Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Lebo ich nezaujima aký si teraz ale zase to by si im musel vysvetliť preco je to tak. Dá sa popracovat na sebe, a bude tam ovela vyššia šanca.
Bud pochopia alebo nie, tiez niesom prene dosť dobrý ale nevadí viem presne ze to je kvoli tomu ze na vsetkom zalezi naco si len clovek spomenie. A bud to zmení pocas roka alebo rokov alebo aj tak nic neziska. Obcas si aj poviem mam ovela menej stresov ked som slobodný ako ked som bol zadaný so ženskou. Tiez rád klud,pohodu,pokoj,harmoniu a nie jej nálady,vrtochy,kamošov,dr*nuté kamošky atd.
Bud pochopia alebo nie, tiez niesom prene dosť dobrý ale nevadí viem presne ze to je kvoli tomu ze na vsetkom zalezi naco si len clovek spomenie. A bud to zmení pocas roka alebo rokov alebo aj tak nic neziska. Obcas si aj poviem mam ovela menej stresov ked som slobodný ako ked som bol zadaný so ženskou. Tiez rád klud,pohodu,pokoj,harmoniu a nie jej nálady,vrtochy,kamošov,dr*nuté kamošky atd.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Blastbit: Len tak okrajovo pripominam, ze Terepin tuto temu zalozil 20.juna 2006. To bude o mesiac a pol presne 15 rokov. Myslim si, ze za ten cas mal dostatok moznosti a priestoru na to, aby sa zdokonalil kvoli sebe alebo kvoli zenam, aby nieco podnikol, aby nieco zmenil, aby sa snazil. Opakujem - je to 15 rokov. Terepin tu moralizoval pred rokom ci dvomi ako su vsetky zeny na peniaze a ty si mu tvojimi poslednymi prispevkami akurat tak prilial benzin do ohna, kde si ho v tejto jeho teorii utvrdil.
Realita je sviňa, že? 
nerozmyslal si ist za nejakou slecnou za $$$?
Aby bol realista v živote..Pozeral som prvú stranu tejto témy a 9 januára 2007 založil temu či to chybne ukazuje?hojko napísal: 06 máj 2021, 23:24 Blastbit: Len tak okrajovo pripominam, ze Terepin tuto temu zalozil 20.juna 2006. To bude o mesiac a pol presne 15 rokov. Myslim si, ze za ten cas mal dostatok moznosti a priestoru na to, aby sa zdokonalil kvoli sebe alebo kvoli zenam, aby nieco podnikol, aby nieco zmenil, aby sa snazil. Opakujem - je to 15 rokov. Terepin tu moralizoval pred rokom ci dvomi ako su vsetky zeny na peniaze a ty si mu tvojimi poslednymi prispevkami akurat tak prilial benzin do ohna, kde si ho v tejto jeho teorii utvrdil.
A ako by mi to v konečnom dôsledku pomohlo? Tu vôbec nejde o sex.
myslim si, ze pomohlo, prestali by to byt tie nedobytne bytosti z inej dimenzie
-
mirak2
Hardcore addict
Ked si zaplatis protitutku, tak nikde nie je napisane, ze s nou musis mat sex. Mozete sa aj pekne porozpravat. Cital som o tom zaujimave historky na internetoch.
Súhlasím s beardiem, keby si si zaplatil aspoň hodinu s prostitútkou a vrzol by si si, možno by si zistil, že ten sex je celkom príjemná aktivita a to by ti mohlo dodať väčšiu motiváciu získať nejakú babu svojím vlastným snažením. Zároveň by si zistil, že ženy nie sú nejakí nadľudia, ale dá sa s nimi komunikovať úplne normálne a nie každá je zlatokopka, ktorá sa otočí len za milionárom.
Tvojím tempom zostaneš do smrti panic a ak by ti aj skrížila cestu nejaká tvoja vysnená ženská, stroskotá to na tom, že nemáš absolútne žiadne skúsenosti zo vzťahov a to sa netýka len sexu, ale aj robenia kompromisov, vzájomného spolužitia, riešenia konfliktov, atď., čo sú v dlhodobom vzťahu kľúčové veci. To však nijako neodsudzujem, ak si s takým životom spokojný, zmierený a vyhovuje ti...
