Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa gogo956 »

teraz som cital zaujimavý článok o asexuálnom mužovi, tvrdí že odhaduje že takýchto ludí može byř až jedno percento v populacii.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

That was... random.
gogo956
Redeemer
Redeemer

mam pocit, ci na zeny neposobis prilis komplikovane, mozno by veci pomohlo keby si bol celkovo taky uvolnenejsi
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Co to ma spolocne s asexualitov? Odhana od seba zenske co onho prejavia zaujem? Nie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

ten v tom clanku ich neodhanal, dokonca s nimi chodil aj na rande, ale nemal zaujem v nicom pokracovat dalej, len ich bral iba ako kamaratky. Kazdeho muza ktoreho pritahuju zeny priroda dotlaci k tomu aby s nimi nieco mal a ak nie, tak potom v tom bude nieco ine. Je čudné ked je v populacii bežné že sa zo sexualnymi aktivitami zacina okolo 14-15rokov, tak niekto okolo 30tky nema vobec ziadnu skusenost. Muž dosahuje vrcholne hladiny testosteronu cca v 20tich rokov, to znamena, ze ak dovtedy zo zenami nic nemal, tak neskor bude mat k tomu chut uz len stale nizsiu a pravdepodobnost bude len klesat.

Terepin, ty pises ze:"ženy hľadajú v mužoch primárne dve veci: peniaze a vzhľad".
Ale to by znamenalo, ze vacsina muzov si nikdy nikoho nenajde, pretoze iba mensia cast z nich má nadpriemerny vyzor a vela penazi. A v realite aj oni pritom partnerky maju.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pani, Terepin zakladal temu 15 rokov dozadu. A ako ste videli alebo citali, aj ked asi len malo z vas sledovalo celu temu, tak si dovolim napisat, ze za 15 rokov sa posunul asi len k tomu, ze si pisal s kolegynou. Tu sa neda povedat o asexualite, o zlatokopkach atd... Tu je problem niekde inde ;)

Blastbit: Tvoj navod o dome, aute atd... je tak trochu mimo reality, teda platny u dakych zlatokopiek. Trebars moj kamarat - nadvaha, ale ma akysi dar reci. Ked sa ho pytali ake ma auto, tak povedal, ze ma skodovku (Skoda Superb). Ked sa ho pytali kde pracuje, tak v malej firme (je majitelom tej firmy). A o zeny nemal nudzu. Staci to vediet, mat dar reci a nepozerat sa na vsetko negativne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

mam kamošov čo su nizki, či viacej pri sebe a nie su ani milionari a priatelky maju, niektore su aj naozaj velmi pekné. Vo vseobecnosti ale je pravda, ze vyslovene tuční muži sa zenam prilis nepacia, aj ked ani to nemusi byt vzdy prekazka. Ale to myslim nie je Terepinov pripad. Vzdy sa s tym ale da nieco robit /cvicenie,strava/. Dalsie vec moze bytm ze Terepin ma extremne vysoke naroky na svoju buducu partnerku , co mu potom vyrazne stazuje reálne moznosti zoznámenia s takou osobou.
Terepin
Addict
Addict

Kľudne sa vyjadrite, či som písal ko*ot, alebo nie. Rád si nechám poradiť.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

je to neperspektivne
Terepin
Addict
Addict

No to mi jasné, ale ja som chcel konkrétne vedieť, či ja som písal sprostosti, nie ako ona reaguje. To ja už dávno viem. Ale aký je váš pohľad na moju komunikáciu s ňou.

Autoeditácia príspevku po 3 min 30 sek:
gogo956 napísal: 29 apr 2021, 20:23 mam pocit, ci na zeny neposobis prilis komplikovane, mozno by veci pomohlo keby si bol celkovo taky uvolnenejsi
Komplikovane? Ja som bol doteraz presvedčený, že na nich pôsobím až primitívne, ale možno som sa celý čas mýlil. Ale aj keby, tak priamočiarosť na túto kolegyňu vôbec nefunguje; bez omáčky som na ňu všetko vyvalil.

