Cestni pirati
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
..inak ma mierne ser...e ze sa tu vsetci vyjadrujete na cestnych piratov .... dpc ... ja vam to teda vysvetlim co je cestny pirat ... lebo definicia tu este nepadla pokial viem
...
.... CESTNY PIRAT : --- pripad A ) ... je to zvycajne chlapik ktory ma auto s 200 + konmi pod kapotou ... cize ma na ceste oproti beznym plechovkarom obrovsku vyhodu v tom ze ma vykonovu rezervu ... zvycajne su to vsak skuseni soferi ktori najazdia za pracou denne okolo 100 km .... a povedzme si na rovinu ... aj kopecky jazdi 150 + km/h cez dedinu / sice je vtedy uzavreta / a kazdy mu okolo trate doverujeme .. tak preco nie aj tejto skupine PRE NIEKOHO PIRATOV ...
-------- pripad B ) ... su to mladi najviac 35 rocni vyholeni teplackari na octavkach 1.9 SDi ... ktori si myslia ze su uplne chrumkavi ked idu v zime na letnych gumach so stiahnutym okienkom a v kufri im trha subwoooofer ... preto ohrozuju ucastnikov premavky svojimi hovadskymi AKOZESOFERSKYMI schopnostami ....
---------- pripad C) ... su to vikendovi soferi .. ktori brzdia provoz a na nezmyselnych miestach idu 40 - 50 kilometrovou rychlostou ... potom sa ich snormalni soferi s nadavkami snazia predbehnut aj ked vedia ze to mozno nevyda s tou FEliciou 1.3 po hentu neprehladnu zakrutu ale co uz predsa sa nebudu jbat za takymto vikendakom este 20 km ??? ... a potom nieco nahle vybieha zo zakruty .. nasleduje panika zo strany vikendaka .... ten dupe na brzdovy pedal tak , ze ho pretlaci do motoroveho priestoru ...a za nim iduci dalsi sofer na povedzme P 406 to donho zial bohu trepne od zadu ... a ,,vinu´´ vikendaka zrazu nesu 2ja soveri a on medzi nimi neni
... to je vychcanost ... a tym aj urcite piratstvo 
....okej dufam ze som tymto nazorom nikoho neurazil ...
btw.: ... cim mam hasit klavesnicu ? ... kua uz nikdy nebudem pisat toho tolko !
.... CESTNY PIRAT : --- pripad A ) ... je to zvycajne chlapik ktory ma auto s 200 + konmi pod kapotou ... cize ma na ceste oproti beznym plechovkarom obrovsku vyhodu v tom ze ma vykonovu rezervu ... zvycajne su to vsak skuseni soferi ktori najazdia za pracou denne okolo 100 km .... a povedzme si na rovinu ... aj kopecky jazdi 150 + km/h cez dedinu / sice je vtedy uzavreta / a kazdy mu okolo trate doverujeme .. tak preco nie aj tejto skupine PRE NIEKOHO PIRATOV ...
-------- pripad B ) ... su to mladi najviac 35 rocni vyholeni teplackari na octavkach 1.9 SDi ... ktori si myslia ze su uplne chrumkavi ked idu v zime na letnych gumach so stiahnutym okienkom a v kufri im trha subwoooofer ... preto ohrozuju ucastnikov premavky svojimi hovadskymi AKOZESOFERSKYMI schopnostami ....
---------- pripad C) ... su to vikendovi soferi .. ktori brzdia provoz a na nezmyselnych miestach idu 40 - 50 kilometrovou rychlostou ... potom sa ich snormalni soferi s nadavkami snazia predbehnut aj ked vedia ze to mozno nevyda s tou FEliciou 1.3 po hentu neprehladnu zakrutu ale co uz predsa sa nebudu jbat za takymto vikendakom este 20 km ??? ... a potom nieco nahle vybieha zo zakruty .. nasleduje panika zo strany vikendaka .... ten dupe na brzdovy pedal tak , ze ho pretlaci do motoroveho priestoru ...a za nim iduci dalsi sofer na povedzme P 406 to donho zial bohu trepne od zadu ... a ,,vinu´´ vikendaka zrazu nesu 2ja soveri a on medzi nimi neni
....okej dufam ze som tymto nazorom nikoho neurazil ...
btw.: ... cim mam hasit klavesnicu ? ... kua uz nikdy nebudem pisat toho tolko !
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Nj, toto su pre mna cestny pirati a na moj vkus s nimy mam az prilis velke skusenostinordkapp_pb napísal: -------- pripad B ) ... su to mladi najviac 35 rocni vyholeni teplackari na octavkach 1.9 SDi ... ktori si myslia ze su uplne chrumkavi ked idu v zime na letnych gumach so stiahnutym okienkom a v kufri im trha subwoooofer ... preto ohrozuju ucastnikov premavky svojimi hovadskymi AKOZESOFERSKYMI schopnostami ....