Tvojím tempom zostaneš do smrti panic a ak by ti aj skrížila cestu nejaká tvoja vysnená ženská, stroskotá to na tom, že nemáš absolútne žiadne skúsenosti zo vzťahov a to sa netýka len sexu, ale aj robenia kompromisov, vzájomného spolužitia, riešenia konfliktov, atď., čo sú v dlhodobom vzťahu kľúčové veci. To však nijako neodsudzujem, ak si s takým životom spokojný, zmierený a vyhovuje ti...
ja naopak tvrdim ze by za ziadnou slecnou chodit nemal. je tvrdohlavy, nepoucitelny a nechce si nechat poradit. za 15 rokov sa nic nezmenilo, tipol by som si ze za dalsich 15 rokov tu bude stale plakat ake su zeny zle.
na jeho mieste by som sa zacal pripravovat na zivot samotara asexuala. prestat riesit zeny, najst si nejaku peknu zalubu a venovat sa jej.
aj to moze byt spokojny zivot, nechap to zle. totiz ty si myslis ze tvoj najvacsi problem so zenami je ze si nevies ziadnu najst. ale to je iba zaciatok. pokial by si aj nejaku zbalil tak tie realne zenske problemy este len pridu
na jeho mieste by som sa zacal pripravovat na zivot samotara asexuala. prestat riesit zeny, najst si nejaku peknu zalubu a venovat sa jej.
aj to moze byt spokojny zivot, nechap to zle. totiz ty si myslis ze tvoj najvacsi problem so zenami je ze si nevies ziadnu najst. ale to je iba zaciatok. pokial by si aj nejaku zbalil tak tie realne zenske problemy este len pridu
Sú to bytosti z inej dimenzie, ale nie kvôli nedobytnosti, ale kvôli ich retardovanej mentalite. Svojej mačke rozumiem viac než im.beardie napísal: 07 máj 2021, 0:13 myslim si, ze pomohlo, prestali by to byt tie nedobytne bytosti z inej dimenzie
Autoeditácia príspevku po 15 min 56 sek:
Ako sa poznám, tak by som sa v snahe mať znovu sex priviezol na mizinu. The path of least resistance. A ženy sa teda bránia kurevsky.Pilifo napísal: 07 máj 2021, 7:32 Súhlasím s beardiem, keby si si zaplatil aspoň hodinu s prostitútkou a vrzol by si si, možno by si zistil, že ten sex je celkom príjemná aktivita a to by ti mohlo dodať väčšiu motiváciu získať nejakú babu svojím vlastným snažením. Zároveň by si zistil, že ženy nie sú nejakí nadľudia, ale dá sa s nimi komunikovať úplne normálne a nie každá je zlatokopka, ktorá sa otočí len za milionárom.
Práveže s riešením vzťahových problémov mám bohaté skúsenosti. Moje sestry sa ku mne správali ako typické ženské, takže toto ma nemôže vyviesť z miery a viem presne čo ma čaká.Pilifo napísal: 07 máj 2021, 7:32Tvojím tempom zostaneš do smrti panic a ak by ti aj skrížila cestu nejaká tvoja vysnená ženská, stroskotá to na tom, že nemáš absolútne žiadne skúsenosti zo vzťahov a to sa netýka len sexu, ale aj robenia kompromisov, vzájomného spolužitia, riešenia konfliktov, atď., čo sú v dlhodobom vzťahu kľúčové veci. To však nijako neodsudzujem, ak si s takým životom spokojný, zmierený a vyhovuje ti...
Autoeditácia príspevku po 2 min 38 sek:
Ja som samotárom od svojich 12tich rokov. A čo sa toho asexuála týka, tak ti odporúčam naštudovať si význam toho slova.aacid napísal: 07 máj 2021, 9:00na jeho mieste by som sa zacal pripravovat na zivot samotara asexuala
Terepin
Evolučne su samice a samce kazdeho druhu vyprofilovane tak, že maju trochu ine ulohy, takže pochopitelne aj u ludi medzi pohlaviami su velke mentalne, citove a fyzicke rozdiely. Preto sa drviva zien sprava inak ako muzi a zase naopak a bol by nerozum cakat nieco ine. Ak je niekto samotarsky typ, to znamena ze takyto sposobom zivota mu viacej vyhovuje ako zivot v partnerstve a nemal by sa tlacit do niecoho co mu nie je vlastné. Poznam starsich ludi ktorí cely zivot prezili viacmenej sami a mali castokrat pomerne spokojny zivot.
