Ospravedlňte moju ignoráciu, ale vidím že téma má 15 rokov a ja ju rozhodne celú čítať nebudem.

Terepin, splašil si niečo za tie roky? Spravil si nejaký "pokrok v sociálnom živote"? Čítal som pár posledných správ a mám dosť zlý pocit z tvojho neexistujúceho sebavedomia a neskutočného negativizmu. Ženy to vidia, cítia a neznášajú. Ale to ti tu už asi radili 358x od založenia témy, rovnako ako všetky ostatné rady. Pár strán dozadu si tu písal, že ženám nerozumieš a niekto ti odpísal, že to žiadny muž. Na to si odpísal, že kvôli tomu si žiadnu ani nevieš získať. Druhá vec je, že aj keď si ženy komplikované, sú paradoxne neskutočne naivné a doslova sa na ne dajú uplatniť učebnicové praktiky. Väčšina sa nepoučí za celý život a to aj napriek tomu, že doslova vravia veci typu "Ja už mám svoj vek na to, aby som odhadla chlapa". Nemá a neodhadne. Dostane ju vždy ten chlap, ktorý to so ženami vie a robí presne to isté, čo robilo X chlapov pred ním, čo robil jeho otec a jeho starý otec, a ženy im to naivne žrali vždy.
Spomínal si, že po poslaní fotke nemali záujem, aj keď si bol vysekaný. Ja som ťa nevidel, neviem či si tu dával fotku, no ak vyzeráš vyslovene zle, že sa to nedá napraviť hygienou, účesom, oblečením, a pod., tak je to bohužiaľ obrovský problém. Hlavne z toho pohľadu, že si spomínal "ženy zo svojej ligy". Ak sú to pre teba ženy, čo sú výzorovo nejaké 2-3/10, tak tieto ženy majú presne ten istý sociálny problém ako ty a je to začarovaný kruh.
Ak si za tých 15 rokov nespravil žiadny, alebo len malý pokrok v týchto veciach, tak by si mal teraz položiť všetko čo máš v ruke a zapísať sa v prvom rode k psychológovi s dobrými referenciami a trošku zmeniť negativizmus, viac používať "áno" a menej "nie" a to neplatí len so ženami. Je tu skoro 8 mld. ľudí, z toho polovica žien a ty napíšeš že si si našiel svoju vysnenú, ale je vydatá a žije v USA? WTF?
V skratke: Počúvaj rady od ľudí, čo tie ženy majú, mali a vedia to s nimi. Ak budeš na tie rady argumentovať, ako sa to nedá, ako ty si iný a podobne, tak bohužiaľ tie ženy neprídu. Zmeň tiež partiu ľudí okolo seba. Skús tráviť viac času s extrovertnými povahami, posunú ťa ďalej a zoznámia s novými ľuďmi. Ak máš kolegov, spýtal sa či nechodia niekam do mesta na pivo, že sa pridáš. Ak ťa odmietnu, tak sa s tebou necítia dobre, možno s tebou nie je sranda, možno si čudák - v tom prípade sa treba samého seba spýtať, že prečo a buď to zmeniť, alebo sa nemeniť, v tom prípade ale rátať s tým, že v tomto smere to bude ťažšie aj so ženami. Osobne nepoznám chalana/chlapa, ktorého by nemuseli jeho rovesníci rovnakého pohlavia a zároveň by ho ženy brali. Práve naopak, poznám zopár chlapov, ktorých nikto nechcel do partie, lebo boli divní, otravní, kazili srandu, bez zmyslu pre humor, a presne tí mali problém aj so ženami. A to dokonca často išlo o absolútne nehanblivých chalanov.