Autoeditácia príspevku po 1 min 18 sek:
wladas napísal: 29 apr 2021, 21:07 Co to ma spolocne s asexualitov? Odhana od seba zenske co onho prejavia zaujem? Nie.
No neodháňam, lebo také ženské sa doteraz neobjavili. 😁

Autoeditácia príspevku po 7 min 33 sek:
gogo956 napísal: 29 apr 2021, 21:17 ten v tom clanku ich neodhanal, dokonca s nimi chodil aj na rande, ale nemal zaujem v nicom pokracovat dalej, len ich bral iba ako kamaratky. Kazdeho muza ktoreho pritahuju zeny priroda dotlaci k tomu aby s nimi nieco mal a ak nie, tak potom v tom bude nieco ine. Je čudné ked je v populacii bežné že sa zo sexualnymi aktivitami zacina okolo 14-15rokov, tak niekto okolo 30tky nema vobec ziadnu skusenost. Muž dosahuje vrcholne hladiny testosteronu cca v 20tich rokov, to znamena, ze ak dovtedy zo zenami nic nemal, tak neskor bude mat k tomu chut uz len stale nizsiu a pravdepodobnost bude len klesat.

Terepin, ty pises ze:"ženy hľadajú v mužoch primárne dve veci: peniaze a vzhľad".
Ale to by znamenalo, ze vacsina muzov si nikdy nikoho nenajde, pretoze iba mensia cast z nich má nadpriemerny vyzor a vela penazi. A v realite aj oni pritom partnerky maju.
Nie je to čudné, len zhodou okolností som zakaždým študoval/pracoval tam, kde žiadne dievčatá/ženy nikdy neboli. To máš tak, keď 6 rokov študuješ elektrotechniku, informatiku, sieťarinu a 7,5 roka pracuješ v USS. A teraz, keď v office máme ženy a to dokonca slobodné, tak máme nariadený home office.

To, že ženy hľadajú u chlapa peniaze a vzhľad mi do hlavy vtĺka mama aj obe sestry. Napríklad strašia sestra sa vyjadrila, že si v živote nezačne s mužom, ktorý zarába menej ako ona.

Autoeditácia príspevku po 5 min 21 sek:
hojko napísal: 29 apr 2021, 21:27Blastbit: Tvoj navod o dome, aute atd... je tak trochu mimo reality, teda platny u dakych zlatokopiek. Trebars moj kamarat - nadvaha, ale ma akysi dar reci. Ked sa ho pytali ake ma auto, tak povedal, ze ma skodovku (Skoda Superb). Ked sa ho pytali kde pracuje, tak v malej firme (je majitelom tej firmy). A o zeny nemal nudzu. Staci to vediet, mat dar reci a nepozerat sa na vsetko negativne.
Ale si mu to práve potvrdil: má auto (a ešte k tomu poriadne) a vlastní firmu, teda má peniaze. Síce nemá vzhľad, ale má financie a tie to kompenzujú. Ja nemám ani auto, ani firmu a žijem v maminom byte s úverom na ktorom je moje meno. A tento fakt som ten kolegyni aj zatajil, inak by som jej bol na smiech.

