To by bol prúser, lebo napríklad dnes na tom mieste v Trnave očkovali Modernou.brm napísal: 30 máj 2021, 21:34 Áno, na druhú dávku by si mal ísť na to isté miesto - ak ti príde termín. Ďalší kamarát mal dnes 28. deň, termín mu neprišiel, ale bez problémov ho zaočkovali aj na základe papiera o prvej dávke.
Ockovanie Covid-19
Re: Ockovanie Covid-19
"do 13. apríla bola zaočkovaná sotva tretina zdravot. personálu"
ephramko.. snáď to majú nejak poriešené. Na tom mojom očkovacom mieste očkujú Astrou, Pfizerom aj Modernou. Cez víkend mali Pfizer, dnes Astru, zajtra myslím Pfizer, v stredu má ísť kolegyňa na druhú Modernu... a na štvrtok vychádza kolegovi druhý Pfizer a zároveň kamarátovej mame druhá Astra. Zistím, ako im prišli termíny...
Inak ešte včera večer opäť vybehla teplota, ani som nevedel zaspať do 1h, iba som sa prehadzoval.... ale dnes ráno už iba mierna bolesť hlavy, už sa dá bez problémov fungovať.
Inak ešte včera večer opäť vybehla teplota, ani som nevedel zaspať do 1h, iba som sa prehadzoval.... ale dnes ráno už iba mierna bolesť hlavy, už sa dá bez problémov fungovať.
Cca 14h po očkovaní Modernou, okrem bolesti ramena nič. Zatiaľ.
Prisla ti SMS na 2. davku, alebo si tam prisiel aj bez SMS?brm napísal: 30 máj 2021, 18:52 Včera poobede som bol na druhej pfizerke. Po prvej pfizerke len bolesť ruky a necelý deň malátnosť. Teraz po druhej pfizerke tiež najskôr len bolesť ruky a mierna malátnosť, ale dnes na obed zrazu únava, slabosť, teplota, nevedel som vstať z gauča sa ísť napiť. Ale vydržal som bez liekov, teplota už je teraz večer na ústupe, zostala únava a objavila sa bolesť hlavy. Keď pozerám do papierov z očkovania, môžem si odškrtať všetky nepriaznivé účinky. Snáď do rána pominú. Kamarát rovnaký ročník so mnou to mal bez príznakov.
Inak dostal som slovensko/anglický certifikát bez QR kódu a druhý papier záznam z očkovania s QR kódom, v ktorom je zakódovaný obyčajný text z sk/en certifikátu. Skúsil som si požiadať certifikát cez web aj s QR kódom, ale ešte mám v ich systéme iba prvú dávku.
Ja som viac ako 24h po druhej dávke Pfizeru. Pociťujem miernu únavu, v noci som mal ľahkú zimnicu. Celkovo mi ale po prvej dávke bolo v tomto čase horšie.
ropman.. sms mi prišla vo štvrtok s termínom na sobotu.
Kamarát mal mať termín o deň neskôr v nedeľu, ale jemu sms neprišla. Volal na infolinku očkovacieho centra, kde mu bolo povedané, že má prísť po 15h s papierom o prvom očkovaní. Tak aj spravil a bez problémov dostal druhú dávku.
Kamarát mal mať termín o deň neskôr v nedeľu, ale jemu sms neprišla. Volal na infolinku očkovacieho centra, kde mu bolo povedané, že má prísť po 15h s papierom o prvom očkovaní. Tak aj spravil a bez problémov dostal druhú dávku.
Ja som bol v piatok na Moderna 2, mal som kadejaké očakávania, ale napokon sa nič hrozné nedialo. Bol som potom asi 30 hodín taký malátny unavený ubolený, ale bez teploty a dalo sa to vydržať, potom to zrazu pominulo a bolo fajn
Teraz prešli 3 aj dačo dňa a už ani ruka nebolí, hoci činky by som ešte nedvíhal, celkovo to bolo asi len o kúsok horšie, než po prvej dávke.
Kolko tyzdnov po prvej davke pfizeru vas volali na druhu davku?
4.5. som bol na prvú, zajtra idem na druhú. Teda presne 28 dní
Ja tiež presne po 28d. SMS pozvánku na 2. dávku som dostal po 24d. Obe dávky na NFŠ v BA.
Mne to vyslo 10 tyzdnov.
Inak od nedele rana ziadny problem.
