Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 10:00 Ako mozes vediet ako vyzera zaujem zeny?
Ta tak, že sama sa chce zhovárať a nečaká pasívne na mňa, kým sa jej neozvem.
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 10:00Co su to divne reakcie? ze nelezi v krcoch smiechu ked jej odporucis YT rusnovodicov?
Otázne skôr je, prečo si na ne tak zaťažený.
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 10:00Keby si jej napisal nieco na styl, ze aj tebe ten zakaz cestovat lezie na hlavu? Ze uz sa tesis ked sa to uvolni a pojdes niekam na vylet, hocikam... ? Trebars by ste sa zacali bavit, kam by ste chceli sit.. mozno by to skoncilo tak ze v lete pojdete spolu do Budapeste na vylet. Ktovie..
Aj som napísal. Nikam to neviedlo, zostalo to len pri všeobecnom bľabotaní o tom, čo robila ona a čo ja pred pandémiou.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin
"ovocna dieta a chleba"? Zartujes?Takto hovori chlap? Myslis ze takto si zeny predstavuju svojho buduceho partnera ? Zeny hladaju chlapa a nie svoju kopiu..
Terepin
Addict
Addict

Blastbit napísal: 30 apr 2021, 11:56 Bochník chleba nie je zdravá výživa
Kváskový celozrnný chlieb je skvelá vitamínová bomba.
Blastbit napísal: 30 apr 2021, 11:56ryby sú zdravá výživa,banán je zdravá výživa, celkový pohyb a zdvíhanie váh činkami pri ktorej nebudes przniť techniku a aby si si neublížil. A po čase si budes nakladať ťažšie váhy, to ti zlepší postavu a nie bochník chleba.
Minulý rok som sa dal na behanie a po mesiaci sa mi síce zlepšila kondícia, ale bolesť nijako neustupovala. I tak ale ľutujem, že som prestal a tento rok budem behať pravidelne každý deň. Ale aj počas toho mesiaca som mal "príjemný" zážitok, keď jeden ch*j na mňa vytruboval, by videl tučniaka pobehovať. Skvelá motivácia, len čo ti poviem.
Blastbit napísal: 30 apr 2021, 11:56Ale mám pocit, že tebe emočne dobre robí ked ti vypisujeme čo by si mal urobiť ale reálne to neurobíš aj tak.
Ne ne, s týmto mi pília nervy už pomaly všetci naokolo, takže so svojím telom aj budem musieť začať aj niečo reálne robiť, aby som mal svätý pokoj. Len si budem musieť ísť do lekárne kúpiť maste a tabletky proti bolesti.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Niekto na teba zatrubi a ty mas z toho traumu na pol roka. Citas to aj po sebe co sem pises? Apropo casty beh nie je moc dobry hlavne ked mas vyssiu hmotnost. Schudnut sa da v pohode bez neho. Nechapem preco ludia prve co zacnu robit ked chcu schudnut ze zacnu behavat. Hlavne si uprav stravu. Kaloricka kalkulacka aby si mal prehlad co to do seba cpes- tuk a cukor.
Terepin
Addict
Addict

gogo956 napísal: 30 apr 2021, 12:05 Terepin
"ovocna dieta a chleba"? Zartujes?Takto hovori chlap? Myslis ze takto si zeny predstavuju svojho buduceho partnera ? Zeny hladaju chlapa a nie svoju kopiu..
Pokiaľ je problémom akékoľvek pečivo akékoľvek typu, tak nie je problém a vyradím ho z jedálnička; aspoň mi to zjednoduší prípravu raňajok. Len som fakt nevedel zistiť, ako sa vyhnúť cukrom a tukom, keďže sa ich chcem zbaviť, tak som si vybral ovocnú diétu. Podľa článkov na internete fakt funguje a keďže mi ovocie chutí, tak tomu dám šancu a uvidím. Horšie to už byť nemôže.
gogo956
Redeemer
Redeemer