Autoeditácia príspevku po 6 min 53 sek:
gogo956 napísal: 29 apr 2021, 21:32 mam kamošov čo su nizki, či viacej pri sebe a nie su ani milionari a priatelky maju, niektore su aj naozaj velmi pekné. Vo vseobecnosti ale je pravda, ze vyslovene tuční muži sa zenam prilis nepacia, aj ked ani to nemusi byt vzdy prekazka. Ale to myslim nie je Terepinov pripad. Vzdy sa s tym ale da nieco robit /cvicenie,strava/. Dalsie vec moze bytm ze Terepin ma extremne vysoke naroky na svoju buducu partnerku , co mu potom vyrazne stazuje reálne moznosti zoznámenia s takou osobou.
Vysoké nároky? Vole, za tie roky som ich znížil do takej miery, že mi úplne stačí, ak sa mi nehnusí. Ja už fakt neviem kam nižšie mám ísť. Morbídne obézne? Smrteľne choré? Mentálne postihnuté? Veľmi staré? Cigánky? Sesternice? Neviem.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Hojko- nadváha ako nadváha, záleží aký je vysoký a je rozdiel mat nadváhu 10 kg alebo 70 kg nadváhy pri pomere výška/ideálna váha.
Ak sa vie obliekať, upravit vlasy,strnisko, dať si doplnky, tak zvýši svoje šance o 100% aj ked má nadváhu.
O zlatokopkách som nepísal, to je kategoria sama o sebe, ale ked ten tvoj kamoš má auto a firmu to sú body k dobru, ak by to nemal, prišiel by o body pri ženách. V SR máloktorá ženská dobre zarába, preto chce chlapa co je zabezpečený ale nevravím o milionarovi.
Uz chcem vidieť ženskú, ktorá by milionara s napr 30 milionmi eur na učte nechcela a odhánala ako čerta :D
Terepin - nie je zlé pomáhať mame, inteligentná ženská si dá povedať ked jej vysvetlíš prečo nemáš auto,vlastný byt, len už bude na nej, či jej to bude vyhovovať či nie. Babu na sulož ale s ochranou najdes aj v SR aj v pohraničí, zahraničí, len aj výzor je dolezitý minimálne dopomôže k vyššiemu skore aby si ženu zaujal.
Berme fakty - zubári,právnici,podnikatelia,IT,lekári, atd = ovela vyšší uspech u žien
Murári,operátori výroby,predavači na pumpe,smetiari = o 100% nižšie šance od lepšie zarabajucich skupín co som menoval.
Jasné aj dar reči je super mať, len ak má dar reči lekár vs smetiar tak to je set sakra rozdiel, a vieme koho si ženy vyberú.
Ja som realista, nekreslím si vzdušné zámky, ani si nedávam ružové okuliare na nos, tobôž nie v SR ohladom vztahov,života atd
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin

zeny to beru z praktickeho hladiska. Preto hladaju muža ktorý sa vie o seba financne postarat, ale nie je to primárne preto, že by ho chceli o tie peniaze ošklbať /aj ked samozrejme ze z tych vsetkych zien na svete sa najdu aj take/. Možno to teraz bude znieť primitívne, ale co som vypozoroval, tak v ženach je stále ta evolučná túžba po mužovi ktory je viac ako oni-to ich pritahuje. Takže chcu aby ich partner bol aspon rovnako vzdelaný, rovnako schopny zarobku, ale radsej vsetko viac, pretože žena sa mužovi oddáva a mala by mať pocit že ten muž je jej hoden. Ale urcite ze su aj zeny ktore ocenuju ked muž je iba zábavný, či pekný a na financnej stranke im az tak nezalezi-zase je to trochu individualne.
K tomu zabezpeceniu: ta zena dopredu rozmysla, ze ked zacnete spolu randit a vsetko bude prebiehat dobre, tak velmi rychlo sa dostanete do bodu, ked budete potrebovat pravidelne pre seba intimne prostredie. Takže je pochopitelne ze ak bude mat na vyber z viacerych zaujemcov s rovnakym skóre tak da prednost pravdepodobne tomu ktory ako pridanu hodnotu ma vlastné bývanie. Povedz, aku máš ty predstavu, ako by si ty riesil potrebu pravidelného súkromia pre vás dvoch?

Za druhé, skúšal si už v minulosti nejaké zoznamky, internetove chaty a pod?
Ciastocne problem vidim aj v tom, neviem teda kde zijes, ale ak si v malom meste/obci tak tam ten prirodzeny okruh slobodnych zien bude pomerne nizky, nehovoriac o tom, ze zeny maju tendenciu castejsie odchadzat pracovat a zit z malych miest do vacsich /typicky do Ba ci dalej do zahranicia/. Takze by si mohol pouvazovat ci by si nechcel tiez skusit Ba kde su vacsie moznosti ohladom zien ale aj kariery a mnozno by si tam nasiel prave taku pracu ktoru hladas a ktora by ta maximalne naplnala./si spominal predtym ze taku nevies najst/
Terepin
Addict
Addict