-sám asi uznáš, že s takýmto mindsetom bude lepšie radšej žiadne partnerske vztahy zo ženami ani nevyhladavat, lebo tazko mozu dobre dopadnut."Sú to bytosti z inej dimenzie, ale nie kvôli nedobytnosti, ale kvôli ich retardovanej mentalite."
Evolučne su samice a samce kazdeho druhu vyprofilovane tak, že maju trochu ine ulohy, takže pochopitelne aj u ludi medzi pohlaviami su velke mentalne, citove a fyzicke rozdiely. Preto sa drviva zien sprava inak ako muzi a zase naopak a bol by nerozum cakat nieco ine. Ak je niekto samotarsky typ, to znamena ze takyto sposobom zivota mu viacej vyhovuje ako zivot v partnerstve a nemal by sa tlacit do niecoho co mu nie je vlastné. Poznam starsich ludi ktorí cely zivot prezili viacmenej sami a mali castokrat pomerne spokojny zivot.
Samotársky život som mal z donútenia, nie z presvedčenia.
cim je clovek starsi tym sa stava stale menej ochotnym robit kompromisy a menit svoje zauzivane zvyky, suvisi to so starnutim mozgu ktory postupne straca schopnost prisposobovania sa novym situaciam. Ked niekto bol povedzme do 30tky sám a nezazil skusenost partnerskeho vztahu, tak aj ked neskor ziska moznost partnerskeho vztahu, tak iba tazko si bude zvykat, pretoze partnersky vztah prinasa vzdy nove vyzvy a problemy. Je napriklad nieco diametralne odlisne zit ako samostatna jednotka, alebo ako pár, či dokonca rodina s dietatom. To je psychologicky fakt, ze niektori muži svojim nastavenim od prirody jednoducho nie su vhodni na dlhodobo fungujuce partnerske vztahy, ale to neznamena, že by boli o nieco horsi, su iba trochu iní, podobne ako ked niekto ma statitśticky o nieco dlhsie/krstie nohy alebo akakolvek ina odchylka od priemeru..
Ako to mas so zmenou zivotospravy /stravovanie, cvicenie/, uz si nieco rozbehol?
Ako to mas so zmenou zivotospravy /stravovanie, cvicenie/, uz si nieco rozbehol?
ja som to zle napisal, myslel to tak ze by si mal cielene sa snazit byt asexualom, proste nemysliet na sex, zeny, vztahyTerepin napísal: 07 máj 2021, 9:26Ja som samotárom od svojich 12tich rokov. A čo sa toho asexuála týka, tak ti odporúčam naštudovať si význam toho slova.
Kludne byť sám slobodný bez záväzkov, žiť svoj život so zalubami a občas prekotiť kamošku s výhodami. Dá sa to aj pre samotarskeho nespoločenskeho človeka ktorý nemá chuť riešiť jej nálady,výstrelky, poziadavky, trávenie času atd
Ja mám rád samotu, je to super vec. No osamelosť ma ubíja a už mi aj spôsobuje vážne psychické problémy. Preto vravím, že šľapka ani kamarátka s výhodami mi nepomôžu.
Autoeditácia príspevku po 5 min 20 sek:
Budúci týždeň skúsim žiť len zdravo: žiadne cukry, žiadne tuky, žiadne pečivo, nič. Čo reálne znamená, že budem maximálne ak tak jesť mrkvu s vodou. A budem sa hodinu dávať do nosa každý deň. Budem sledovať svoju váhu.
Autoeditácia príspevku po 5 min 20 sek:
Náhodou ja rád skúšam nové veci a učím sa. Ja by som vzťah bral ako výzvu a možnosť sa posunúť ďalej. Teóriu mám, len mi chýba prax.gogo956 napísal: 07 máj 2021, 10:28 cim je clovek starsi tym sa stava stale menej ochotnym robit kompromisy a menit svoje zauzivane zvyky, suvisi to so starnutim mozgu ktory postupne straca schopnost prisposobovania sa novym situaciam. Ked niekto bol povedzme do 30tky sám a nezazil skusenost partnerskeho vztahu, tak aj ked neskor ziska moznost partnerskeho vztahu, tak iba tazko si bude zvykat, pretoze partnersky vztah prinasa vzdy nove vyzvy a problemy. Je napriklad nieco diametralne odlisne zit ako samostatna jednotka, alebo ako pár, či dokonca rodina s dietatom. To je psychologicky fakt, ze niektori muži svojim nastavenim od prirody jednoducho nie su vhodni na dlhodobo fungujuce partnerske vztahy, ale to neznamena, že by boli o nieco horsi, su iba trochu iní, podobne ako ked niekto ma statitśticky o nieco dlhsie/krstie nohy alebo akakolvek ina odchylka od priemeru..