A to ovocie co myslis ze obsahuje -pan genius? Sami cukor.Ovocie nema byt zajladom jedalnicka ale iba doplnok. Ja jem vsetko kolko len chcem, pretoze som fyzicky aktivny aj ked mam sedave zamestnanie. Musis hybat, cvicit byt aktivny.
Terepin
Addict
Addict

gogo956 napísal: 30 apr 2021, 12:08 Niekto na teba zatrubi a ty mas z toho traumu na pol roka. Citas to aj po sebe co sem pises? Apropo casty beh nie je moc dobry hlavne ked mas vyssiu hmotnost. Schudnut sa da v pohode bez neho. Nechapem preco ludia prve co zacnu robit ked chcu schudnut ze zacnu behavat. Hlavne si uprav stravu. Kaloricka kalkulacka aby si mal prehlad co to do seba cpes- tuk a cukor.
Nemal som z toho traumu. Len poukazujem na to, akí sú ľudia svine. A behať chcem preto, aby som sa nezadychčal po minúte naháňania sa s mačkou. Veď to je choré a si pripadám ako dôchodca.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mozes 3x hadat kam sa dopracujes neustalym sedenim a zlou stravou. Ty musis byt chlap ktory ide dopredu, chapes? Nie zena ktora stale pochybuje o niecom..
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Terepin napísal: 30 apr 2021, 11:53 No vidíš a mne tých 10 zo 100 neodpísala ani jedna. A rozhodne nemienim hodinu špekulovať nad tým, akým bombastickým spôsobom ju ohúrim hneď v prvej vete. To je definícia práce a nie zábavy a ja chcem viesť ležérny rozhovor a nie vysokoškolskú tézu o teórii superstrún.
tak si malo swajpoval :D Urcite tam niekde je jedna s ktorou si sadnes.. znova dalsia vyhovorka, ze nechces rozmyslat nad prvou vetou hodiny.. a kto tvrdi, ze ju prvou vetou musis ohurit? Nikdy som prvou vetou neohuril, skor naopak neviem co povedat, tak vzdy zacnem vetou "kam teda ideme?" a potom sa to uz zacne.. chceme ist na vino? alebo sa len prechadzat? Je dost chladno mozme ist aj niekam na caj a ides proste.. Prva veta nemusi byt baliaca hlaska ako z knihy.. hlavne nie na dohodnutom stretku.. v chate na tinderi alebo v bare asi hej..
Moje prve stretka boli vzdy spojene s nejakym trapasom, obliala ma vinom, pes ktoreho vencila ma zaspinil labami, boli sme na malu potrebu v strede mesta na chodniku na ulici, lebo vsetky podniky boli zatvorene a podobne.. proste to nemusi byt dokonale, ale s kazdou a jednou som isiel znova von.
Tebe treba hlavne ist von s hocikym aby si si to skusil a ucil sa na vlastnych chybach. Len ty cakas ze to bude dokonale na prvu dobru a ak mas co i len minimalne pochybnosti tak vycuvas a toto uz riesime roky.
Terepin
Addict
Addict

gogo956 napísal: 30 apr 2021, 12:12 A to ovocie co myslis ze obsahuje -pan genius? Sami cukor.Ovocie nema byt zajladom jedalnicka ale iba doplnok.
Ale je to prírodný a nie rafinovaný cukor. Navyše vďaka vláknine ovocie nezdvíha hladinu inzulínu v krvi a je plné vitamínov.

Autoeditácia príspevku po 1 min 38 sek:
gogo956 napísal: 30 apr 2021, 12:16 Mozes 3x hadat kam sa dopracujes neustalym sedenim a zlou stravou. Ty musis byt chlap ktory ide dopredu, chapes? Nie zena ktora stale pochybuje o niecom..
Aj chcem a až začnem tak pôjdem ako kombajn. Len je veľmi ťažké začať, lebo úprimne neverím tomu, že mi to pomôže, keďže už raz som fit bol a žiadnu priateľku mi to nedalo.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal: 30 apr 2021, 12:17 Ale je to prírodný a nie rafinovaný cukor. Navyše vďaka vláknine ovocie nezdvíha hladinu inzulínu v krvi a je plné vitamínov.
Je to kopec fruktozy a to nie je dobre. Ovocie mozes jest ked najprv zjes denne aspon 300g masa a budes sa hybat. Ak ti ide o vlakninu tak tej mas habadej v zelenine, tej mozes kolko chces.
Niekto na teba zatrubil a ty si sa do krvi urazil. Mal si sa na tom zasmiat , sam na sebe a ist dalej niekam sa posuvat.
V ziivote nevyhravaju ti co stoja na jednom mieste a lamentuju.
Terepin
Addict
Addict

CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 12:16 tak si malo swajpoval :D
Práveže som vyswajpoval úplne všetky. Normálne som si musel rozšíriť vekový aj vzdialenostný rozsah, aby mi ukázal ďalšie. A aj tie som všetky vyswajpoval behom jedného dňa.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Terepin napísal: 30 apr 2021, 11:56 Ta tak, že sama sa chce zhovárať a nečaká pasívne na mňa, kým sa jej neozvem.
To urcite neplati na kazdu babu.. ak cakas, ze ti bude baba sama pisat, tak tato tema asi nema zmysel.. mozno keby to uz fakt niekam viedlo, ale na zaciatku musis byt byt chlap ty.
Terepin napísal: 30 apr 2021, 11:56 Otázne skôr je, prečo si na ne tak zaťažený.
Nie som, len tvrdim, keby babe napisem, ze mi chyba cestovanie a ona mi odporuci YT videa rusnovodicov, tak by som to rozdychaval asi.. ale chapem, ze si to pokladal ze dobru radu..
Terepin napísal: 30 apr 2021, 11:56 Aj som napísal. Nikam to neviedlo, zostalo to len pri všeobecnom bľabotaní o tom, čo robila ona a čo ja pred pandémiou.
A to je zle? ved to chces, akurat idealne face to face niekde von.

Autoeditácia príspevku po 2 min 7 sek:
Terepin napísal: 30 apr 2021, 12:23 Práveže som vyswajpoval úplne všetky. Normálne som si musel rozšíriť vekový aj vzdialenostný rozsah, aby mi ukázal ďalšie. A aj tie som všetky vyswajpoval behom jedného dňa.
Ale nemyslel som to tak, ze vyswajpujes 200 dievcat a 1 das like lebo je dokonala :D
Terepin
Addict
Addict

gogo956 napísal: 30 apr 2021, 12:19 Je to kopec fruktozy a to nie je dobre. Ovocie mozes jest ked najprv zjes denne aspon 300g masa a budes sa hybat. Ak ti ide o vlakninu tak tej mas habadej v zelenine, tej mozes kolko chces.
A v mäse nie je tuk? Úprimne sa pýtam.
gogo956 napísal: 30 apr 2021, 12:19Niekto na teba zatrubil a ty si sa do krvi urazil. Mal si sa na tom zasmiat , sam na sebe a ist dalej niekam sa posuvat.
Ako si z toho dokázal vyčítať, že som sa do krvi urazil, mi je veľkou záhadou. Práve naopak, ja som sa za tie roky naučil také zážitky potláčať a vtedy som ten beh aj v pohode dokončil.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal: 30 apr 2021, 12:31 A v mäse nie je tuk? Úprimne sa pýtam.

Ako si z toho dokázal vyčítať, že som sa do krvi urazil, mi je veľkou záhadou. Práve naopak, ja som sa za tie roky naučil také zážitky potláčať a vtedy som ten beh aj v pohode dokončil.
Hydina ma vacsinou tuk iba pod kozou inac je to iba cista bielkovina a mineraly.
Bielkoviny su zaklad, bez toho nevies regenerovat a tvorit nove svalstvo miesto toho tuku.

