Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Ďalšia výhovorka... Čo ti bráni začať cvičiť (kľudne aj doma), aby si zhodil špek a vypracoval si postavu? Zase sa určite začneš vyhovárať, že po cvičení ťa bolia svaly a točí sa ti hlava. Sakra, keď si nikdy neposiloval, tak je to úplne normálna reakcia tela, ale niekde začať musíš a postupne sa môžeš zlepšovať.
Vo svojom okolí nepoznám športovo aktívnych ľudí, ktorí by mali problém si nájsť frajerku. Ide to ruka v ruke s tým, že majú dobré fyzické zdravie, chodia do partií, ktoré sa venujú tomu konkrétnemu športu a tam spoznávajú nových ľudí a potenciálne nezadané ženy. A nepotrebovali na to ani tisíce € na účte, keďže počas výšky je väčšina študákov pomerne dosť chudobných. Cvičiť sa dá na street workoutových ihriskách aj teraz počas korony. Ja už skoro 3 mesiace chodím von hrávať basket.
Poznám z výšky aj pár incelov, ktorých problém je ten, že len sedia doma za počítačom, priberajú kilá a nadávajú na svet, aký je nespravodlivý a nefér. Takíto ľudia nemajú šancu si nájsť normálnu babu, maximálne tak nejakú podobnú ako oni, ktorú by ale nechceli, pretože je škaredá. Nuž ale vrana k vrane sadá...
Mal si to tu už napísané tisíckrát, ale ty si stále vyberáš tú 2. cestu.
Vo svojom okolí nepoznám športovo aktívnych ľudí, ktorí by mali problém si nájsť frajerku. Ide to ruka v ruke s tým, že majú dobré fyzické zdravie, chodia do partií, ktoré sa venujú tomu konkrétnemu športu a tam spoznávajú nových ľudí a potenciálne nezadané ženy. A nepotrebovali na to ani tisíce € na účte, keďže počas výšky je väčšina študákov pomerne dosť chudobných. Cvičiť sa dá na street workoutových ihriskách aj teraz počas korony. Ja už skoro 3 mesiace chodím von hrávať basket.
Poznám z výšky aj pár incelov, ktorých problém je ten, že len sedia doma za počítačom, priberajú kilá a nadávajú na svet, aký je nespravodlivý a nefér. Takíto ľudia nemajú šancu si nájsť normálnu babu, maximálne tak nejakú podobnú ako oni, ktorú by ale nechceli, pretože je škaredá. Nuž ale vrana k vrane sadá...
Mal si to tu už napísané tisíckrát, ale ty si stále vyberáš tú 2. cestu.
Síce som nikdy neposiloval, ale pravidelne som cvičil.Pilifo napísal: 26 máj 2021, 12:02 Ďalšia výhovorka... Čo ti bráni začať cvičiť (kľudne aj doma), aby si zhodil špek a vypracoval si postavu? Zase sa určite začneš vyhovárať, že po cvičení ťa bolia svaly a točí sa ti hlava. Sakra, keď si nikdy neposiloval, tak je to úplne normálna reakcia tela, ale niekde začať musíš a postupne sa môžeš zlepšovať.
Inými slovami si vedia nájsť partnerku, lebo dobre vyzerajú, s čím ja však súhlasím. Ale teraz sa ťa na niečo opýtam: prečo by si mala v dnešnej dobe chudobná študentka začínať s rovnako chudobným študentom, keď jej stačí ísť na akúkoľvek zoznamku a doslova si vyberať z úspešných mužov ako z katalógu? Prečo by mala randiť s týpkom, ktorý dva týždne musí jesť ako žobrák len aby ju mohol pozvať na kávu, keď si môžeš vyraziť s mužom, ktorú ju zoberie na romantickú večeru, pomiluje v jeho vlastnom byte a ráno vo vlastnom aute odvezie do školy? Je rok 2021, internet je úplne všade, na internete je úplne všetko a ženy už dávno nie sú odkázané len na svojich spolužiakov.Pilifo napísal: 26 máj 2021, 12:02Vo svojom okolí nepoznám športovo aktívnych ľudí, ktorí by mali problém si nájsť frajerku. Ide to ruka v ruke s tým, že majú dobré fyzické zdravie, chodia do partií, ktoré sa venujú tomu konkrétnemu športu a tam spoznávajú nových ľudí a potenciálne nezadané ženy. A nepotrebovali na to ani tisíce € na účte, keďže počas výšky je väčšina študákov pomerne dosť chudobných. Cvičiť sa dá na street workoutových ihriskách aj teraz počas korony. Ja už skoro 3 mesiace chodím von hrávať basket.