Inak od nedele rana ziadny problem.
Na teste si vtedy náhodou nebol? Lebo to, čo popisujes, to bol cca priebeh môjho covidu necelý mesiac po prvej dávke astry.. Tiež by som to nazval ako divná nádcha, pri zmene polohy hlavy som mal pocit, ako keď ti pri ponorení vrazí voda do nosaArAsHiD napísal: 30 máj 2021, 21:34 Po prvej dávke som bol asi 36h slabý/unavený/nie vo svojej koži a asi 4 dni ma bolela ruka. Po necelých 2 týždňoch som chytil takú divnú nádchu čo trvala asi 5 dni, ale ťažko povedať či to malo súvis. Príznaky ako ťažšie prechladnutie - teplota do 37,5, kašeľ, sopel…
jackb... druhý Pfizer po 10 týždňoch?
Davali to tušim na rtvs, že čím dlhšie je od podania druhej dávky, tým lepšie. U nas sa zatial dodržiava tých 28 dní, no časom možno prejdú na dlhší odstup, v UK vyzera, že už tak robia.
Inak registroval sa niekto počas poslednych dvoch tyzdnov a este mu stale neprisiel prideleny termin? Ja cakam od 19 maja, tak neviem ci sa mam odhlasit a zasa prihlasit, alebo som prepadol systemom, ako sa to stavalo tym, co sa prihlasili v danej skupine medzi prvymi.
Inak registroval sa niekto počas poslednych dvoch tyzdnov a este mu stale neprisiel prideleny termin? Ja cakam od 19 maja, tak neviem ci sa mam odhlasit a zasa prihlasit, alebo som prepadol systemom, ako sa to stavalo tym, co sa prihlasili v danej skupine medzi prvymi.
v UK sa afaik ockuje vyhradne Astrou
v CR je 2. davka Pfizera po 6 tyzdnoch
No len na predchádzajúcej strane jackb písal, že dostal Pfizer, preto ma to zarazilo.
Myslím aj v Nemecku je Pfizer po 6 týždňoch.
Myslím aj v Nemecku je Pfizer po 6 týždňoch.
-
javatar
Hardcore addict
prvy davku som dostal 24.5 - prva otazka (po overeni dat) bola ci moze byt Pfizer. Po druhu davku si mam ist 15.8.beardie napísal: 01 jún 2021, 15:18 v UK sa afaik ockuje vyhradne Astrou
Inak ma necele dva dni len bolela ruka ale akonahle som ten sval zacal aj trochu pouzivat (nosit velke veci) tak bolest prestala.
//edit: ockovali na tom mieste (telocvicna) aj AZ ale v rade na AZ som videl len starsich ludi - neviem co by sa stalo keby som odmietol Pfizer a chcel Astru, nevidel som zeby to niekto spravil - osobne mi to bolo jedno ktorou ma zaockuju
//edit2: za zmienku mozno este stoji, ze tam bolo 8 ockovacich miest a len jedno bolo AZ - teda vacsina zucastnenych v ten den dostala Pfizer
inak UK si este v maji minuleho roka objednala dokopy cez 360 milionov davok vakcin od roznych vyrobcov - z toho AZ "len" 100 milionov davok - bola by celkom blbost aby ockovali len AZ
retkvic napísal: 01 jún 2021, 15:08 Inak registroval sa niekto počas poslednych dvoch tyzdnov a este mu stale neprisiel prideleny termin? Ja cakam od 19 maja, tak neviem ci sa mam odhlasit a zasa prihlasit, alebo som prepadol systemom, ako sa to stavalo tym, co sa prihlasili v danej skupine medzi prvymi.
Ja stále čakám (27) aj kolegyňa (29) a stále nič. Skúšali sme aj pridať kraje aj ubrať alebo vymazať a znovu sa registrovať. A stále nič. A to by sme aj chceli, hlavne kvôli dovolenke. Ak mňa osobne nezaočkujú tento víkend, prípadne najbližší tak to už pre mňa nemá význam keďže sa chcem zaočkovať kvôli dovolenke
rozumiem a verim tijavatar napísal: 01 jún 2021, 15:56inak UK si este v maji minuleho roka objednala dokopy cez 360 milionov davok vakcin od roznych vyrobcov - z toho AZ "len" 100 milionov davok - bola by celkom blbost aby ockovali len AZ
nevedel som, ze fajzer niekde davaju az po takej dlhej dobe