Japaja vz Amazon

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Japaja vz Amazon

Príspevok od používateľa beardie »

yoggy napísal:Noa, 225e v cistom mesacne na zaciatok nie je zle...
Ja som to pochopil tak, že to už ďalej predávať nebude
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Tak uz nemusi predavat fleshlighty, ale nieco ine... Tu ide hlavne o to, ze pochopil, co musi spravit pre to aby tie peniaze zarobil a vie co musi spravit lepsie aby zarobil viac penazi (napr. minimalizovat peniaze na reklamu). Ja som z jeho prispevku pochopil, ze chce pokracovat... Ale neviem preco by sa zbavoval produktu, ktory mu vytvara zisk, pokial nema nejake ine produkty, ktore generuju vacsi zisk.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ja mu fandim, ale som realista. Aby mal vecsi zisk bude musiet mat vecsie portfolio ponukanych produktov s cim automaticky rastie s tym spojeny servis co je spojene s narokom na cas. Takze nakoniec sa dostane do bodu ked tomu bude venovat 10hodin denne a viac, takze to straca. vyhodu voci praci na tpp. Plus v praci sa rokmi prirodzene vecsinou niekam karierne posuvas zatial co vo vlastnom podnikani ide len o to ci dokazes generovat stale vecsi zisk co nie je lahke.Ale drzim mu palec mozno to dopadne vsetko ovela lepsie..
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Prešiel som si tie čísla ešte raz, chýbajú mi tam dane a odvody, reálny zisk je teda približne polovičný

Napriek tomu držím palce a prajem, nech sa podnikanie darí
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Prvy rok a dostal si sa do plusu. Podla mna slusne, prajem vela stastia! Brat tie cisla ako trvale je proste blbost.

https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/ ... -1.5282994 - tu mozme vidiet, ze nie je tazke prerobit ani na predaji mariuhany. Prvy rok, ucia sa, chvilu to potrva. Tvoje ucenie dopadlo o cosi uspesnejsie a to mas produkt po ktorom je mierne mensi dopyt.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

yoggy napísal:Tak uz nemusi predavat fleshlighty, ale nieco ine... Tu ide hlavne o to, ze pochopil, co musi spravit pre to aby tie peniaze zarobil a vie co musi spravit lepsie aby zarobil viac penazi (napr. minimalizovat peniaze na reklamu). Ja som z jeho prispevku pochopil, ze chce pokracovat... Ale neviem preco by sa zbavoval produktu, ktory mu vytvara zisk, pokial nema nejake ine produkty, ktore generuju vacsi zisk.
produkt bol vyberaný človekom ktorý je freelancer na fiverr.com , produkt mal byť zameraný pre UK trh - žiaľ ukazal sa pravý opak. Vo francuzsku to išlo same od seba , tým padom som dvihol cenu aby som mal netto 7€ pre kus , lenže fees kvôli cross-order predaju su vysoké a otvarať firmu v fr kvôli tomu som nechcel.

Moja firma vedie iný názov ako je dog paw cleaner a nemá žiaden suvis s takýmto typom produktov.
Začal nový rok a nové príležitosti. Verím že tento rok spusim 3 produkty v UK ktoré budu relevantné a vytvorim silnejšie zázemie na trhu.

beardie napísal:Prešiel som si tie čísla ešte raz, chýbajú mi tam dane a odvody, reálny zisk je teda približne polovičný

Napriek tomu držím palce a prajem, nech sa podnikanie darí
- na toto ti dokážem odpovedať keď učtovnik zrobí zučtovanie a pozrie sa na UK legislativu.
- nechcem napisať hluposť
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ako sa darí v biznise?
1 buď tak dobre že je chalan za vodou už rok čo sa sem cca neprihlásil
2 tak zle, že chalan sa sem už rok neprihlásil

:)
Napísať odpoveď