Naznačuješ tým azda, že aj ja som incel?Pilifo napísal: 26 máj 2021, 12:02Poznám z výšky aj pár incelov, ktorých problém je ten, že len sedia doma za počítačom, priberajú kilá a nadávajú na svet, aký je nespravodlivý a nefér. Takíto ľudia nemajú šancu si nájsť normálnu babu, maximálne tak nejakú podobnú ako oni, ktorú by ale nechceli, pretože je škaredá. Nuž ale vrana k vrane sadá...
incel je skratka involuntary celibate, v tvojom pripade to neplati, skor by sa hodilo volcel
Incel sa v prvom rade používa ako nadávka.
-
CrazyJerry
Light Star
Lebo nie kazda baba je stetka, ktora chce drahe auto a vymakanu postavu a prazdnu hlavu...Terepin napísal: 26 máj 2021, 14:12 Inými slovami si vedia nájsť partnerku, lebo dobre vyzerajú, s čím ja však súhlasím. Ale teraz sa ťa na niečo opýtam: prečo by si mala v dnešnej dobe chudobná študentka začínať s rovnako chudobným študentom, keď jej stačí ísť na akúkoľvek zoznamku a doslova si vyberať z úspešných mužov ako z katalógu? Prečo by mala randiť s týpkom, ktorý dva týždne musí jesť ako žobrák len aby ju mohol pozvať na kávu, keď si môžeš vyraziť s mužom, ktorú ju zoberie na romantickú večeru, pomiluje v jeho vlastnom byte a ráno vo vlastnom aute odvezie do školy? Je rok 2021, internet je úplne všade, na internete je úplne všetko a ženy už dávno nie sú odkázané len na svojich spolužiakov.
Rovnako tak existuju aj zabezpecene baby, ktore sa vedia same o seba postarat a hladaju spriaznenu dusu, s ktorou si budu rozumiet, bez ohladu na jeho postavu a majetok.. A mozno si jedna taka spriaznena dusa aj ty, ale ked sa s tou babou v zivote nestretnes, tak to nezistis...
A uz vidim tvoj argument, ze ked pride niekto lepsi ako ty, tak baba presedla na lepsieho typka.. ale takto to nefunguje v zdravom vztahu..
terepin pre teba zeny uplne iny zivocisny druh ako si ty sam... stale sa snazis prist na to ako zeny funguju, pritom si neuvedomujes ze zena je clovek, rovnako ako ty.
preco by si chudobna studentka mala najst chudobneho studenta? lebo maju vela spolocneho? lebo je jej sympaticky? lebo ju vie rozosmiat, vie sa s nou porozpravat?
to je uplne bezna vec, hovori sa tomu laska.
to ze ty si vyberies zenu ktorej si nesympaticky, ona ta odmietne, ty si potom precitas na internete nieco o tom ako zeny chcu len peniaze a potom tuto tvoju teoru aplikujes na 4 miliardy zien na svete...
ty si proste mimozemstan na vlastnej planete. jediny sposob ako sa zaintegrovat do spolocnosti je spoznat ju a nie z internetu ale na vlastnu kozu.
Autoeditácia príspevku po 11 min 22 sek:
zijes v bubline ktoru si si sam vybudoval, tvoja predstava ze ludia rozmyslaju vypocitavo a chladnokrvne, ze zena si vyberie muza cisto na zaklade spolocenskeho statusu a ze akonahle sa objavi niekto s vyssim statusom tak toho prveho bez mihnutia oka opusti je extremne nerealna. tak to funguje v nejakych umelych reality show ale nie v realite.
pritom ozaj nie je komplikovane sa presvedcit o tom ze to tak ozaj nefunguje. staci sa poprechadzat po uliciach a uvidis pary ktore nie su dokonale, uvidis vychudnuteho muza s tucnou zenou, uvidis robotnika ktoreho frajerka vypada ako z playboya a hlavne uvidis uplne normalnych priemernych ludi co sa nasli a su stastni.
lebo ver tomu alebo never pre absolutnu vacsinu ludskej populacie nie je problem si najst partnera. totizto ludia, tak ako kazdy iny zivocich, su na to naprogramovani, viac menej jedinym zmyslom zivota je mnozit sa.
preco by si chudobna studentka mala najst chudobneho studenta? lebo maju vela spolocneho? lebo je jej sympaticky? lebo ju vie rozosmiat, vie sa s nou porozpravat?
to je uplne bezna vec, hovori sa tomu laska.
to ze ty si vyberies zenu ktorej si nesympaticky, ona ta odmietne, ty si potom precitas na internete nieco o tom ako zeny chcu len peniaze a potom tuto tvoju teoru aplikujes na 4 miliardy zien na svete...
ty si proste mimozemstan na vlastnej planete. jediny sposob ako sa zaintegrovat do spolocnosti je spoznat ju a nie z internetu ale na vlastnu kozu.
