Dnes som nechtiac pri panelaku pocul rozhovor jednej zeny a pana. On hovoril, ze boli nejake protesty, ze tam bol aj Harabin, a tie zapredane media o tom ani necekli
Strana ĽSNS
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strana ĽSNS
Aj Kotlebovi uz kadeco hrozilo a nic.
Dnes som nechtiac pri panelaku pocul rozhovor jednej zeny a pana. On hovoril, ze boli nejake protesty, ze tam bol aj Harabin, a tie zapredane media o tom ani necekli
-
seth82
Darca
Som zvedavý, či po včerajšom prekrásnom videu, v ktorom Kotlebovská stoka doslova hulvátsky uráža Cigánikovú priamo v parlamente, sú voliči tejto mentálne zaostalej zberby hrdí na svoje volebné rozhodnutie. Pretože ten planktón v parlamente je ich vlastným obrazom.
Je veľká škoda, že sa v tej veľkej miestnosti na Zbojníckom Vŕšku nenašlo dostatok naozajstných chlapov, ktorí by po nich (minimálne) šmarili jednu-dve stoličky.
Je veľká škoda, že sa v tej veľkej miestnosti na Zbojníckom Vŕšku nenašlo dostatok naozajstných chlapov, ktorí by po nich (minimálne) šmarili jednu-dve stoličky.
"sú voliči tejto mentálne zaostalej zberby hrdí na svoje volebné rozhodnutie. Pretože ten planktón v parlamente je ich vlastným obrazom."
Samozrejme, že sú spokojní aj nadalej, jedno či sa jedná o Republiku alebo LSNS to je to isté. Škoda že nikdy nedostali možnosť skončiť v koncentrakoch o ktorých tvrdia že neexistovali a ani to, že holokaust nebol.
Samozrejme, že sú spokojní aj nadalej, jedno či sa jedná o Republiku alebo LSNS to je to isté. Škoda že nikdy nedostali možnosť skončiť v koncentrakoch o ktorých tvrdia že neexistovali a ani to, že holokaust nebol.
-
harrison314
Hardcore addict
Sc to je nic, ale poslanec Krupa (niekedy okolo 18.6.) povedal po 6-tich rokoch prve slova v padlamente.
-
Mek
Addict
A potom by sa sudili za fyzicke napadnutie a za "vyslovenie nazoru". Radsej nieseth82 napísal: 26 jún 2021, 11:37 Je veľká škoda, že sa v tej veľkej miestnosti na Zbojníckom Vŕšku nenašlo dostatok naozajstných chlapov, ktorí by po nich (minimálne) šmarili jednu-dve stoličky.
-
seth82
Darca
V parlamente majú na to imunitu, či hádam nie?
Poslanci majú (trestnoprávnu) imunitu iba na výroky prednesené v parlamente, a hodenie stoličky by teda ako výrok asi neprešlo 
To by musel Mazurek po zásahu stoličkou zostať na vozíku, aby z toho bolo trestné stíhanie. Ak by sa uhol, tak by z toho pravdepodobne nebol ani priestupok a symbolická poriadková pokuta.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja len aby sa nezabudlo:
Kotleba chce vystupit z Eu, co by znamenalo zatvorene hranice. Samozrejme v jeho programe bolo aj strazenie hranic pred migrantami.
A dnes porotestuju pred zatvorenymi hanicami, ktore ani niesu realne zatvorene.
A dnes porotestuju pred zatvorenymi hanicami, ktore ani niesu realne zatvorene.
Ti j*be tak to áno, tá fotka ako ten kotrbovec čupí pri policajtovi mi pripomenulo fotku zo strednej
Tam nás fotil triedny učitel , všetci sme stáli v rade a dívali sa do foťaku a dvaja spolužiaci sa v tej fotke postavili tak, že ako keby jeden fajčí druhemu
.
Presne tak nejako ako ten kotrbovec tomu policajtovi. A to bola naša fotka na tablo ti j*be nato nezabudnem
Kotleby dristaju to je u nich bežné, kým snimi neprebehne proces ako v Grecku dobre nebude.
