Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

"Terepin o ňu nemá záujem pretože ona nemá o neho záujem."
Odkial vies, ze o teba nema zaujem? Si vestec? Hned sam seba takto odpalis? Ved tie baby ta ani nemusia odmietnut, ty sa odmietnes sam..

"Treba čítať poriadne. Som napísal, že fyzicky je dokonalá. O povahe som nenapísal ani slovo. A ani nemám ako, keďže som sa s ňou nikdy nestretol."
A myslis, ze ty nemas divnu povahu? Znova sme tak kde pred x rokmi, hladas same vyhovorky.. Proste ser na povahu, vyzor a neviem co este.. pozvi ju von, kecajte, dajte si trebars aj pusinku. Inak sa v zivote neposunies. Az potom si zacnes uvedomovat, kde si kedy urobil aku chybu, a pod.

K tomu odporucaniu YT rusnovodicov wtf? Asi len tolko.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Všeobecne na základe pozorovaní a faktov chatovanie a písanie na zoznamkach + vztah na pracovisku..primárne pre Terepina, kto nechce čítať dlhší text nemusí.
1. zoznamky sú fake, stiahnuté fotky zahraničných žien a ked sa tam nájde aj original slovenka tak slobodná mamička, obezna, na hlavu a pod
2. co platilo pred 10 rokmi, to neplatí teraz. Pozrime na Pokec kedysi stačilo napísať "Ahoj popíšeš?, Ahoj pristane ti to na fotke" tak ženská odpísala alebo dokonca sama napísala a už ste zacali komunikovať.Teraz musíš set sakra originálne upútať slovami už v prvej RP, mať fotku ideálne aby si na nej vyzeral fakt čo najlepšie a pri nejakej aktivite-šport,odfotený pri aute a pod.
Ako vravím písanie sa mení a zoznamky sú prevažne fake a častokrát aj spoplatnené a nemáš záruku že nejakú babu vytiahneš von
3. babu z práce v ktorej pracuješ s takou si nikdy nič nezačinaj..vkej dáte sa dokopy, potom sa rozídete a to ako budete spolu potom pracovať v jednej firme? Zalezi aká je to firma ci firma s 10 ludmi alebo firma s 3000 ludmi. Tam sa tá vymeniť si zmenu aby ste sa nestretli.
4.Je covid teraz je situácia zložitá ale rozmyšlaj nadtým dopredu ked sa covidová situácia este výrazne zmierni a už budeme viacmenej žiť tak ako to bolo predtým.
Pozrime chronologiu tvojej temy Terepin, v 2007 si ju založil tam si písal, že máš panický strach zo žien. 80 strán som nečítal už radšej je rok 2021 a kde si to za 14 rokov pohol je že si píšeš s kolegynou ktorá písanie berie len ako vyplnenie času. V roku 2035 si prečítame že super už som šiel s nejakou von a dopadlo to zle, lebo mi povedala, že ma berie len ako kamaráta. To neni žiaden posun za tak dlhý čas.
Co ti z toho vychádza? robíš to po svojom a úspech žiadny..Zivot je zmena musíš meniť aj detaily ktoré možno prehliadaš.
Výzor - všetko zmeniť,upraviť aby si z priemerneho 40% výzoru vdaka úprave dosiahol 90% výzor čiže o 50% viac si zvýšiť šance.
To čo to obnáša som ti nedávno vyššie vypísal, ako mužom záleží na výzore žien, tak je to naopak a nič tým nepokazíš.
Majetok- žiješ s mamou, sú ženy ktorým to vadiť nebude kebyže máte žiť spolu ale sú aj také ktorým to vadiť bude žeby mali žiť v jednej domácnosti s frajerovou mamou. Robíš teraz home office čiže robíš v kancli, takže plat nebude uplne najhorší aj ked na Východnom SR sú platy podimenzované. Auto vie byt nutnosť ale nie kazdý ma k tomu vztah,nemoze si ho dovoliť,má strach zo soferovania atd, povedz jej veci ako sa majú alebo si kludne aj vymysli dovod prečo ho nemáš no a čo.
Mužské vlastnosti- tie ktoré si máš osvojiť som vypísal, nechcem sa ťa dotknuť ale nemáš sociálnu fobiu?
Mám známeho co to má, aj by chcel ženskú ale najradšej je uplne sám a vždy, nechce nič zmeniť ani len účes nie s jeho pristupom bude bez baby aj v 50 tke bez toho aby nejakú držal za ruku, nie to ešte na niečo viac.
Zijes v KE to máš blizko aj do Madarska miestne baby že su divošky alebo smer Uzhorod Ukrajina, tam jazyk nebude extra problem. Navyše že sú velmi pekné tie ukrajinky aj komunikatívne konverzácia priemerny chlap zo SR a ukrajinka bude stále fungovať.
Dokonca som počul, že východniarky z okolia KE ze sú fajn, podla mna len málo hladáš, ak máš život typu práca-domov a nič viac, tak takto to nejde. Zien je niekde viac v určitý čas niekedy menej. To by si musel chodiť aj na pol dňa von behať, len ak je čo zmeniť zmeň to lebo inak svojim pristupom nič nebudeš mať dalších 14 rokov.
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 9:42Odkial vies, ze o teba nema zaujem? Si vestec? Hned sam seba takto odpalis? Ved tie baby ta ani nemusia odmietnut, ty sa odmietnes sam..
Pretože záujem vyzerá inak a ona mi sama povedala, že na mne len zabáva. Čo je fajn, lebo ja sa na tom zabávam tiež.
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 9:42A myslis, ze ty nemas divnu povahu? Znova sme tak kde pred x rokmi, hladas same vyhovorky.. Proste ser na povahu, vyzor a neviem co este.. pozvi ju von, kecajte, dajte si trebars aj pusinku. Inak sa v zivote neposunies. Az potom si zacnes uvedomovat, kde si kedy urobil aku chybu, a pod.
Ja som nenapísal, že má divnú povahu, ale že má divné reakcie. A ja viem, že mám divnú povahu a nemám s tým sebemenší problém.
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 9:42K tomu odporucaniu YT rusnovodicov wtf? Asi len tolko.
Čo je na tom divné? Práveže počas pandémie sa tešia masívnej popularite a pre cestovateľa, kto musí žiť v nútenej izolácii je to skvelý únik z reality.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