Autoeditácia príspevku po 11 min 22 sek:
zijes v bubline ktoru si si sam vybudoval, tvoja predstava ze ludia rozmyslaju vypocitavo a chladnokrvne, ze zena si vyberie muza cisto na zaklade spolocenskeho statusu a ze akonahle sa objavi niekto s vyssim statusom tak toho prveho bez mihnutia oka opusti je extremne nerealna. tak to funguje v nejakych umelych reality show ale nie v realite.
pritom ozaj nie je komplikovane sa presvedcit o tom ze to tak ozaj nefunguje. staci sa poprechadzat po uliciach a uvidis pary ktore nie su dokonale, uvidis vychudnuteho muza s tucnou zenou, uvidis robotnika ktoreho frajerka vypada ako z playboya a hlavne uvidis uplne normalnych priemernych ludi co sa nasli a su stastni.
lebo ver tomu alebo never pre absolutnu vacsinu ludskej populacie nie je problem si najst partnera. totizto ludia, tak ako kazdy iny zivocich, su na to naprogramovani, viac menej jedinym zmyslom zivota je mnozit sa.
aacid- " tvoja predstava ze ludia rozmyslaju vypocitavo a chladnokrvne, ze zena si vyberie muza cisto na zaklade spolocenskeho statusu a ze akonahle sa objavi niekto s vyssim statusom tak toho prveho bez mihnutia oka opusti je extremne nerealna."
Tak ale toto tvrdím aj ja nielen Terepin a ja to tvrdím preto, lebo sa to vie vyskytovať a obzvlášť v SR.
To neni ziadna reality show ani seriál na dobrú noc, ale tvrdá realita ktorá sa dá ale zmeniť, každý má nejaké skusenosti či vlastné alebo aj od známich.
Co moze urobit Terepin sám pre seba ak chce tak zmeniť imidž,postavu,možno lepsie platenu prácu, ist do terenu kde su ženy, byt uvolnený v dobrej nálade ale neposobit ako nadržanec,teploš,ani psychopat a k sebe pritiahne nejakú tu ženu bez toho aby sa mal extremne snažiť.
Zena musí chcieť viac muža ako on tú ženu. On musí byť ten vhodný ktoreho tá žena chce z pomedzi dalsích 20 tich chlapov ktorí ju chcu bud do postele alebo na vztah.
Tak ale toto tvrdím aj ja nielen Terepin a ja to tvrdím preto, lebo sa to vie vyskytovať a obzvlášť v SR.
To neni ziadna reality show ani seriál na dobrú noc, ale tvrdá realita ktorá sa dá ale zmeniť, každý má nejaké skusenosti či vlastné alebo aj od známich.
Co moze urobit Terepin sám pre seba ak chce tak zmeniť imidž,postavu,možno lepsie platenu prácu, ist do terenu kde su ženy, byt uvolnený v dobrej nálade ale neposobit ako nadržanec,teploš,ani psychopat a k sebe pritiahne nejakú tu ženu bez toho aby sa mal extremne snažiť.
Zena musí chcieť viac muža ako on tú ženu. On musí byť ten vhodný ktoreho tá žena chce z pomedzi dalsích 20 tich chlapov ktorí ju chcu bud do postele alebo na vztah.
-
CrazyJerry
Light Star
Ved prave ze tieto sprostosti tvrdi Terepin na zaklade svojich ziadnych skusenosti, respektive na zaklade clankov z netu... a ty ho v tom len utvrdzujes..Blastbit napísal: 26 máj 2021, 18:40 aacid- " tvoja predstava ze ludia rozmyslaju vypocitavo a chladnokrvne, ze zena si vyberie muza cisto na zaklade spolocenskeho statusu a ze akonahle sa objavi niekto s vyssim statusom tak toho prveho bez mihnutia oka opusti je extremne nerealna."