Budúci týždeň skúsim žiť len zdravo: žiadne cukry, žiadne tuky, žiadne pečivo, nič. Čo reálne znamená, že budem maximálne ak tak jesť mrkvu s vodou. A budem sa hodinu dávať do nosa každý deň. Budem sledovať svoju váhu.
Terepin
zelenina je super, ale neobsahuje ziadne bielkoviny. Preto sa v diete jedava hydina, vajcia a pod. A s tym uplnym vynechanim sacharidov to nie je dobry napad. Niektori ludia tak fungovat vedia ale vacsina nie.
Pri cviceni spotrebuvas glykogen a ak nebudes jest ziadne sacharidy, tak ani nebudes mat glykogen a nebudes mat energiu cvicit.
Poviem ti tajomstvo: pri chudnuti je uplne jedno co jes. Ja ked pravidelne dietujem,tak napriklad jem aj urcité mnozstvo sladkosti, napr cokolady a napriek tomu uspesne chudnem. Ako to je mozne? Ide o iba celkovy prijem kalorii. Musis byt v kalotrickom deficite, to je vsetko. Bielkoviny ale potrebujes aby si si zachoval aspon aku taku svalovu hmotu, lebo inack si ju spalis a zase znizis uroven bazalneho metabolizmu.Kuracia ci morciacie prsia narezes za par sekund, na vode urobis s trochou soli a korenia za 10minut a mas same bielkoviny a zuiadne tuky ani sacharidy. Bielkoviny maju tu vyhody ze maju najvyssi zasycovaci efekt pri najnizsom mnozstve kalorii. Nejest v diete dostatok bielkovin je bezpecny sposob aby cela dieta nakoniec zlyhala. A neznizovat kalorie prilis, to tiez nefunguje.
zelenina je super, ale neobsahuje ziadne bielkoviny. Preto sa v diete jedava hydina, vajcia a pod. A s tym uplnym vynechanim sacharidov to nie je dobry napad. Niektori ludia tak fungovat vedia ale vacsina nie.
Pri cviceni spotrebuvas glykogen a ak nebudes jest ziadne sacharidy, tak ani nebudes mat glykogen a nebudes mat energiu cvicit.
Poviem ti tajomstvo: pri chudnuti je uplne jedno co jes. Ja ked pravidelne dietujem,tak napriklad jem aj urcité mnozstvo sladkosti, napr cokolady a napriek tomu uspesne chudnem. Ako to je mozne? Ide o iba celkovy prijem kalorii. Musis byt v kalotrickom deficite, to je vsetko. Bielkoviny ale potrebujes aby si si zachoval aspon aku taku svalovu hmotu, lebo inack si ju spalis a zase znizis uroven bazalneho metabolizmu.Kuracia ci morciacie prsia narezes za par sekund, na vode urobis s trochou soli a korenia za 10minut a mas same bielkoviny a zuiadne tuky ani sacharidy. Bielkoviny maju tu vyhody ze maju najvyssi zasycovaci efekt pri najnizsom mnozstve kalorii. Nejest v diete dostatok bielkovin je bezpecny sposob aby cela dieta nakoniec zlyhala. A neznizovat kalorie prilis, to tiez nefunguje.
To už si radšej dám jogurt, než vo vode uverené mäso.
ked si to okorenis podla chuti, tak sa da jest aj maso na vode. Jogurt je urcite lepsi ako nič, len si pozri, ci nie je smotanovy, lebo ten ma dost kalorii/resp mozes len ti to musi sediet v celkovom kalorickom prijme za den/. Ked clovek v diete nema dostatok bielkovin, tak nebude mat dlhodobo silu, energiu ani chut do cvicenia. Mozes mi verit, ja zvyknem dietovat poctivo aj 3mesiace a clovek sa citi inac po tyzdni a inac po tych 3mesiacoch ked telo doslova prahne po jedle.