Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
The Little Things - 3,5/10 - sklamanie a podpriemer pre mna. Denzel a Rami tam hraju ok, ale film ako taky je rozpacity, miestami bez hlavy a paty a cele to pada do podpriemeru.
prave som to videl a suhlasim,Pepo79 napísal: 01 feb 2021, 15:07 The Little Things - 3,5/10 - sklamanie a podpriemer pre mna. Denzel a Rami tam hraju ok, ale film ako taky je rozpacity, miestami bez hlavy a paty a cele to pada do podpriemeru.
som sklamany
ked som videl trailer pred 2 mesiacmi povedal som si, páni, thriller s denzelom washingtonom, rami malekom a jaredom letom
co sa moze pokazit?
nuz..vsetko
zapletka bola fajn, Little Things do seba postupne viac zapadali a ked sa blizilo grandiozne finale...neprislo, film mohol byt o pol hodinu kratsi a hodnotil by som ho pozitivnejsie
skoda
ale toto musim uznat..
nominace
Golden Globes
2021 - Jared Leto (Nejlepší herec ve vedlejší roli)
Wrong Turn (alias "Pach krvi") 2021
Keď som zistil, že to písal ten istý scenárista, ktorý písal aj pôvodný film z 2003, tak som si len zaťukal na čelo, že ako môže niekto natočiť (dnes už) tuctový, aj keď pomaly legendárny, horor druhý krát po sebe. Veď to bude to isté...
Nie je, je to nápadité a bol som fakt príjemne prekvapený. Hororového klišé tam je na mraky, ale je to veľmi fajn. Atmosféra parádna, režisérsky super, herci fajn. Za mňa jedno z hororových prekvapení.
7.5/10
Keď som zistil, že to písal ten istý scenárista, ktorý písal aj pôvodný film z 2003, tak som si len zaťukal na čelo, že ako môže niekto natočiť (dnes už) tuctový, aj keď pomaly legendárny, horor druhý krát po sebe. Veď to bude to isté...
Nie je, je to nápadité a bol som fakt príjemne prekvapený. Hororového klišé tam je na mraky, ale je to veľmi fajn. Atmosféra parádna, režisérsky super, herci fajn. Za mňa jedno z hororových prekvapení.
7.5/10
Zaujímavý dokument o Lsd
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
https://www.csfd.cz/film/851913-halusky ... y/prehled/
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
https://www.csfd.cz/film/851913-halusky ... y/prehled/
Otazka.
Chcem si pozriet film Mank, ale. Obcan Kane som este nevidel. Mam si pozriet Mank a potom Obcan Kane, alebo naopak, alebo je to jedno? Nemam rad spojlere. Vdaka
Chcem si pozriet film Mank, ale. Obcan Kane som este nevidel. Mam si pozriet Mank a potom Obcan Kane, alebo naopak, alebo je to jedno? Nemam rad spojlere. Vdaka
-
Daniel9911
Professional
Včera som pozrel Zack Snyder's Justice League na HBO GO, určite je to lepšie aspoň mne sa to viac páčilo ako kino verzia z roku 2017.
to justice league je v 4:3???
a ja ze sa mi odinstalovali ovladace od grafickej karty 
Ja chápem tú podstatu, že ono reálne vidíš viac z celej scény, ale ten formát mi na mojej telke vadí.
Ak by som mal 65" tak nepoviem, zvyk je zvyk.
Ešte som to ale nevidel, nechce sa mi úprimne do tých 4 hodín, môže to byť fajn ale stále je to proste "len" superhero jednohubka... Poznám XYZ tisíc krát príbehovo zložitejších filmov, ktoré 4 hodiny fakt nepotrebovali. Trošku mi to príde, že Snyder chcel spraviť zopár naschválov Warnerom, a tak si vydobil 4:3 formát a 4 hoďky, lebo prečo nie.
Verziu z 2017 som ale nevidel (čo je možno plus).
Ešte som to ale nevidel, nechce sa mi úprimne do tých 4 hodín, môže to byť fajn ale stále je to proste "len" superhero jednohubka... Poznám XYZ tisíc krát príbehovo zložitejších filmov, ktoré 4 hodiny fakt nepotrebovali. Trošku mi to príde, že Snyder chcel spraviť zopár naschválov Warnerom, a tak si vydobil 4:3 formát a 4 hoďky, lebo prečo nie.
Som si preklikal tu verziu z 2017 a ten film je celkom prekopany, na povodny sa ani nedalo pozerat, asi preto si nepamatam, ze by som ho vobec videl. Tento ma podstatne temnejsiu atmosferu a lepsie vyskladany dej aj postavy, plus apgrejdli zaporakov, proste cely film je 100x lepsi, no na 1x to da malokto.
Celkom by sa mi pozdával koncept nejakej 4 dielnej minisérie, aby to ale nebolo len seknuté v štvrtine stopáže 3x, ale aby to aj bolo koncipované tak, že by som bol navnadený pozrieť si ďalšiu časť (nejaký cliffhanger na konci). Ale to už špekulujem asi príliš...
Isto si to pozriem, keď bude čas.
Godzilla vs. Kong - 5/10 - jedným slovom prehnané
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hej hej ! prehnane mas pravdu ale akcia !!! ta akcia !! ja som to kukal na ozaj velkej TV a nejaka 15gb verzia co som stiahol a normalne som mal hubu otvorenu ze cooo wau ! AKCIA !!! ten pribeh a logika to je*at ! to je katastrofa ...
6/10
Gentlaman na Netflixe. Vyborne obsadenie a prijemny film. 08/10
Nič nezabudnuteľné, ale vynikajúca žánrovka.
Nič nezabudnuteľné, ale vynikajúca žánrovka.
Na CSFD mi nic take nenaslo. Daj link.
Aha, takze z filmu Gentlaman sa nakoniec vyklul film The Gentlemen.
Geez, však mobil, jednym prstom chápeš...
prave sme gentlemen dopozerali a s 8/10 uplne suhlasim, proste guy ritchie, uplne uletene ale zabavne, plne hlasok a fajn hercov.