Mozno je problem v tom, ze ste obidvaja z KE ak si dobre pamatam. Mozno tam su niektore zeny z chudobnejsich pomerov a hladaju niekoho zabezpeceneho s kym sa mozu doma pochvalit.
dalsia vec je, ze taketo spravanie mozno maju nejake jednoduchsie slecny, ktore hladaju vypracovaneho typka s dobrym telom a je im jedno ci si budu rozumiet alebo nie a idem tam len o sex.. ale to Terepin nechce.
Terepin ako som uz pisal hlada spriaznenu dusu a v tomto pripade je viac menej jedno ako vyzera.
Proste ked najde babu, ktorej sa paci to, ze je nerd, pocuva ambient hudbu, hra tych dracikov ci co to hra a budu mat o com hodiny a hodiny rozpravat, tak bude jedno ako vyzera, kde byva aj ci ma auto. Ak ta baba bude hladat normalneho chlapa a terepin jej bude vyhovovat, tak vzhlad je nepodstatny.. A Terepin nevyzera tak zle zeby zeny odradzoval..
Ja niesom z KE len Terepin je odtial. Tvrdí že žiadnych dračikov ani nehrá ani nevie o čom to píšete len mu to stále vsugerujete v každom druhom príspevku omg. Chudobná baba nechce chudobneho chlapa, to znamená muža co zarobí 500 eur. Bohatšia baba napr právnička tiež nechce chlapa čo zarobí almužnu co je natom nepochopitelné po 15 rokoch tejto temy? To neznamená že su zlatokopky, ale ze ženy rozmyšlaju dopredu ohladom toho, ze ked ostane na materskej, tak aby potom v pohode žili z mužovho platu na nejaku dobu celá rodina.
Ak Terepin uz viac nechce znižovať svoje nároky, tak musí na sebe zamakať čo to zmeniť ist medzi ludí a tam prirodzene sa nanho nejaká nalepí, tak uz sa tu zobudte z tej naivity ze stačí byt chudák bez penazí,výzoru a ženy po tebe budu letieť ako divé. Možno nejaké podpriemerné ktoré su rady ktoré tiež na sebe nijako nepracujú. Ja teda nepoznám vyložene špatneho chlapa mozno sá mseba Terepin zhadzuje no stým sa dá čo to urobiť ak chce, ak nie moze tu plakať ako malé dievčatko neustále. Ja ho neprinutim ze pod so mnou ideme do obchodu ti zmeniť šatník ani ho nebudem o to prosiť aby sa v niečom zmenil aby mal vyššie šance si najst babu.
Ak Terepin uz viac nechce znižovať svoje nároky, tak musí na sebe zamakať čo to zmeniť ist medzi ludí a tam prirodzene sa nanho nejaká nalepí, tak uz sa tu zobudte z tej naivity ze stačí byt chudák bez penazí,výzoru a ženy po tebe budu letieť ako divé. Možno nejaké podpriemerné ktoré su rady ktoré tiež na sebe nijako nepracujú. Ja teda nepoznám vyložene špatneho chlapa mozno sá mseba Terepin zhadzuje no stým sa dá čo to urobiť ak chce, ak nie moze tu plakať ako malé dievčatko neustále. Ja ho neprinutim ze pod so mnou ideme do obchodu ti zmeniť šatník ani ho nebudem o to prosiť aby sa v niečom zmenil aby mal vyššie šance si najst babu.
-
CrazyJerry
Light Star
kedysi tu tvrdil, ze hra nejaku hru. Nepamatam si aku, ale pod dracikmi sa mysli ta hra..Blastbit napísal: 26 máj 2021, 19:07 Tvrdí že žiadnych dračikov ani nehrá ani nevie o čom to píšete len mu to stále vsugerujete v každom druhom príspevku omg.
Odkial mas toto? si zena? Povedala ti to nejaka zena? Chces mi povedat, ze na celom svete neexistuje kombinacia uspesna zena-obycajny chlap? Existuju aj zeny, ktore pracuju zatial co je chlap na otcovskej, pretoze zena zaraba lepsie..Blastbit napísal: 26 máj 2021, 19:07 Chudobná baba nechce chudobneho chlapa, to znamená muža co zarobí 500 eur. Bohatšia baba napr právnička tiež nechce chlapa čo zarobí almužnu co je natom nepochopitelné po 15 rokoch tejto temy? To neznamená že su zlatokopky, ale ze ženy rozmyšlaju dopredu ohladom toho, ze ked ostane na materskej, tak aby potom v pohode žili z mužovho platu na nejaku dobu celá rodina.
