Ockovanie Covid-19

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste za povinné očkovanie proti Covid-19?

Áno
50
49%
Nie
43
42%
Neviem
9
9%

Celkom hlasov: 102

fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Ockovanie Covid-19

Príspevok od používateľa fildinko »

No konečne prišiel rad aj na mňa. 27 r. Žiadne diagnózy. Idem na Pfizer v nedeľu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Inak sľuboval som update, kolega, ktorý mal vážnejšie príznaky po prvej dávke Pfizeru (bolesť ruky, hlavy, teploty, zimnica), po druhej dávke vraj nemal vôbec nič.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Som zvedavý, čo budem mať ja po 2. dávke. :D

Poslal som im hlásenie nežiadúcich účinkov, ale podľa mňa mi aj tak neuveria a budú si myslieť, že si s tými chlpami robím srandu. :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Osoba 35+ az na 13. ci 14. den po prvej Moderne mala "covidovu ruku". Ja som do teraz vedel len o cloveku po druhom Pfizeri. Ale tak je to vyrazka, ktora ju neboli, nema nutkanie ju skrabat... takze v tychto horucich dnoch pre tuto krajinu musi mat dlhsie rukavy na prekrytie niecoho menej estetickeho.
Osoba 45+ po druhej Astre bez dlhodobej unavy. Mozno preto, ze menej chlastala...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja (30 r.) som dostal prvú dávku Pfizera v stredu. Vo štvrtok som sa akurát cítil ako po intenzívnom workoute v posilke + som cítil rameno pri dotyku, ako keby som tam mal modrinu. Takže 1 deň po očkovaní som mal nejaké skoro nebadateľné vedľajšie účinky, odvtedy bez problémov.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Zaujal ma tento článok: https://www.slovanskenoviny.sk/mudr-lip ... kcC7TfjcYE Čo si o tom myslíte ? Je možné,že pri mladých je vyššia smrtnosť po vakcíne ako na kovid ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ten bod 2 sa mi nepaci
2. Po očkovaní proti kovidu dnes podľa európskej databázy EudraVigilance, ktorá je vedená Európskou liekovou agentúrou (EMA) je k 5.6.2021 registrovaných cca 14 000 úmrtí po podaní vakcín proti kovidu (2). Pri v súčasnosti zaočkovaných cca 185 000 000(*) osôb v EÚ to predstavuje smrtnosť vakcíny cca 0,0075%, to znamená, že zomrelo 75 z 1 000 000 zaočkovaných osôb.
tych 14k umrti imho nebude kvoli vakcine, ale skor na iny problem, pricom clovek bol ockovany
nechce sa mi v tom hrabat, ale podla mna sa miesaju 2 nezavisle cisla
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

14 tisic je prilis vela. Na Slovensku boli 2-3 pripady, pricom sa vyvratila suvislost s ockovanim.

Zase u doktora Liptaka by ma neprekvapilo, ze prichadza so senzaciami. Ved 6 rokov dozadu sa uz ukazal -
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Hlavne si to cislo 14 tisic vytiahol asi niekde z prdele, kedze v ziadnom zdroji co tam uviedol to nie je.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Lipak je znamy konspirator, co sa zucastnil hadam kazdeho protestu proti Covidu. Medzi jeho konicky patri vypisovanie PN-iek stihanym v trestnom konani a ucinkovanie v Slobodnom Vysielaci.

Takze hodnovernost jeho tvrdeni je nulova.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

To je ten lekár, podľa ktorého je diagnostika a prevencia zbytočná a sú to vyhodené peniaze, lebo keď sa človek cíti dobre, tak je predsa zdravý a v žiadnom prípade nemôže prenášať choroby na iných. Potom ľuďom dával recepty na ivermektin do Rakúska alebo ho rovno sám predával za strašné peniaze a nakoniec mu v domove dôchodcov, kde je ošetrujúci lekár, zomrela polovica obyvateľov na covid... Ale ako vídím, ide si ďalej svoje. Žiadne výčitky svedomia aj keď jeho schopnosti lekára sú tak dobré, že si jeho pacienti môžu hodiť mincou či zomrú alebo prežijú. Tak to presne vyzerá, keď lekár nevníma pacienta ako človeka, ale len ako ďalší bankový účet, z ktorého môže vytiahnuť peniaze.
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

Tak vcera som dostal druhu davku Pfizer, rameno ma bolelo menej ako prvej, trocha tlaky v hlave ale po pol hodinovom spanku ma to preslo. Pri ockovani, som sa sa spytal na volne vakciny a zapisal som manzelku ako nahradnicku, a v ten den bola zaockovana. Ockovanie prebehlo v mobilnom ockovacom centre. Cele to bolo rychle rozhodnutie, a super ze som nemusel cakat na pridelenie terminu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nie je to web ma urovni AZ247? Lebo toto nemozu mysliet vazne:
https://www.slovanskenoviny.sk/rakousky ... e-protein/

Takze cokolvek je tam napisane je a) zart b) loz.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Čiže je ten web úplny bullshit a neoplatí sa ďalej rozoberať. Nahlásiť a zabudnúť.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Este by si urazil AZ247. Samozrejme B je spravne.
Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedné za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku
:D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

AZ247 je jasná recesia.
slovanskenoviny jasný bludweb.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Ten rakusky Wochenblick je jasny blud web tiez.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Inak čo si myslíte o tejto teórii, teraz ľudia podstupujú prvé očkovanie na covid, o pol roka bude nová mutácia na ktorú budeme potrebovať ďalšiu vakcínu a za 3 roky si človek povie " Mne už to je jedno, dal som sa zaočkovať 5. krát, nevidím problém aby som si nezaočkoval 6. krát"
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Bla bla bla.
Proti kope toho som bol očkovaný od detstva. Proti tetanu sa očkujem celý život. Poslených 17 rokov proti kliešťovej encefalitíde a to Baxter tiež nieje bohviečo. Ako to bude s koronavírusom a jeho mutáciami hodne závisí od toho, ako sa ho podarí potlačiť. Čo bude alebo nebude (potrebné) o rok, päť - ukáže čas. Nikto také bludy ako naznačuješ, neplánuje.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

By ma celkom zaujimalo to ockovanie na kliestovu, lebo pred 3 rokmi som nieco take prekonal a nebola to ziadna sranda.
Uvazujem o tom, ty si o to poziadal svojho obvodneho, alebo si siel za nejakym doktorom co riesi ockovanie tropickych chorob? Ja som sa na to pytal svojho obvodaka, a ze vraj nie je treba, ze pacienta z kliestovkou poriadne ani nevidel, pritom povazie je tym zname, ze tu byva kazdy rok velky vyskyt.

Potom kedy je tak najvjodnejsia doba sa dat zaockovat, na jesen, alebo v zime? Tusim su to az tri davky. Nejake vedlajsie ucinky to ma?

K tomu ockovaniu na covid dufam, ze dovtedy este nezavru ockovacie centra, lebo sestricka mojho obvodaka vobec nevie pichat injekcie.
Napísať odpoveď