To s tym trubenim sa ta vtedy dotklo, inac by si taku banalitu tu ani nespomenul.
Terepin
Addict
Addict

CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 12:26 To urcite neplati na kazdu babu.. ak cakas, ze ti bude baba sama pisat, tak tato tema asi nema zmysel.. mozno keby to uz fakt niekam viedlo, ale na zaciatku musis byt byt chlap ty.
Teraz som si spomenul, že predsa len sa našla jedna, ktorá mi odpísala. Dokonca mi odpísala na každú jeden komentár odo mňa... o deň neskôr. Som si pripadal ako debil, ktorý jej posiela zaľúbené listy poštou a po štyroch dňoch sa na to vysral.
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 12:26Nie som, len tvrdim, keby babe napisem, ze mi chyba cestovanie a ona mi odporuci YT videa rusnovodicov, tak by som to rozdychaval asi.. ale chapem, ze si to pokladal ze dobru radu..
Aj to bola len rada. Žiadny pokus o vtip ani žiadne balenie. Len som chcel prejaviť záujem o jej koníčky. A ako vravím, tie videá sledujú milióny ľudí denne, takže nejde o žiadnu obskúrnu záležitosť.
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 12:26A to je zle? ved to chces, akurat idealne face to face niekde von.
Úprimne, nemám ani šajnu, či to je zlé alebo dobré.
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 12:26Ale nemyslel som to tak, ze vyswajpujes 200 dievcat a 1 das like lebo je dokonala :D
Tak hádam nebude dávať like takej, o ktorú nemám záujem. Až taký zúfalý zase nie som.

Autoeditácia príspevku po 1 min 6 sek:
gogo956 napísal: 30 apr 2021, 12:38To s tym trubenim sa ta vtedy dotklo, inac by si taku banalitu tu ani nespomenul.
Spomenul som to preto, aby som ukázal, odkiaľ mám svoj názor na ľudí všeobecne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin, vidim to na stretko osobne, to sa budu dat veci riesit rychlejsie ako vypisovanim :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Keď sa tak zamyslím, ja tiež priateľove vtipy až tak "neberiem", ale zase mi to nejak nevadí. Mám pocit (a to som si všimla u viac chalanov), že niektoré tie chlapské vtipy sú asi viac určené pre mužov než pre ženy. Preto môžu na ženy pôsobiť skôr trápne a netreba teda s nimi nijak zvlášť tlačiť.

Ďalšie, to s tým cestovaním. Ak ona bola napr. smutná z necestovania, tak asi empatickejšia reakcia by bola utešnie, že chápeš a možno navrhnúť zatiaľ zaujímavé miesta na Slovensku, ktoré ešte nevidela, niekam ju vezmeš.. (inak videá na youtube si aj ja pozriem, ale skôr od nejakých cestovateľov alebo National geographic)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Blastbit a Terepin: Nic som nepotvrdil tym, ze ma auto (Skoda Superb). Kocka nevedela ake ma auto, neviezol ju, ani ho nevidela. Povedal jej, ze ma Skodovku, nic viac a nic menej. Nepytala sa, ze ci Rapidku, ci 120-tku alebo co. Taktiez ked povedal, ze pracuje v malej firme, tak nepovedal, ze je to jeho firma.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

hojko - v poriadku ved si to vysvetlil až teraz.
Ako si Terepin zariadi tak bude mať, dosť ludí mu za tie roky hovorilo čo má ako robiť a co nie.
Neni prvý ani posledný na fore ktorý dlhé roky rieši to co má nejakej babe napísať alebo ako zaujať. Pritom nie je to žiadna veda, ísť do reálneho sveta pobehať a dosiahnuť to, aby žena bola prvá ktorá ho bude chcieť viac ako on ju. Nikto mu reálne nenúka zlatokopky sexbomby ako napr Eva Perkausová ale nech si je vedomý, že nebude stále jedno ako bude vyzerať a ako žije svoj život.
Ved pozrime na malého vychudnutého finančníka Jaroslava Haščáka, uplne škaredý chlap a mal ženských tiež dosť. Ale vieme čo bola hlavná motivácia u žien. Ak by bol smetiarom, tak nikdy by ziadnu nezískal a dar reči by mu nepomohol aj keby sa po*ere.
Možno nejakú zmotať na krátke chvíle ale ak sa ženská dozvie co robí a za kolko, otočí sa na opatku a este x krát olutuje ze mu roztiahla nohy.
Napísať odpoveď