Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Blastbit »

Terepin napísal: 11 máj 2021, 12:23 Nie "by nezakopli". Ony naozaj nezakopli. Aj na zoznamke sa so mnou bavili len vtedy, keď som nemal fotku. Akonáhle ju vyžiadali a ja som jej ju poslal, tak so mnou okamžite prestali komunikovať. A to podotýkam, že v tom čas som mal six-pack.
Ty si poslal babám fotku od pol pása vyzlečený kde si mal tehličky na bruchu? Toto ženy nemusia na zoznamkách(ak sa nejedná o fake profily) lebo oni si tam hladaju partnera a nie chlapa-kur*vnika ktorý pošle dalsím 20 tim ženám svoje polonahé fotky.Každá zenská chce byť braná ako jedna jediná a nie jedna z mnohých žien. Ked babe poslat fotku tak niekde kde si pri nejakej činnosti alebo detail tváre,pekne oblečený.
Zeny si vedia dat fotky ako ked je v plavkách alebo ked sú vyzívavo oblečené, ale to preto aby im chlap napísal,tam je vysoká šanca že im chlap napíše.
Tiež si myslím, že slobodné matky niesu extra volba, maju iné naroky na chlapa hlavne aby mal rád ich dieťa-deti. Kedže nechceš prilezitostnu šuka*ku snimi, tak od nich ruky preč. Najst si seberovnú aj vzhladom, ale zase aby si v jej očiach bol výhra aby ta ona chcela viac ako ty ju.
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Tiež si myslím, že mám šancu. Síce mizivú, ale ju mám.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Zakladom kazdeho uspechu je si primerane verit. Nemusis sa na nic hrat, to je kontraproduktivne vacsinou,ale treba mat nejaku osobnost.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

beardie napísal: 11 máj 2021, 13:09 ja si myslim, ze sancu mas, urcite by som neriesil nejake slobodne mamicky, ak pan byvaly manzel nezomrel, tam totiz bude dovod, preco sa rozisli
Akoze chlap nemoze byt pricina rozvodu? :)
Terepin
Addict
Addict

Žena môže byť presvedčená, že on bol dôvod rozvodu, ale to ty nemáš ako zistiť.

Autoeditácia príspevku po 53 sek:
gogo956 napísal: 11 máj 2021, 16:03 Zakladom kazdeho uspechu je si primerane verit. Nemusis sa na nic hrat, to je kontraproduktivne vacsinou,ale treba mat nejaku osobnost.
Mám osobnosť. A je riadne unikátna. Nie nevyhnutne užitočná, ale za to unikátna. :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mám osobnosť. A je riadne unikátna. Nie nevyhnutne užitočná, ale za to unikátna. :)
Len ci v tomto vesmire je volná zena ktorá by bola dostatocne unikátna vzhladom k tvojej osobnosti :D a zaroven sa ti pacila.
Terepin
Addict
Addict

Takú som už našiel. Len je vydatá a žije v USA.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ospravedlňte moju ignoráciu, ale vidím že téma má 15 rokov a ja ju rozhodne celú čítať nebudem. :D Terepin, splašil si niečo za tie roky? Spravil si nejaký "pokrok v sociálnom živote"? Čítal som pár posledných správ a mám dosť zlý pocit z tvojho neexistujúceho sebavedomia a neskutočného negativizmu. Ženy to vidia, cítia a neznášajú. Ale to ti tu už asi radili 358x od založenia témy, rovnako ako všetky ostatné rady. Pár strán dozadu si tu písal, že ženám nerozumieš a niekto ti odpísal, že to žiadny muž. Na to si odpísal, že kvôli tomu si žiadnu ani nevieš získať. Druhá vec je, že aj keď si ženy komplikované, sú paradoxne neskutočne naivné a doslova sa na ne dajú uplatniť učebnicové praktiky. Väčšina sa nepoučí za celý život a to aj napriek tomu, že doslova vravia veci typu "Ja už mám svoj vek na to, aby som odhadla chlapa". Nemá a neodhadne. Dostane ju vždy ten chlap, ktorý to so ženami vie a robí presne to isté, čo robilo X chlapov pred ním, čo robil jeho otec a jeho starý otec, a ženy im to naivne žrali vždy.