Btw: OT sem tam dobre padne
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
...dam aj ja jeden OT ... ono toto je typ ludi ktori k pirateniu nepotrebuju ani cestu .... to su ti co chodia nasiroko .... v teplakoch .... hola hlava ... telefon v paprci ... naramni machrici .... v hlave ho***o .... hlavne ze su sefovia ....Gangy napísal:Nj, toto su pre mna cestny pirati a na moj vkus s nimy mam az prilis velke skusenosti![]()
Btw: OT sem tam dobre padne
ten pripad B by som rozsiril
vek 15-35
auto od rozpadajucej sa skodovky, cez upravenu skodovku az po ockavky 1.4 a sdi, a aby som nezabudol na vytunene fabie HTP
a pripadne aj blond zenske akehokolvek veku, ktore nepoznaju znacku daj prednost v jazde napr. ked vchadzaju na kruhovy objazd, minule ma tak skoro jedna sejmula
vek 15-35
auto od rozpadajucej sa skodovky, cez upravenu skodovku az po ockavky 1.4 a sdi, a aby som nezabudol na vytunene fabie HTP
a pripadne aj blond zenske akehokolvek veku, ktore nepoznaju znacku daj prednost v jazde napr. ked vchadzaju na kruhovy objazd, minule ma tak skoro jedna sejmula
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
...mas pravdu ... inak urcita sorta tejto skupiny je pekne opisana nasundevil napísal:ten pripad B by som rozsiril
vek 15-35
Kód: Vybrať všetko
www.tuzing.com-
Linkman
Darca
ako varovanie cestnym piratom ale aj inym doporučujem pozrieť toto
http://pirati.xf.cz/index.html
http://nehody.motobanda.com/
http://pirati.xf.cz/index.html
http://nehody.motobanda.com/
Ak neohrozuju inych, nech si idu ako chcu, maximalne ublizia sebe. Kazdemu raz za cas preskoci, ale ti, co to robia pravidelne ... no comment.
Pre mna bol dnes piratom isty typek na Hyundai Coupe, coz je dost slusne shit auto so slabou motorizaciou, ked sa pichol do odbocovacieho pruhu a z krizovatky sa zaradil pred auto, co slo rovno. Co keby som bol prvy v tom pruhu ja ? Stihol by sa zaradit za mna, alebo by ho sejmulo auto oproti ? Ja z krizovatky vychadzam tak na polplynu, co by urcite stacilo na ten jeho zasraty dvojliter (ak to nebola 1.6), este stastie, ze som nebol prvy v rade. Niektori si fakt neuvedomuju, ze aj ked ich auto vyzera sportovejsie ako ine, nemusi byt najrychlejsie a hned moze byt buracka. Ok, uz som sa vyventiloval
Len verim, ze kazdy z Vas, co tu nadavaju na cestnych piratov raz za cas nim je tiez. S vynimkou imobilnych.
Pre mna bol dnes piratom isty typek na Hyundai Coupe, coz je dost slusne shit auto so slabou motorizaciou, ked sa pichol do odbocovacieho pruhu a z krizovatky sa zaradil pred auto, co slo rovno. Co keby som bol prvy v tom pruhu ja ? Stihol by sa zaradit za mna, alebo by ho sejmulo auto oproti ? Ja z krizovatky vychadzam tak na polplynu, co by urcite stacilo na ten jeho zasraty dvojliter (ak to nebola 1.6), este stastie, ze som nebol prvy v rade. Niektori si fakt neuvedomuju, ze aj ked ich auto vyzera sportovejsie ako ine, nemusi byt najrychlejsie a hned moze byt buracka. Ok, uz som sa vyventiloval
Len verim, ze kazdy z Vas, co tu nadavaju na cestnych piratov raz za cas nim je tiez. S vynimkou imobilnych.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
...sry ale to ze nerozmyslaju rozumom ale kktom neznamena, ze maju odvahu !! .... ja nemam nic proti velkym rychlostiam ... ja tiez nemam rad 60ky , ale treba sa aj zamysliet kde si mozem aku rychlost dovolit !! .. na dialnici nieje problem .. tam by mali limity platit iba pre kamiony a autobusy .... a cele cesty by sa mali preznacit, lebo poznam najmenej 365 takych usekov kde je znacka bud fakt zbytocna , alebo by tam naopak mala byt !! ....piton24 napísal:poznam takych tipkov co cez dedinu idu najmenej 250k/h maju odvahu chlapci ale dokedy
.... a preto ..... JAZDIME RYCHLO, ALE BEZPECNE ! ! !
-
Martin44
Professional
To mas pravdu,dojde luzzer z dediny, kupi si na lizing oktaviu a seka machra...A potom to tak dopadne.Les napísal:Suhlasim s cestnymi piratmi, ale len vtedy, pokial sa zabijaju sami a neohrozuju tym druhych normalnych ludi. Neda mi nenapisat, ze ja na Slovensku povazujem skoro kazdeho za cestneho pirata. V slusnej krajine sa takto nejazdi, ale darmo, ten bolsevik este v nich zostal spred 1989.
Ja sa riadim zasadou - nikdy nedavaj volant do ruk sedliakovi.
kazdy den co prejazdim vela km, tak sa aspon raz stane, ze ma niekto predbehne sprava. Ti ludia ocividne nevedia, co je to vlavo a co je to vpravo... Zazrak je, ze som este nehodu na Slovensku nemal. Zachranili ma moje profesionalne jazdecke schopnosti. Bol som aj pretekarom na motorke, nieze teraz od zavisti sa opijete do nemoty.![]()
Par krat som uz skoro mal nehodu, ked som sa zadival, ze kto sedi za volantom. O boze na nebi, tie "sellacke" ksichty, ten buransky vyzor... Darmo, povod sa nezaprie v nikom.