Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa wladas »

Keby som za kazdu cenu sa snazil dvihnut 100Kg cinku tak sa presilim za 90s. Ziadna veda.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ale ja som zdvíhal 3kg činky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin napísal: 16 máj 2021, 19:47 Ale za 10 minút? Veď ja som necvičil až do odpadnutia, len kým som vládal. Čo bolo 10 minút.
ale takto sa necvici. Ty si 10minut v kuse cvicil ako pises "brušáky, kliky, beh a ľahké činky." Clovek bez kondicky ako ty, predsa nemoze cvicit naraz za sebou bez oddychu vsetky tieto cviky. Ty si asi robil nieco na sposob kruhoveho treningu, ale aj tam musis dodrziavat oddych medzi jednotlivymi cvikmi na oddych. Skus si to rozdelit napr na 40minut ci hodinu, tak budes vediet jednotlivym cvikom venovat podstatne dlhsi cas. Mas more casu, tak aky ma zmysel to natlačiť vsetko do 10minut?
"Ale ja som zdvíhal 3kg činky."
povedz ze si z nas robis vsetkych srandu :D S 3kg cinkami cvicia zeny po navrate z materskej :)
Radsej sa nam pochval co si dnes za cely den zjedol a planujes zjest.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Terepin- podla mna máš problem s tlakom, možno očný tlak ti sposobí zahmlievanie a aj ostatné neprijemnosti.
Možno posilovanie nebude preteba vhodný cvik, možno postací dlhá prechádzka niekedy aj hore kopcom aby si zhodil kilá.
Raz som musel zobrať prácu ktorá bola dost fyzicky zameraná,nakladal som 50 kg vrecá asi cca 100 ks do nákladiaku a bol som v pohode.Nie šúchal po zemi ale zdvihol do rúk a zdvíhal nad hlavu a do vlečky. Moja výška 181 cm a vtedy 87 kg, teraz mám 89 kg. Popri tom som, nachodil cca 15 km v práci, to mi kondičku zlepšilo lepšie ako posilovna. Toto som robil v 85% mojho 8 hodinoveho prac.času zvyšok na jedlo,odpočinok.
Z klikov,brušakov a z 3 kg činiek som ani necitil žeby som sa zahrial. Nedávno si spomínal, že si mal tehličky na bruchu, akým sposobom si ich dosiahol?
Terepin
Addict
Addict

Chodieval som na tréningy karate a tam to bolo hodinu a pol neustáleho cvičenia: kliky, brušáky, drepy a beh. Doteraz ľutujem, že som odtiaľ odišiel.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Stým tlakom je vsetko okej? horný-dolný tlak a očný tiež? Po chvilke cvicenia mať hentaké stavy to som veru nikdy nemal.
Ako vravím stacia dlhé prechádzky aj po lese,hore kopcom po luke, zobrat vodu vypotíš sa hlavne ked je pekne, do konca leta postava v pohode. Nemusí byt svalnatá ale aby si sa lepšie citil, stačí aj obyčajná. Obliekanie robí väčší dojem ako postava.
Stále teda neviem, chces nejaku babu na vztah alebo nie? Na babu z USA zabudni ak nie, prestahuj sa tam za nou ale bude to boj.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin napísal: 16 máj 2021, 20:46 Chodieval som na tréningy karate a tam to bolo hodinu a pol neustáleho cvičenia: kliky, brušáky, drepy a beh. Doteraz ľutujem, že som odtiaľ odišiel.
ale vtedy si nemal nadvahu ako dnes a uz si mal asi nejaku kondičku. Nema pre teba zmysel ist teraz takym rychlym tempom ze po 10tich minutach nevladzes. Zniz tempo a natiahni to na dlhsiu dobu.
Terepin
Addict
Addict

Blastbit napísal: 16 máj 2021, 20:49Stým tlakom je vsetko okej?
Netuším. Počas preventívnych prehliadok mi vždy všetko vyšlo OK.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

OT - Neviem dokedy sa oplatí sem písať možno by bolo fajn zaviest limit max 100 strán do témy a potom to zablokovať. Možno predbežne mazať pri udržbe fora nech neni tak zaplnené a priehladnejšie,mazať komentáre ktoré su aj odveci kludne aj moje, ak som bol miestami odveci. Ak to nemá viesť k rozhodnemu konečnemu výsledku problemu uživatela alebo ohladom tém na ktoré sa nikto s nikým nevie zhodnuť tak darmo niečo rozoberať na dalsích 100 strán. Možno to po čase niekedy odomknuť na požiadanie.- len moj subjektívny nazor snád nebude až tak vadiť aj takáto úvaha.
K téme kedže sa jedná o sociálne pokroky - kebyže si ho zmeráš počas tých stavov ktoré si pocitoval po 10 minutach určite by nebol ani jeden z tlakov v norme. Možno máš fakt tak slabu kondiciu ja neviem, nikdy som to nezažil. Ale fakt po 10 minutach niekolkých brušakov,klikov a 3 kg ciniek co je vlastne nič, tak kludne aj tie prechádzky pomozu ku kondicii. Sak kolko meriaš a vážiš?
Terepin
Addict
Addict

176 cm/92 kg
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Výška ani kg niesu problém, tieto miery máš okej :) Každopádne to čo som ti začal písať od prvého razu za tým si stojím. Ide o zvýšenie skore u žien, ale aj celkovo v zivote, kde je vôla je cesta. Chcel som ti pomocť ako som vedel ale myslím, že už za mňa fakt stačilo, nazory som čerpal aj zo svojich skuseností aj zo skúseností kamarátov,kamošiek,známich,cudzích ludí a ich problemov. Tešilo ma, drž sa, sem tam si ťa ešte prečítam čo napíšeš, ale hej žial xy ludí to prestalo zaujimať ako to máš so sebou - kde si sa pohol a kde si sa nepohol, majú aj iné starosti v živote.
Edit príspevku- Terepin ja som ti predsa písal ze zoznamky,socialne siete vedia byť aj fake a všetko sa rozhoduje vonku. To znamená že sa nahodíš ako najlepšie vieš a ideš do terénu a kecať s babami ktoré tam uvidíš. Co viac ti treba k tomu napísať? Iná možnosť nie je, bud isť von alebo bud doma zavretý a píš s babami na ktoré nielenže nemáš ale sú nedostupné. Treba isť von, von, von, von, dokolečka si to opakuj ako otčenáš a tam nadviažeš kontakty so ženami.
Terepin
Addict
Addict

No ja chcem ísť dole minimálne na 80 kg, ideálne na 70 kg.