Spomínal si, že po poslaní fotke nemali záujem, aj keď si bol vysekaný. Ja som ťa nevidel, neviem či si tu dával fotku, no ak vyzeráš vyslovene zle, že sa to nedá napraviť hygienou, účesom, oblečením, a pod., tak je to bohužiaľ obrovský problém. Hlavne z toho pohľadu, že si spomínal "ženy zo svojej ligy". Ak sú to pre teba ženy, čo sú výzorovo nejaké 2-3/10, tak tieto ženy majú presne ten istý sociálny problém ako ty a je to začarovaný kruh.

Ak si za tých 15 rokov nespravil žiadny, alebo len malý pokrok v týchto veciach, tak by si mal teraz položiť všetko čo máš v ruke a zapísať sa v prvom rode k psychológovi s dobrými referenciami a trošku zmeniť negativizmus, viac používať "áno" a menej "nie" a to neplatí len so ženami. Je tu skoro 8 mld. ľudí, z toho polovica žien a ty napíšeš že si si našiel svoju vysnenú, ale je vydatá a žije v USA? WTF?

V skratke: Počúvaj rady od ľudí, čo tie ženy majú, mali a vedia to s nimi. Ak budeš na tie rady argumentovať, ako sa to nedá, ako ty si iný a podobne, tak bohužiaľ tie ženy neprídu. Zmeň tiež partiu ľudí okolo seba. Skús tráviť viac času s extrovertnými povahami, posunú ťa ďalej a zoznámia s novými ľuďmi. Ak máš kolegov, spýtal sa či nechodia niekam do mesta na pivo, že sa pridáš. Ak ťa odmietnu, tak sa s tebou necítia dobre, možno s tebou nie je sranda, možno si čudák - v tom prípade sa treba samého seba spýtať, že prečo a buď to zmeniť, alebo sa nemeniť, v tom prípade ale rátať s tým, že v tomto smere to bude ťažšie aj so ženami. Osobne nepoznám chalana/chlapa, ktorého by nemuseli jeho rovesníci rovnakého pohlavia a zároveň by ho ženy brali. Práve naopak, poznám zopár chlapov, ktorých nikto nechcel do partie, lebo boli divní, otravní, kazili srandu, bez zmyslu pre humor, a presne tí mali problém aj so ženami. A to dokonca často išlo o absolútne nehanblivých chalanov.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ja by som mu doporucil psa, najlepsie stena, na to zenske letia
pripadne segrine decko
gogo956
Redeemer
Redeemer

Hensym to dobre naznacil. Vacsina zien sa vyhyba muzom ktori su nespolocenski, pretoze zeny z principu su rady v spolocnosti. A dobre chapu, ze taky vztah nebude fungovat, ak budu povahovo vyrazne rozdielni. Netvrdim ze sa nenajdu vynimky z pravidla, ale vacsinou to funguje takto. Terepin zije samotarskym zivotom, je z toho nestastny a riesenie hlada v tom ze bude mat partnerku. Lenze ta samota je prave prekazka pre nadviazanie partnerskeho vztahu. Ono uznavam ze od urciteho veku je stale vacsi problem si najst okruh novych znamych, pretoze rokmi si ludia zakladaju rodiny a partie sa zvacsa rozpadavaju, kazdy ma uz svoje starosti.
Kto si nevytvori okruh znamych do urciteho veku, tak uz sa to vacsinou asi neda dohnat, to neznamena ze sa nemoze s niekym ale zoznamit. Len by musel znizit svoje naroky.
S tym psom dobry napad a ked nepomoze, tak aspon nebude sám :)
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Proste terepin ma nerealisticke naroky a ked sa nad tym zamyslime, tak by ani sam so sebou nechodil..
Na zenu nechce minat peniaze, nechce skaredu, nechce ani peknu, bohatu a uspecnu nemoze mat, lebo ta by nechcela jeho lebo vraj zeny idu o peniazoch, chudobnu babu nechce, lebo by na nu musel minat prachy a teda sme zas na zaciatku.. Stetku nechce, lebo chce vztah a sprianenu dusu, tu si ale nenajde lebo v zivote sa baby ani nedotkol a to ony vycitia...

