Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa Mek »

Aj Kotlebovi uz kadeco hrozilo a nic.
Dnes som nechtiac pri panelaku pocul rozhovor jednej zeny a pana. On hovoril, ze boli nejake protesty, ze tam bol aj Harabin, a tie zapredane media o tom ani necekli :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Som zvedavý, či po včerajšom prekrásnom videu, v ktorom Kotlebovská stoka doslova hulvátsky uráža Cigánikovú priamo v parlamente, sú voliči tejto mentálne zaostalej zberby hrdí na svoje volebné rozhodnutie. Pretože ten planktón v parlamente je ich vlastným obrazom.

Je veľká škoda, že sa v tej veľkej miestnosti na Zbojníckom Vŕšku nenašlo dostatok naozajstných chlapov, ktorí by po nich (minimálne) šmarili jednu-dve stoličky.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

"sú voliči tejto mentálne zaostalej zberby hrdí na svoje volebné rozhodnutie. Pretože ten planktón v parlamente je ich vlastným obrazom."
Samozrejme, že sú spokojní aj nadalej, jedno či sa jedná o Republiku alebo LSNS to je to isté. Škoda že nikdy nedostali možnosť skončiť v koncentrakoch o ktorých tvrdia že neexistovali a ani to, že holokaust nebol.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Sc to je nic, ale poslanec Krupa (niekedy okolo 18.6.) povedal po 6-tich rokoch prve slova v padlamente.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

seth82 napísal: 26 jún 2021, 11:37 Je veľká škoda, že sa v tej veľkej miestnosti na Zbojníckom Vŕšku nenašlo dostatok naozajstných chlapov, ktorí by po nich (minimálne) šmarili jednu-dve stoličky.
A potom by sa sudili za fyzicke napadnutie a za "vyslovenie nazoru". Radsej nie :| Ale otazka je, ze kde sa to potom zastavi...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

V parlamente majú na to imunitu, či hádam nie?
Human.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Human. »

Poslanci majú (trestnoprávnu) imunitu iba na výroky prednesené v parlamente, a hodenie stoličky by teda ako výrok asi neprešlo :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

To by musel Mazurek po zásahu stoličkou zostať na vozíku, aby z toho bolo trestné stíhanie. Ak by sa uhol, tak by z toho pravdepodobne nebol ani priestupok a symbolická poriadková pokuta.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie je orgán ako orgán. :P
Prílohy
214391960_4115731071850752_5801963869209189098_n.jpg
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja len aby sa nezabudlo:
vystúpiť-z-EÚ.png
Kotleba chce vystupit z Eu, co by znamenalo zatvorene hranice. Samozrejme v jeho programe bolo aj strazenie hranic pred migrantami.

A dnes porotestuju pred zatvorenymi hanicami, ktore ani niesu realne zatvorene.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ti j*be tak to áno, tá fotka ako ten kotrbovec čupí pri policajtovi mi pripomenulo fotku zo strednej :D Tam nás fotil triedny učitel , všetci sme stáli v rade a dívali sa do foťaku a dvaja spolužiaci sa v tej fotke postavili tak, že ako keby jeden fajčí druhemu :D.
Presne tak nejako ako ten kotrbovec tomu policajtovi. A to bola naša fotka na tablo ti j*be nato nezabudnem :D
Kotleby dristaju to je u nich bežné, kým snimi neprebehne proces ako v Grecku dobre nebude.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Toto si tu odložím. Fotka sa zíde, keď nejaká kotleba začne zase o džendžere a 50 pohlaviach... :D
Prílohy
231707342_10220355417016553_9207771771030359011_n.jpg
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa antilibertarian »

Debilko ty sam si sa predsa priznal ze sa s tymi nezmyslami stotoznujes tak co tu teraz places :D . A je ubohe oznacovat za kotlebu kazdeho kto ma mozog a nehlta vasu zvratenu propagandu aj s navijakom, ale zas na druhej strane od zakomplexovaneho duhoveho fasistu ako ty sa nic ine cakat ani neda :lol: :smt006
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

antilibertarian ty si ako AryanAngel z wish-u, to je strasne lacny trolling co vypisujes
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

Neviem kto je arian angel z wishu a ani ma to nezaujima ale aby som reagoval na tvoj dotaz, on tym myslel priamo na mna lebo par dni dozadu som sa v inej teme vyjadril ze co si myslim o ludoch pre ktorych ta "prava" liberalna demokracia nastane na Slovensku az vtedy ked tu budeme moct kopulovat priamo na ulici so psami...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ephramko napísal: 05 aug 2021, 21:55 Toto si tu odložím. Fotka sa zíde, keď nejaká kotleba začne zase o džendžere a 50 pohlaviach... :D
"niekto" zabudol po kúre nasadit pct :D
Vodca ako sa patrí! :D uz to dotiahol na postavicku hodnú komixu.. Nebude mat Ľudovít o chvilu nahodou dalsieho surodenca? :lol:
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

gogo956 napísal: 06 aug 2021, 7:49 "niekto" zabudol po kúre nasadit pct :D
Vodca ako sa patrí! :D uz to dotiahol na postavicku hodnú komixu.. Nebude mat Ľudovít o chvilu nahodou dalsieho surodenca? :lol:
Len tak dalej, vymyslajte si nezmysly a burcujte co najviac ludi proti nim a o 2,5 roka bude Republika v parlamente s este vacsim zastupenim ako teraz LSNS zacial co "progresivna " Irenka nebude mat dost asi ani na prispevok od statu :D :smt006
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Mokré sny od roku 2002. Len ďalej pokračujte bojom za práva ľudí tak, že obmedzujete práva bežných ľudí. Blokády sú ideálny spôsob ako si nakloniť verejnosť na svoju stranu. :D
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

ephramko napísal: 06 aug 2021, 15:04 Mokré sny od roku 2002. Len ďalej pokračujte bojom za práva ľudí tak, že obmedzujete práva bežných ľudí. Blokády sú ideálny spôsob ako si nakloniť verejnosť na svoju stranu. :D
Zas len tvoja chora predstava ze kazdy co i len trosku nemainstreamovy clovek je hned kotlebovec :smt006. A k tym mokrym snom, radim ti zistit si ze ake mal Kotleba volebne vysledky v roku 2012 ked sa tu zacinali pomaly sirit "idealy" progresivneho liberalizmu a v roku 2016 ked tu bol uz nejaky cas kazdy odporca ilegalnych ekonomickych migrantov oznacovany za prasiveho nacka :)

A pre tvoju informaciu, ja som sa protestov nezucastnil a blokady boli na dennom poriadku dokonca aj pred troma rokmi ked ste vy strngali za to tzv. "slusne" Slovensko :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja ze normalny clovek chce zit v liberalnej demokracii.
antilibertarian napísal: 06 aug 2021, 15:23 A pre tvoju informaciu, ja som sa protestov nezucastnil a blokady boli na dennom poriadku dokonca aj pred troma rokmi ked ste vy strngali za to tzv. "slusne" Slovensko
Ano tento uzasny argument vidim na nete casto, ale askosi sa zabuda, ze tie protesty boli shcvalene mestom, doprava odblokovana a vsetky zlozky pripravene tyzden do predu, ziadne cesty sa neblokovali a boli v piatok vecer.

Zatial co teraz predceda LSNS, ktory chcel este pred rokom zatvorit hranice, protestuje proti zatvorenym hraniciam, ktore niesu zavrete, tak ze zabluje hranicny prichod. To nevymslis :D
Napísať odpoveď