Nečakaný koniec

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
badwolf
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Nečakaný koniec

Príspevok od používateľa badwolf »

Ironicky som to bol vždy ja kto sa viac snažil a babu to väčšinou odradilo, tak tu som si povedal že na to pôjdem pomalšie a zas to dopadlo zle, fakt stále rozmýšľam že keby sa jej viac venujem či by to skončilo inak.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Podstatné je, že za tvojim chrbatom súčastne riešila aj iného chlapa. Ci on alebo ty alebo niekto další pri takej babe bude každý len ako na princípe bočných vrátok. Nájdeš inú je leto teraz každá druhá je rajcovná zabudneš rýchlo na túto o ktorej sa tu teraz bavíme,
badwolf
Light Expert
Light Expert

Grim napísal: 28 jún 2021, 11:28 Aj keby si za ňou chodil častejšie, nakoniec by aj tak našla nejakú zámienku, kvôli ktorej by ťa obvinila a spravila z teba obeť. Tej by nikdy nebolo dosť a nikdy by si nebol dosť dobrý. Buď rád, že to máš za sebou.
Možno máš pravdu Grim, no neviem prečo ale mám pocit viny a neviem sa ho zbaviť.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

badwolf napísal: 05 júl 2021, 23:18Možno máš pravdu Grim, no neviem prečo ale mám pocit viny a neviem sa ho zbaviť.
To znamena, ze vedela manipulovat kvalitne. Netrap sa, aj vina ta prejde. Len ju proste blokni vsade kde sa da.
badwolf
Light Expert
Light Expert

ona si ma už všade zablokovala keďže v tomto príbehu som ja ten debil...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Už sme ti povedali ako to chodí s takýmto typom žien, tým si prejde skoro každý chlap, potom si každý povie že "esteže som snou nebol dlho."
Leto,voda,sporo odeté baby, nejaká ťa musí chytiť(aj tam dole) do parády a zabudneš na tú predtým uplne jednoducho, klin sa klinom vybije.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

31 ročná žena si blokuje bývalého (s ktorým to sama ukončila) na facebooku. To myslím dostatočne vypovedá o nejakej vyspelosti a EQ.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

chcel som presne to iste napisat este dodam ako keby ma tak rychlo zena chcela predstavit rodicom uz to je znak toho ze ruky prec ze toto bude velka stihacka.

kasli na to ono to prejde.... (raz určite....)
Napísať odpoveď