Tvoje vnimanie sveta by sa mozno dalo aplikovat na nejake IG slecinky, ktore na sebe makaju, chodia do fitka, vyzeraju dobre a ku sebe hladaju chlapa s ktorym by sa pochvalili.. Ale take o terepina nezakopnu.. a ani terepin by o take nemal zaujem.
Naopak terepinovi treba normalnu, rozumnu babu a tie nerozmyslaju tak ako si to napisal..
Ja nemusim ist daleko. Moja segraCrazyJerry napísal: 26 máj 2021, 19:19Existuju aj zeny, ktore pracuju zatial co je chlap na otcovskej, pretoze zena zaraba lepsie..
moja ex uz pracovala, ked ja som bol student bez brigady, spoznali sme sa tak, ze kyvla na pozvanie na drink a po tom ako som ich objednal som zistil, ze uz nemam peniaze a musela ho zaplatit ona
kamaratova rodina mala obrovske finacne problemy, frajerkyna rodina ho prichylila a platili mu naklady na zivot 4!! roky kym nedostudoval. dalsi kamos, kuchar ma za zenu sikovnu obchodnu zastupkynu. v okoli mam 3 mlade doktorky, ktore su celkom k svetu a aj tak maju uplne normalnych chalanov, ktori maju vystudovane stredne skoly a priemernu pracu. vsetci maju nanajvys priemerny vyzor, ja by som sam seba popisal snad este ako podpriemerneho, aj tak sme vzbudili zaujem u uspesnych zenskych. jasne, je kopa zien, ktore si idu za svojim a chcu mat partnera na istej urovni, ale tak isto je vela takych, ktorym staci charizmaticky, mily, uprimny typek, s ktorym si sadnu psychicky. len treba skusat.
-
CrazyJerry
Light Star
Presne to som tym myslel. Dik obom.
Uz len aby si to uvedomil Terepin a Blastbit
Uz len aby si to uvedomil Terepin a Blastbit
Ja som písal o všeobecnej úspešnosti. Jedna pragmaticky uvažujúca žena si predsa nezačne s rovnako chudobným študentom, keď si môže vybrať úspešného muža, ktorý si už vybudoval stabilný život.CrazyJerry napísal: 26 máj 2021, 15:08 Lebo nie kazda baba je stetka, ktora chce drahe auto a vymakanu postavu a prazdnu hlavu...
Rovnako tak existuju aj zabezpecene baby, ktore sa vedia same o seba postarat a hladaju spriaznenu dusu, s ktorou si budu rozumiet, bez ohladu na jeho postavu a majetok.. A mozno si jedna taka spriaznena dusa aj ty, ale ked sa s tou babou v zivote nestretnes, tak to nezistis...
A uz vidim tvoj argument, ze ked pride niekto lepsi ako ty, tak baba presedla na lepsieho typka.. ale takto to nefunguje v zdravom vztahu..
to je omyl, vyhod si to z hlavy a zabudni na to
-
CrazyJerry
Light Star
Neviem ci si cital co tu vysie pisal M142, ale moze to je a aj sa to deje.Terepin napísal: 26 máj 2021, 21:39 Ja som písal o všeobecnej úspešnosti. Jedna pragmaticky uvažujúca žena si predsa nezačne s rovnako chudobným študentom, keď si môže vybrať úspešného muža, ktorý si už vybudoval stabilný život.
Sice to je asi pre teba tak nepredstavitelna vec, ze tomu aj tak neuveris a stale si ides svoje, ze nie..
Nevies pochopit to, ze chlap sa nehodnoti IBA podla uspechu v praci, majetkom a vyzorom??
Existuje milion dalsich veci, ktore zohravaju ovela vacsiu ulohu a to hlavne pri hladani dlhodobeho partnera..
Stale si ides dookola svoje, ze vsetky zeny chcu uspesnyh, peknych a vysportovanych chlapov a ty nemas u ziadnej sancu, lebo ani jedno z toho nemas... A ides si to stale dookola.
A hlavne tvoja predstava, ze zena si vybera.. akoze wtf? Bol som von s kopec babami a skor to je tak, ze uz ich nebavia debilkovia co maju na tinderi polonahe selfiecka, posielaju dickpic-i a su nechutní ako 13 rocní pubertiaci.... Mozno by sa dalo povedat, ze medzi tymi debilmi hladaju niekoho normalneho, ale rozhodne to nie je taky vyber ako si predstavujes ty.