1. Neviem odkial to mas, ale u mna to vobec neplati. Pouzival som Tinder a Badoo a stretol som sa s kopec babami. Vsetky boli real, vyzerali rovnako ako na fotkach. Neboli mamicky, *ani obezne ani na hlavu a pod. Ale ja mam asi mladsiu vekovu kategoriu ako ty.. ale boli to vysokoskolacky, pracujuce, alebo podnikali.. Vsetky do bodky to mali v hlave upratane, vedeli co chceli, tie co pracovali mali aj slusnu pracu
2. Kamos ma uspech aj na Pokeci.. Netusim ake ma fotky, a ci tam nachadza MILFky, alebo mlade zabky, ale viem, ze chodi kade tade za babami a o pocasi sa asi nerozpravaju..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 9:55 1. Neviem odkial to mas, ale u mna to vobec neplati. Pouzival som Tinder a Badoo a stretol som sa s kopec babami. Vsetky boli real, vyzerali rovnako ako na fotkach. Neboli mamicky, ano obezne ani na hlavu a pod. Ale ja mam asi mladsiu vekovu kategoriu ako ty.. ale boli to vysokoskolacky, pracujuce, alebo podnikali.. Vsetky do bodky to mali v hlave upratane, vedeli co chceli, tie co pracovali mali aj slusnu pracu
2. Kamos ma uspech aj na Pokeci.. Netusim ake ma fotky, a ci tam nachadza MILFky, alebo mlade zabky, ale viem, ze chodi kade tade za babami a o pocasi sa asi nerozpravaju..
1. badoo,tinder som nemyslel ale myslel som napr my dates
2. to aj ja kedysi na pokeci velký uspech, teraz len pozries na žensku a za 5 dní vymazaný profil, ale hej zálezí od lokality,kraja kde clovek zije
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Terepin napísal: 30 apr 2021, 9:50 Pretože záujem vyzerá inak a ona mi sama povedala, že na mne len zabáva. Čo je fajn, lebo ja sa na tom zabávam tiež.