Pozri, ako som už povedal, darmo sú mi rady ako so ženami, keď žiadna so mnou nevyjde von. Ani len tú kolegyňu neviem vytiahnuť von na stretko. To je ako dávať rady na šoférovanie bez možnosti získať auto.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ludia. Serte uz na to ozaj, isto viete cas vyuzit efektivnejsie. Toto musi byt troll, neexistuje ze to mysli vazne.
Terepin
Addict
Addict

Čo nemyslím vážne? Že ženy so mnou odmietajú ísť von? Pýtal som sa, ako môžem získať skúsenosti so ženami, keďže žiadna mi nedá šancu a doteraz som sa nedočkal odpovede.

Autoeditácia príspevku po 3 min 16 sek:
gogo956 napísal: 16 máj 2021, 20:12povedz ze si z nas robis vsetkych srandu :D S 3kg cinkami cvicia zeny po navrate z materskej :)
Myslím to vážne. Mám tak slabé ruky. Ako viem ich zdvihnúť, ale po pár minútach už je to nad moje sily.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to stena si si uz kupil?
Terepin
Addict
Addict

Hensym napísal: 14 máj 2021, 16:06...ako píše Gogo, ak sú to dobrí kamoší, spýtaj sa ich na rovinu, nech ti dajú metaforickú facku, otvoria oči a povedia kde je chyba. Ale povedia ti zrejme to čo ti v tejto téme povedalo XY ľudí počas 15 rokov.
Na toto som aj zabudol. Ja som sa na nich pýtal a nie raz. A vieš, čo mi povedali? Že si len zbytočne namýšľam, vôbec to nie je také zlé, len musím byť sám sebou a niekoho si nájdem. Odvtedy už prešlo cez 10 rokov a furt nič. A nikto z nich mi nemôže povedať, že som nič nerobil, lebo šiel som von s ich partiou, boli tam ženy, o všetky som sa pokúšal a všetky ma odmietli. Boh mi svedkom, že som sa snažil využiť každú jednu šancu, ktorá sa mi naskytla. Vyskúšal som kadečo možné, šatník som už 2x celý vyhodil, moje výdavky na ošatenie sa od strednej školy strojnásobili a úprimne ani netuším kam vyššie mám svoje obliekanie posunúť okrem obleku, účes som si dal upraviť na základe odporúčania kaderníčky, viac sa socializujem, chodím von s kamarátmi, znateľne som zmenil svoje správanie, nebol som pre nich atraktívny ani keď som mal atletickú postavu, snažím sa so ženami baviť ako s bežným človekom, vyskúšal som dobludu online zoznamiek a nikdy som nemal so žiadnou zhodu, snažím sa cvičiť, čo mi spôsobuje len bolesti, mám kreatívne koníčky... a nič z toho nikdy nepomohlo, ani nepomáha. A úprimne som nasratý, vyčerpaný a demoralizovaný až na kosť. Ja absolútne netuším, čo odo mňa ženy očakávajú. Teraz som sám sebou, ako mi to poradil kamarát pred viac ako dekádou a aj tak so mnou nechce ísť von. Neviem, mám byť narcistickým alfa samcom? Musím vlastniť dom? Auto? Psa? Musím mať 20 centimetrový penis? Potrebujem sa vyspať s dvadsiatimi šľapkami? Neviem.

Autoeditácia príspevku po 3 min 27 sek:
beardie napísal: 16 máj 2021, 23:35 to stena si si uz kupil?
Aj som nad tým rozmýšľal, ale vzhľadom na to, že pol roka žijem sám, tak sa to nedá. OK, teraz mám home office, ale akonáhle sa vrátim do práce, tak pes nemôže zostať sám doma 9 hodín. Už sme tak raz psa mali a ničil nám byt. Preto mám mačky.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

asi by si si mal podat lotto, lebo aspon v niecom musis mat stastie, ak vyhras, tak sa zenske prihlasia aj same
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vsetci: terepin zacni cvicit, daj sa do hromady
terepin: skusal som 10 minut cvicit, nefunguje to, zeny ma nechcu, svet je neferovy

to je v skratke 100 stran a 15 rokov tejto diskusie... ty jedinu vec co musis na sebe zmenit je tento pristup k zivotu. na vsetko si vzdy najdes vyhovorku, zmen to!
videl si film yes man? skus sa zahrat na neho? proste miesto neustaleho hladania vyhovoriek preco nieco nerobit, rob to.
Terepin
Addict
Addict

Ale ja som nepovedal, že s cvičením skočím. Len som napísal, že mi prišlo zle. Ja s ním rozhodne plánujem pokračovať. Vieš ako to je: pokiaľ to nebolí, tak to robíš zle. A vzhľadom na tú nevoľnosť som to musel robiť kur*a dobre. 😁
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Hlavne rozlisuj chudnutie a posilovanie.
Posilovanim budes minimalne chudnut.
Napísať odpoveď