Ja by som si na tvojom mieste vyclenil 50€ na zeny, a "obetoval" to na randenie s nimi a proste by som isiel vol aj s tymi o ktore nemas zaujem.. Da ti to proste viac ako akekolvek rady.. A tych 50€ by som nebral ako vyhodene prachy za baby z ktorych nikdy nic nebude, ale investiciu do seba.
kazdy normany chlap, ale aj zena zazili situacie/rande/stretka, ktore nevysli, ale vzdy ked to casom zhodnotis si z toho nieco odnesies. Len ty ked si take nieco nemal, tak ti tieto skusenosti chybaju.. A viem o com hovorim, este ked som pre 1-2 rokmi cital tuto temu opis teba presne sedel na mna.. teraz uz vobec
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ach jaj ked mne to proste neda a musim furt reagovat aj ked viem ze terepin v skutocnosti ziadne rady nechce a nema zaujem o nazory inych lebo on ma svoje nazory ktore su najlepsie.

ta rada so psychologom je najlepsia ale pokial sa pamatam tak ani to sa terepinovi nepacilo. nepamatam teraz ci len z financnych dovodov alebo aj kvoli niecomu inemu.
ale kazdopadne na jeho mieste by som si radsej vyhradil 50 eur mesacne (aj ked to je iba na jedno sedenie, stale lepsie ako nic) na psychologa, nie na zeny.
najdi si nejakeho dobreho, nejakeho u ktoreho sa budes citit komfortne (neboj sa vyskusat ich viac) a hlavne pocuvaj jeho rady. proste pokial ti nieco povie odbornik ktoremu platis aby ti pomohol tak ti asi chce pomoct, aj ked mozno podla teba je to hlupost, nebude to fungovat alebo si to uz skusal.
proste musis si uvedomit ze doteraz si fungoval na zaklade svojej hlavy a svojho zmyslania a vidim ako daleko si sa dostal, tak skus na nejaky cas svoje smerovanie odovzdat do ruk niekomu inemu.

neviem ci sa da poradit viac, lebo kazdy kto si da tu namahu precitat skoro 100 stranovu temu musi vidiet ze sa ti tu hromada ludi snazila dat dve hromady rad a ty si v 90% mal nejaku vyhovorku preco ta rada neni dobra.

ako to tu znova ozilo tak mi ani tak neni luto teba ale skor tych ludi co sem stale pisu a snazia sa uprimne pomoct, lebo je to ako hrach na stenu hadzat...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Rozhodne som nečital 80 strán kým som sa mu 1 krát vyjadril. V jednej veci mu dám ale za pravdu o ktorej hovoril aj on.
Realita v SR je taká nezávisle od regionu, že ženy chcu chlapa co ideálne vyzerá dobre aby ju fyzicky čo najviac pritahoval.
Dalšia vec, aby mal aj nejaku karieru a zázemie so slušným prijimom za sebou. Cim viac toho chlap nemá, tým je horšie zohnať aspon priemernu babu na vztah-travenie času-sex. Ak aj taká priemerná baba narazí na pána dokonaleho-ideálneho v jej očiach a súčastného chlapa pustí ho k vode. Je to normálne 85% žien odkedy vyšlo zo školy zarába podpriemerný Slovenský plat a castokrát je nevera práve kvoli zlej finančnej situácii v rodine. Pokial to chlap nepotiahne ak ona bude na materskej pri decku, tak nebude šťastná.
Sú aj ženy zlatokopky aj neverné ale sú aj také co si dokažu zarobiť na seba celkom slušne, správajú sa ako lady-dámy ale také skrátka nechcu chlapa s ledva priemernym Slovenskym platom a také budú rúbať vysoko.
Co može so sebou urobiť som mu pár krát písal. Niečo sa dá zmeniť za deň,niečo za mesiac a niečo do konca roka. Bud si rady zoberie k srdcu alebo nie, ja ho neprinútim. Ak chce babu zo zahraničia co je zadaná a žije v USA tak musí isť do USA a na drzovku ju prebrať, iná možnosť nie je. Ale taká ženská sa potom nechá prebrať každým druhým. Skrátka nech hladá v okolí ak chce babu na vztah, ale všetko sa rieši osobne a nie písaním na socialnej sieti. Ak chce babu len na sex (co vlastne hovoril že nechce), tak potom blizko má Madarsko aj Ukrajinu tam sú fešné baby a častokrát aj na rozprávanie uvolnenejšie ako slovenky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