OK, inak. Ak si ide študentka aktívne hľadať priateľa, prečo by to mala robiť medzi chudobnými spolužiakmi, keď môže zaloviť medzi staršími mužmi, ktorí sú materiálne zabezpečení? O to viac, keď muži všeobecne chcú mladšie ženy.
presne pre ten isty dovod, preco si pekna rozumna zena najde debila, pre ktoreho sa neustale trapi a neustale mu dava nove a nove sance. ludia su emocionalne stvorenia, ktore sa riadia pudmi, chemiou a pocitmi, nevyberaju si partnerov cisto racionalne jak si niekto vybera postavu podla atributov v rpg. ano, prachy, kariera, pekny ksicht, dobra postava, velka cicina, to vsetko ti zvysuje vyhliadky na partnerku, ale niekedy to ide proste samo, zena sa zahladi do chlapa a uz sa vezie, ani sam nevie ako.Terepin napísal: 26 máj 2021, 22:06 OK, inak. Ak si ide študentka aktívne hľadať priateľa, prečo by to mala robiť medzi chudobnými spolužiakmi, keď môže zaloviť medzi staršími mužmi, ktorí sú materiálne zabezpečení? O to viac, keď muži všeobecne chcú mladšie ženy.
-
CrazyJerry
Light Star
Pretoze studentka ma slabost na mladsich chalanov, alebo rovestnikov. Pretoze so spoluziakom moze mat kopec spolocneho, kopec spolocnych zaujmov, lebo su na rovnajek skole.
Pretoze starsi materialne zabezpecení muzi su pre nu nudní a ona chce cestovat a objavovat svet s frajerom.
Pretoze ma nejaky feministicky komplex a je dominantna a chce si dokazat, ze nepotrebuje materialne zabezpeceneho muza aby sa pri nom citila ako menejcenna.
Pretoze je ten chudobny student normalny a neposiela jej dickpic-i ako materialne zabezpeceny nadrzanec.
Pretoze ju chudobny student dokaze rozosmiat a citi sa s nim dobre.
Pretoze sa k nej chudobny student nebude spravat ako k menejcennej a nevzdelanej, ale ako k seberovnej, pripadne ak ta baba bude mat lepsie znamky, tak ju chudobny student bude uznavat a tej babe sa to bude pacit.
Este dalej pokracovat?
Pretoze starsi materialne zabezpecení muzi su pre nu nudní a ona chce cestovat a objavovat svet s frajerom.
Pretoze ma nejaky feministicky komplex a je dominantna a chce si dokazat, ze nepotrebuje materialne zabezpeceneho muza aby sa pri nom citila ako menejcenna.
Pretoze je ten chudobny student normalny a neposiela jej dickpic-i ako materialne zabezpeceny nadrzanec.
Pretoze ju chudobny student dokaze rozosmiat a citi sa s nim dobre.
Pretoze sa k nej chudobny student nebude spravat ako k menejcennej a nevzdelanej, ale ako k seberovnej, pripadne ak ta baba bude mat lepsie znamky, tak ju chudobny student bude uznavat a tej babe sa to bude pacit.
Este dalej pokracovat?
crazyjerry- vidno že si mimo vo viacerích veciach- moje pohlavie, píšem o SR a nie o celom svete, ale aj teraz co si napísal.
Jeden príklad za všetky- vtedy 19 ročná študentka a 32 ročný Marek Fašiang atraktívny herec s peniazmi. Studentka nechala svojho frajera tiež študenta, kvoli Marekovi Fašiangovi. Nakoniec to skončilo medzi bitkou Fašianga a toho chalana na ulici.
Ale okej ženy slovenky podotýkam chcu chudakov bez penazí s jedno akým vyzorom, postavením a podobne, naivita nepozná hraníc ale budiš
Jeden príklad za všetky- vtedy 19 ročná študentka a 32 ročný Marek Fašiang atraktívny herec s peniazmi. Studentka nechala svojho frajera tiež študenta, kvoli Marekovi Fašiangovi. Nakoniec to skončilo medzi bitkou Fašianga a toho chalana na ulici.
Ale okej ženy slovenky podotýkam chcu chudakov bez penazí s jedno akým vyzorom, postavením a podobne, naivita nepozná hraníc ale budiš