jackb napísal: 02 máj 2021, 21:45
teba uz asi ide len o konflikt a nie o diskusiu
ty neustale odpisujes, nemusis
pokojne sa povazuj za vitaza nasej diskusie - SUHLASIM S TEBOU, MAS VO VSETKOM PRAVDU
pise MASTA, ze vacsine 3, pri rychlom ockovani 4, davky stacia? kym pri vsetko inom "to tak nizke, ze sa o tom nema zmysel bavit" no tu si cely spor vystaval prave okolo bezpecnostneho tvrdenia, ze minimalnemu poctu ta vakcinacia na cely zivot nestaci.
aky spor?

su osoby, ktorym nepomoze ani N vakcin
ty tvrdis, ze sa po vakcine clovek nenakazi, nie ja
jackb napísal: 01 máj 2021, 21:38po 200 dnoch sa clovek opat moze nakazit. pri vakcine je to inak.
vsetky rozhovory/pdocasty s lekarmi ti nestacili.
co som vladal, to som vysvetlil
kludne odlinkuj na nieco, co som zabudol
teraz su zamorene, zacne klesat... a potom sa virus vitazne vrati. ako to mozme pozorovat po svete.
mozes konkretizovat nejaku oblast, ktora bola premorena (cize protilatky malo aspon 60-70 % obyvatelstva) a nasledne sa virus vratil v plnej sile, pripadne este silnejsie?
skusim odpovedat za teba: India, Manaus, na nieco som zabudol?
kolektivna imunita je 60+ %, neviem o ziadnej krajine (asi okrem Svedska), kde by bolo premorenych aspon tolko ludi
v pripade Indie to bolo 3 mesiace dozadu okolo 30 %, co samozrejme na kolektivnu imunitu nestaci, Manaus sa nevymyka beznym cislam, umrelo tam
podla dnesnych dat presne 8778 ludi, co je 0,3954 % populacie (ratam 2,2 mega), co je nase zname IFR
pred mesiacom mali o 300 menej, takze to dost prudko klesa
toto je celkom vtipny clanok, uz aj bulvar zacina otacat, hlavne ten posledny odsek
takze je uplne jedno co sa deje dnes, ked dalsie miliony opat len zomru. lebo...
gratulujem k akceptacii reality
preco stale Svedsko? svet sa snad zredukoval na jedinu krajinu?
odcitujes, ze pisem o Svedsku, Slovensku a "vlastne vsade vo svete" a osekas to len na Svedsko? vyhladavas konflikt len tak z dlhej chvile alebo sledujes nieco konkretne?
dosad si za to mnou spomenute "vlastne vsade vo svete" Slovensko, alebo CR, alebo dalsich X krajin, okrem tych, kde covid nemali, tam premoreni urcite nie su
ja si za tym Lancetom stojim. to ty chces sediet na dvoch stolickach a suhlasit aj s pani docentkou a aj s Lancetom. a to neide.
u mna to ide celkom jednoducho, totiz, Lancet hovori o pismene A, docentka o celej abecede a viackrat som spomenul preco, ze to ignorujes nie je moj problem - viz imunita, lymfocyty a tak podobne
pri aktualne znamych mutaciach. pre rokom si ani v UK nevedeli predstavit, aby sa nakazili ludia vo veku 20 rokov. a s britskou mutaciou to uz bola realita. neponahlaj sa tak s tymi zavermi.
he? co? ha?
asi zijes v nejakej alternativnej realite, lebo respiracnou chorobou sa nakazi kazdy, kto jej je vystaveny; ak si myslel tazky priebeh, tak stale to nie je ziadna novinka; dalsie moznosti tvojich myslienkovych pochodov sa mi tipovat nechce

fakt netusim, co si tymto doslova blabolom skusal...
o tej "nerealnosti zastavenia sirani" by si urcite dali dlho rozpavat Ozzie a Kiwis a na Slovensku urcite aj pan profesor Krčméry. ako len niekto, kto s epidemiami bojoval mohol navrhnut nieco take na uzemi, ktore nie je mozne nazvat ostrovom?
takze odcitujes moj post, kde doslova napisem o moznosti totalneho lockdownu a potom prides s novucickym argumentom, ze by sa mohol skusit lockdown

wow

realny svet nie je ostrov, kam sa da iba doplavit alebo doletiet a vsetkych prichodzich davaju do 2-tyzdnovej karanteny, to su len vynimky, ale to urcite vies, lebo nemas pamat akvariovej rybicky a spominas si na nase viacnasobne diskusie o nemoznosti implementacie lockdownu v stredoeuropskej krajine, alebo aj nie, tazko povedat, kedze sa opakujem so vsetkymi argumentami priemerne raz za 4 posty
a co si zasluzia ludia za vystvanie spolocnosti virusu, proti ktoremu snad stale nie je jednoznacna priama liecba a vsetko je podpora?
nic, nevidim dovod preco by sa malo cokolvek s tymito ludmi riesit
bud hrdina a podaj TO
takze raz je reinfekcia vzacna a nebudeme o nej ani hovorit (ved v interview na spravy.seznam sa tak pise) a potom uz je ako moznost. detto postcovid.
hej, presne tak, opakujem to dost casto nato, aby si si to zapamatal, pripadne niekam poznacil
kym nebude dost ludia vakcinovanych a virus priekazne nezmutuje na nadchu, nebude ochotny akceptovat, ze medzi nami tolerujeme nieco co ludi moze zabit, poslat ich na dlhe mesiace do nemocnice, alebo im zneprijemnovat zivot.
nastastie budes v mensine, este pred pol rokom by som povedal, ze by si totalitne praktiky odsudil, ale medialna hysteria si vybera svoju dan, smutne
ked uz sa pre teba stal postcovid faktom, tak na kolko percent to vidis ty a na zaklade coho?
nepamatam sa, ze by som postcovid nejak spochybnoval, len mu prisudzujem inu vahu ako ty
Mek napísal: 02 máj 2021, 22:19beardie, ty ako zastanca premorovania, si sa uz premoril? Sorry ak si to uz niekde pisal a ja som nepostrehol... neber to ako rypanie, iba ma to zaujima, dakujem

teraz som trochu cestoval a uz ma par dni boli chrbat a krk, takze mozno uz ano, ale test na protilatky si pojdem spravit len ak bude zdarma
60+ % ani nevie, ze covid absolvovalo, mozno som jeden z nich, nemam ziadne ine symptomy, ak sa tie 2 vyssie spomenute vobec symptomami nazvat daju