Ja som nenapísal, že má divnú povahu, ale že má divné reakcie. A ja viem, že mám divnú povahu a nemám s tým sebemenší problém.

Čo je na tom divné? Práveže počas pandémie sa tešia masívnej popularite a pre cestovateľa, kto musí žiť v nútenej izolácii je to skvelý únik z reality.
Ako mozes vediet ako vyzera zaujem zeny?

Co su to divne reakcie? ze nelezi v krcoch smiechu ked jej odporucis YT rusnovodicov?

Keby si jej napisal nieco na styl, ze aj tebe ten zakaz cestovat lezie na hlavu? Ze uz sa tesis ked sa to uvolni a pojdes niekam na vylet, hocikam... ? Trebars by ste sa zacali bavit, kam by ste chceli sit.. mozno by to skoncilo tak ze v lete pojdete spolu do Budapeste na vylet. Ktovie..
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin, pises ze nie si na zeny narocny ale pritom balis exoticku aziatku so super kostrou a cudujes sa ze nie je z teba uplne mimo. Velky uspech uz je, ze si s tebou aspon pise, ona si moze vyberat, zaslinta po nej kazdy druhy.. Inac to je dost sila, ze si nikdy nerozmyslall nad tym ako by si riesil so svojou partnerkou intimne chvile.
Terepin
Addict
Addict

Nestíham odpisovať, vole! :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mi to trochu pripada, ze velmi v zivote dopredu neplanujes, co sice nemusi byt zle a chapem to, ale zeny takychto muzov vacsinou moc nevyhladavaju. Vtaci samec najprv pripravi hniezdo a az potom zacne vyvreskovat aby na seba upozornil ze uz ma vsetko pripravene a az nasledne si ho samicka vsima.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 30 apr 2021, 10:11 Mi to trochu pripada, ze velmi v zivote dopredu neplanujes, co sice nemusi byt zle a chapem to, ale zeny takychto muzov vacsinou moc nevyhladavaju. Vtaci samec najprv pripravi hniezdo a az potom zacne vyvreskovat aby na seba upozornil ze uz ma vsetko pripravene a az nasledne si ho samicka vsima.
To je to o čom mu hovorím, mať niečo- výzor,niečo hmotné,chlapské správanie a ženy ho aj samé budú vyhladávať.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal: 30 apr 2021, 9:33Terepin o ňu nemá záujem pretože ona nemá o neho záujem.
to ti musi povedat ona sama, nemozes to vydedukovavat

este k tomu zivotu bez zien - som si isty, ze tvoji ostatni spoluziaci a kolegovia tym problemom netrpia, skor to bude tvoje individualne rozhodnutie
Terepin
Addict
Addict

To žena nikdy priamo nepovie. Buď je to "si pre mňa príliš dobrý" alebo "nie je to tebou, ale mnou" alebo "si pre mňa ako môj brat" alebo "mám teraz ťažké obdobie" alebo moje najobľúbenejšie "kiež by som stretla niekoho ako si ty".

Dvaja kamaráti (spolužiak a ex-kolega) tiež nikoho nemajú a vlastne ani moje sestry a ani moja mama. A všetci sú to sociálne aktívni a úspešní a aj lepšie vyzerajúci ľudia.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

takze je jasne, ze problemom je tvoja socialna bublina
Terepin
Addict
Addict

Ale mám aj úspešných kamarátov. Jeden je ženatý a má dieťa a druhý má dlhodobý vzťah.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin napísal: 30 apr 2021, 11:14 Ale mám aj úspešných kamarátov. Jeden je ženatý a má dieťa a druhý má dlhodobý vzťah.
Hej a tebe to náramne pomohlo k tomu aby si mal ženskú. Asi ani nemieniš nejako zmeniť svoj stav a vylepšiť si body-skore u žien.
Terepin
Addict
Addict