tak je pochopitelne ze zena chce aby ju jej partner fyzicky pritahoval, rovnako asi nepojde do postele chlap so zenou co ho odpudzuje. Ja som takto zazil kamošky ktore chceli viac a mali aj super postavy ale nepacila sa mi ich tvar a proste z mojej strany ziaden zaujem nebol. A to s tymi peniazmi- treba ich, bez nich nie je posedenie v kaviarni na víne, ani dovolenka, ani byt, ani nič. Ak ma zena na vyber z dvoch muzov ktori ju rovnako pritahuju, ale jeden je zabezpeceny a druhy zivori od vyplaty k vyplate, tak je jasné ktorý bude mat vyššie skóre. Aj ked jasne, urcite sa stavaju aj vynimky, ale potom dotycny musi mat v rukave este nejake ine eso.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Aj bezdomovec si vie nájsť partnerku, aj smetiar. Asi by som sa ich šiel opýtať na ich recept....
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Presne toto, argument ze zena nechce muza co dobre nezaraba je uplne odveci lebo keby to bola pravda tak vsetci ti muzi co zarabaju podpriemerny plat, pracuju v tovarniach za pasom alebo nebodaj su na podpore su slobodni a mame tu obrovske mnozstvo nezadanych zien (kedze zien je viac nez muzov)...

Zenu si najde kazdy kto chce a nema prehnane naroky.
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Mozno keby ho zobralo par ludi na pivo, tak by bolo vsetko jasnejsie :).
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

aacid napísal: 12 máj 2021, 18:24 Presne toto, argument ze zena nechce muza co dobre nezaraba je uplne odveci lebo keby to bola pravda tak vsetci ti muzi co zarabaju podpriemerny plat, pracuju v tovarniach za pasom alebo nebodaj su na podpore su slobodni a mame tu obrovske mnozstvo nezadanych zien (kedze zien je viac nez muzov)...

Zenu si najde kazdy kto chce a nema prehnane naroky.
Jasne ze to je od veci, ale su tu dvaja typci co to tu tvrdia a Terepina iba utvrdzuju v jeho presvedceni, ze zenam ide len o prachy.. tak sme sa vratili asi 2-3 roky spät co sa tyka Terepinovho postupu :D
Ale komu sa tu chce hadat..
Nikdy som nebol von so zenou, ktora by akymkolvek sposobom riesila prachy, alebo moju pracu... V sucasnej dobe moze narazit aj na presny opak..

Autoeditácia príspevku po 46 sek:
noone napísal: 12 máj 2021, 18:31 Mozno keby ho zobralo par ludi na pivo, tak by bolo vsetko jasnejsie :).
Ved uz sa nieco organizuje. Ale pochyujem, ze jedno pivo s nim nieco vyriesi.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

koncom leta nieco spachame
Terepin
Addict
Addict

CrazyJerry napísal: 11 máj 2021, 22:05 Proste terepin ma nerealisticke naroky a ked sa nad tym zamyslime, tak by ani sam so sebou nechodil..
Na zenu nechce minat peniaze, nechce skaredu, nechce ani peknu, bohatu a uspecnu nemoze mat, lebo ta by nechcela jeho lebo vraj zeny idu o peniazoch, chudobnu babu nechce, lebo by na nu musel minat prachy a teda sme zas na zaciatku.. Stetku nechce, lebo chce vztah a sprianenu dusu, tu si ale nenajde lebo v zivote sa baby ani nedotkol a to ony vycitia...
Potom ako si mám nájsť ženu, aby som nabral skúsenosti, keď ony vycítia, že skúsenosti nemám, lebo som nemal žiadnu ženu? Je to začarovaný kruh.
CrazyJerry napísal: 11 máj 2021, 22:05Ja by som si na tvojom mieste vyclenil 50€ na zeny, a "obetoval" to na randenie s nimi a proste by som isiel vol aj s tymi o ktore nemas zaujem.. Da ti to proste viac ako akekolvek rady.. A tych 50€ by som nebral ako vyhodene prachy za baby z ktorych nikdy nic nebude, ale investiciu do seba.
Dve fundamentálne problémy s touto radou:
1. Dávať 50€ na každé rande by ma finančne vyšťavilo.
2. Môžem mať odložených aj 500€, ale to mi bude prd platné, keď so mnou žiadna nepôjde na rande.
Napísať odpoveď