len chcel by som pozrieť aj takú možnosť.
Nechcem kupovať ten BT kábel za 10€, lebo pri mojich KZ ZS10 pro, ktoré si mi odporučil dávnejšie, to celkom počuteľne pokazilo kvalitu zvuku (na kábli hrajú neskutočne dobre).
Myslím, že som objednával presne tento.
Je to tým pádom najmenej kvalitný? Koľko by trebalo dať ideálne na nejaký kvalitnejší?
Díky za tie Mee audio, pozriem aj tie.
A co tak TRN BT20S ? Troska vyssia cena ale dobre hodnotenie. https://bit.ly/39XY8mf
Lebo klasicky BT kabel od TRN ide cez 20$ cize z toho ten priplatok uz nie je vela.