gogo956 napísal: 30 apr 2021, 7:35 Povedz, aku máš ty predstavu, ako by si ty riesil potrebu pravidelného súkromia pre vás dvoch?
Úprimne? Nijakú, keďže som to nikdy nepovažoval za reálne, nakoľko ženy odo mňa utekajú a nie naopak.
gogo956 napísal: 30 apr 2021, 7:35Za druhé, skúšal si už v minulosti nejaké zoznamky, internetove chaty a pod?
Ciastocne problem vidim aj v tom, neviem teda kde zijes, ale ak si v malom meste/obci tak tam ten prirodzeny okruh slobodnych zien bude pomerne nizky, nehovoriac o tom, ze zeny maju tendenciu castejsie odchadzat pracovat a zit z malych miest do vacsich /typicky do Ba ci dalej do zahranicia/. Takze by si mohol pouvazovat ci by si nechcel tiez skusit Ba kde su vacsie moznosti ohladom zien ale aj kariery a mnozno by si tam nasiel prave taku pracu ktoru hladas a ktora by ta maximalne naplnala./si spominal predtym ze taku nevies najst/
Skúšal. A som zistil, že na ne chodí len, ako to povedať slušne... výkvet spoločnosti. Na 100 profilov som dal možno tak 10 likov. A naposledy som ja získal až 2. A to žijem v KE. Môžeš si myslieť, že mám len vysoké nároky, ale keď som tie ženy ukázal svojim známym, tak šikali od smiechu. Ono furt tam bolo niečo: v profile mala 25, na fotke 45; s deckom na krku; s deckom v bruchu; fajčiarka; vyzerala ako chlap; vyzerala ako feministka; vyzerala ako mimozemšťan (myslím to vážne); mala piercing; potetovaná; kresťanka; atď. Naproti tomu moja kolegyňa je moja veková kategória, Aziatka, bez detí, krásna s plnou figúrou. Proste po fyzickej stránke všicko najsamľepšie.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Terepin a uz si tu kolegynu pozval von? Alebo jej naznacil, tak viac, ze nehces byt len kamos? Lebo podla mna je problem, ze to moc natahujes.. Ides jeden vtipek za druhym ha ha ha, chi chi chi a takto to ide tyzdne. Ak sa mylim sry.
Ale za mna pri zenach treba byt rychlejsi. Proste pod von cim skor, date si vino a ked si sadnete tak pri rozlucke pusa? mozno skor?
Terepin
Addict
Addict

Momentálne ju nikam pozvať nemôžem lebo je pozitívna na Covid.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

mozes sa jej opytat, ked jej skonci karantena kam pojdete na vino.. a ci ma rada biele alebo cervene. nech vie.. a potom ked skonci karantena to realne zacati riesit kedy a kam
Terepin
Addict
Addict

Neverím, že by so mnou niekam šla. A úprimne, vzhľadom na jej občas divné reakcie ani veľmi netúžim ju niekam pozvať.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Terepin, asi by som na tvojom mieste ubral z toho vtipkovania za každú cenu o situácii alebo dokonca o druhej strane, s ktorou vedieš koverzáciu. Raz za čas je to možno OK, ale ak takto komunikuješ neustále, tak ja by som to z pohľadu ženy (ale aj muža) bral ako pekne otravné a vôbec nie vtipné. Vzbudzuje to vo mne dojem, že nevieš, o čom máš písať/baviť sa, tak to hráš do outu a robíš si srandu zo všetkého za každú cenu. Hlavne tá časť o hraniciach, ktoré ak ti niekto nestanoví, tak nevieš, kde sú. To vyznieva dosť "creepy", nemyslíš?

Na tvojom mieste by som jej pri vhodnej príležitosti napísal správu podobnú tejto:
"Hi XXX,

I was wondering if you wanted to go for a walk to a park with me after you recover from Covid. All jokes aside, I like you, you seem really nice and friendly and I would like to get to know you better outside of work. I'm looking forward to seeing you again.

Wish you a speedy recovery,
Terepin"

Proste úplne priama správa bez smajlov a vtípkov, aby tá baba dostala dojem, že to myslíš vážne a nesnažíš sa robiť si z nej zase prdel. A podľa reakcie aspoň zistíš, či sú tam z jej strany tiež nejaké sympatie alebo nie a môžeš sa od nej posunúť ďalej.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Terepin napísal: 30 apr 2021, 9:08 Neverím, že by so mnou niekam šla. A úprimne, vzhľadom na jej občas divné reakcie ani veľmi netúžim ju niekam pozvať.
o post vyssie to este bolo "všicko najsamľepšie", super postava a neviem co... a teraz po tom netuzi lebo ma divne reakcie? Sry ale divne reakcie mas ty a moc si asi nemozes vyberat.. Ona si na slovensku moze vyberat, ty nie. + Si pre nu exoticky, takze mas vyssiu sancu.