No ten ženatý kamarát to mal veľmi ľahké, keďže sa so svojou terajšou manželkou pozná od strednej a ten vzťah začal spontánne a do roka boli spolu. A pre mňa je veľmi ťažké sa dopracovať naspäť k pôvodnému telu, keďže trpím emocionálnym jedením, čo táto pandémia len zhoršila. To ale nie je výhovorka, len vysvetlenie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Máš čas na jedenie, máš čas aj na cvičenie. Ano su ženy ktorým sa páčia aj chlapi medvedíkovia s bruškom. Nedávno som čital prieskum že ženám nevadí chlap s menším bruškom ale urcite nie chlap čo má brucho ako žena co je tehotná. Takeho chlapa zachrani od neuspechu len jeho majetok,zarobok a spolocenské postavenie. Nerieš kamaráta a kolegu ako to maju oni, rieš seba co sa dá na sebe zmeniť a tým sa zaoberaj. Niečo sa dá zmeniť aj za deň, nieco za pár mesiacov v podstate zmena do roka je možná. Nedovol aby si zase 14 rokov prestupoval na mieste a výsledok žiaden, resp velmi velmi chabý.Ak nemieniš robiť so sebou nejaké zmeny, lebo aj život je zmena, tak akákolvek rada je zbytočná a nepadne na urodnu pôdu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

upravit stravu, cvicit a drzat sa toho trvalo. To nie je o tom ze by teraz mal do konca zivota hladovat, ale jest potraviny ktore nie su len sami tuk a cukor. Nielen ze budes lepsie vyzerat ale aj urobis nieco pre svoje zdravie. Na moznost zoznamenia sa so zenami na Ukrajine som Terepina upozornoval uz myslim pred par rokmi. Je to dobra moznost, ale zase, treba byt v dnesnej dobe realista a ani tam chlap nebude za hviezdu ked nema auto ani byt.
Zase na druhej strane, ak citis ze po vztahu az tak netuzis, tak sa do toho nesil, nie kazdy musi mat partnersky vztah, su ludia co su stastnejsi sami, ale to musis vediet ty sam co ti vyhovuje.
Na tvojom mieste by som zacal s tym cvicenim a upravou stravy, zlepsia sa ti tym aj hormony a celkovy pristup k zivotu. Ale treba to robit trvalo a poctivo.
Terepin
Addict
Addict

Ja som si to všetko zrátal. Vzhľadom na môj veľmi vyberavý jedálniček by zdravé stravovanie znamenalo finančnú záťaž zvýšenú o 100%. Len jeden bochník chleba ma vyjde na skoro 2 €. Ale som rozmýšľal na ovocnou diétou. Čo som čítal tak sa pri nej ide váha ľahko dole.

Autoeditácia príspevku po 7 min 44 sek:
CrazyJerry napísal: 30 apr 2021, 9:55 1. Neviem odkial to mas, ale u mna to vobec neplati. Pouzival som Tinder a Badoo a stretol som sa s kopec babami. Vsetky boli real, vyzerali rovnako ako na fotkach. Neboli mamicky, *ani obezne ani na hlavu a pod. Ale ja mam asi mladsiu vekovu kategoriu ako ty.. ale boli to vysokoskolacky, pracujuce, alebo podnikali.. Vsetky do bodky to mali v hlave upratane, vedeli co chceli, tie co pracovali mali aj slusnu pracu
No vidíš a mne tých 10 zo 100 neodpísala ani jedna. A rozhodne nemienim hodinu špekulovať nad tým, akým bombastickým spôsobom ju ohúrim hneď v prvej vete. To je definícia práce a nie zábavy a ja chcem viesť ležérny rozhovor a nie vysokoškolskú tézu o teórii superstrún.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Bochník chleba nie je zdravá výživa..ryby sú zdravá výživa,banán je zdravá výživa, celkový pohyb a zdvíhanie váh činkami pri ktorej nebudes przniť techniku a aby si si neublížil. A po čase si budes nakladať ťažšie váhy, to ti zlepší postavu a nie bochník chleba.
Ale mám pocit, že tebe emočne dobre robí ked ti vypisujeme čo by si mal urobiť ale reálne to neurobíš aj tak.
Len ťa polutovať jeden,druhý,tretí, to ti pohladí emociu a dokolečka dokola na dalších 86 strán ako je toto nezmenitelný stav.
Ja už som vyčerpal všetky užitočné rady lepšie už nemám.Fakt asi hádzanie hrachu o stenu, v roku 2035 si ťa znovu prečítam kam si sa pohol.
Napísať odpoveď