Autoeditácia príspevku po 2 min 52 sek:
Pilifo napísal: 30 apr 2021, 9:17 Terepin, asi by som na tvojom mieste ubral z toho vtipkovania za každú cenu o situácii alebo dokonca o druhej strane, s ktorou vedieš koverzáciu. Raz za čas je to možno OK, ale ak takto komunikuješ neustále, tak ja by som to z pohľadu ženy (ale aj muža) bral ako pekne otravné a vôbec nie vtipné. Vzbudzuje to vo mne dojem, že nevieš, o čom máš písať/baviť sa, tak to hráš do outu a robíš si srandu zo všetkého za každú cenu. Hlavne tá časť o hraniciach, ktoré ak ti niekto nestanoví, tak nevieš, kde sú. To vyznieva dosť "creepy", nemyslíš?

Na tvojom mieste by som jej pri vhodnej príležitosti napísal správu podobnú tejto:
"Hi XXX,

I was wondering if you wanted to go for a walk to a park with me after you recover from Covid. All jokes aside, I like you, you seem really nice and friendly and I would like to get to know you better outside of work. I'm looking forward to seeing you again.

Terepin"

Proste úplne priama správa bez smajlov a vtípkov, aby tá baba dostala dojem, že to myslíš vážne a nesnažíš sa robiť si z nej zase prdel. A podľa reakcie aspoň zistíš, či sú tam z jej strany tiež nejaké sympatie alebo nie a môžeš sa od nej posunúť ďalej.
To zas znie ako oficialny firemny mail :D Asi by som vynechal ten zaciatok a koniec, respektive neformatoval by som to ako mail :D

Ale dozvedeli sme sa, ze teda terepin o nu nema zaujem, tak to asi pada.. ale znova napise, ze baby idu po prachoch, preto to s touto nevyslo :D
Terepin
Addict
Addict

Pilifo napísal: 30 apr 2021, 9:17 Terepin, asi by som na tvojom mieste ubral z toho vtipkovania za každú cenu o situácii alebo dokonca o druhej strane, s ktorou vedieš koverzáciu. Raz za čas je to možno OK, ale ak takto komunikuješ neustále, tak ja by som to z pohľadu ženy (ale aj muža) bral ako pekne otravné a vôbec nie vtipné. Vzbudzuje to vo mne dojem, že nevieš, o čom máš písať/baviť sa, tak to hráš do outu a robíš si srandu zo všetkého za každú cenu. Hlavne tá časť o hraniciach, ktoré ak ti niekto nestanoví, tak nevieš, kde sú. To vyznieva dosť "creepy", nemyslíš?

"Hi XXX,

Terepin"

Bolo mi povedané, že sa nemám na nič hrať, nebyť tichý a utiahnutý, ale byť asertívny a byť sám sebou, tak som si túto teóriu overil. Ale ja som sa s ňou chcel baviť aj o normálnych veciach, ale vo väčšine prípadov ich zahrala do outu. Napríklad mi povedala, že rada cestuje po Európe, ale kvôli pandémii nemôže, tak som jej povedal, že na YouTube sú videá od rušňovodičov a takto môže cestovať aspoň virtuálne z pohovky. Nič, žiadna reakcia. Na moje "creepy" vtipy zareaguje vždy, ale na pokusy o "normálne" rozhovory reaguje len minimálne.

A čo sa tej správy týka, je to moja kolegyňa a píšem si s ňou cez Telegram, nie zoznamku.

Autoeditácia príspevku po 2 min 44 sek:
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 9:28Ale dozvedeli sme sa, ze teda terepin o nu nema zaujem, tak to asi pada
Terepin o ňu nemá záujem pretože ona nemá o neho záujem.

Autoeditácia príspevku po 1 min 57 sek:
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 9:28 o post vyssie to este bolo "všicko najsamľepšie", super postava a neviem co... a teraz po tom netuzi lebo ma divne reakcie? Sry ale divne reakcie mas ty a moc si asi nemozes vyberat.. Ona si na slovensku moze vyberat, ty nie. + Si pre nu exoticky, takze mas vyssiu sancu.
Treba čítať poriadne. Som napísal, že fyzicky je dokonalá. O povahe som nenapísal ani slovo. A ani nemám ako, keďže som sa s ňou nikdy nestretol.
Napísať odpoveď