Presne tak nejako ako ten kotrbovec tomu policajtovi. A to bola naša fotka na tablo ti j*be nato nezabudnem
Kotleby dristaju to je u nich bežné, kým snimi neprebehne proces ako v Grecku dobre nebude.
Toto si tu odložím. Fotka sa zíde, keď nejaká kotleba začne zase o džendžere a 50 pohlaviach... 
-
antilibertarian
Zablokovaný
Debilko ty sam si sa predsa priznal ze sa s tymi nezmyslami stotoznujes tak co tu teraz places
. A je ubohe oznacovat za kotlebu kazdeho kto ma mozog a nehlta vasu zvratenu propagandu aj s navijakom, ale zas na druhej strane od zakomplexovaneho duhoveho fasistu ako ty sa nic ine cakat ani neda

antilibertarian ty si ako AryanAngel z wish-u, to je strasne lacny trolling co vypisujes
-
antilibertarian
Zablokovaný
Neviem kto je arian angel z wishu a ani ma to nezaujima ale aby som reagoval na tvoj dotaz, on tym myslel priamo na mna lebo par dni dozadu som sa v inej teme vyjadril ze co si myslim o ludoch pre ktorych ta "prava" liberalna demokracia nastane na Slovensku az vtedy ked tu budeme moct kopulovat priamo na ulici so psami...
"niekto" zabudol po kúre nasadit pctephramko napísal: 05 aug 2021, 21:55 Toto si tu odložím. Fotka sa zíde, keď nejaká kotleba začne zase o džendžere a 50 pohlaviach...![]()
Vodca ako sa patrí!
-
antilibertarian
Zablokovaný
Len tak dalej, vymyslajte si nezmysly a burcujte co najviac ludi proti nim a o 2,5 roka bude Republika v parlamente s este vacsim zastupenim ako teraz LSNS zacial co "progresivna " Irenka nebude mat dost asi ani na prispevok od statugogo956 napísal: 06 aug 2021, 7:49 "niekto" zabudol po kúre nasadit pct![]()
Vodca ako sa patrí!uz to dotiahol na postavicku hodnú komixu.. Nebude mat Ľudovít o chvilu nahodou dalsieho surodenca?
![]()
Mokré sny od roku 2002. Len ďalej pokračujte bojom za práva ľudí tak, že obmedzujete práva bežných ľudí. Blokády sú ideálny spôsob ako si nakloniť verejnosť na svoju stranu. 
-
antilibertarian
Zablokovaný
Zas len tvoja chora predstava ze kazdy co i len trosku nemainstreamovy clovek je hned kotlebovecephramko napísal: 06 aug 2021, 15:04 Mokré sny od roku 2002. Len ďalej pokračujte bojom za práva ľudí tak, že obmedzujete práva bežných ľudí. Blokády sú ideálny spôsob ako si nakloniť verejnosť na svoju stranu.![]()
A pre tvoju informaciu, ja som sa protestov nezucastnil a blokady boli na dennom poriadku dokonca aj pred troma rokmi ked ste vy strngali za to tzv. "slusne" Slovensko
-
harrison314
Hardcore addict
Ja ze normalny clovek chce zit v liberalnej demokracii.
Zatial co teraz predceda LSNS, ktory chcel este pred rokom zatvorit hranice, protestuje proti zatvorenym hraniciam, ktore niesu zavrete, tak ze zabluje hranicny prichod. To nevymslis
Ano tento uzasny argument vidim na nete casto, ale askosi sa zabuda, ze tie protesty boli shcvalene mestom, doprava odblokovana a vsetky zlozky pripravene tyzden do predu, ziadne cesty sa neblokovali a boli v piatok vecer.antilibertarian napísal: 06 aug 2021, 15:23 A pre tvoju informaciu, ja som sa protestov nezucastnil a blokady boli na dennom poriadku dokonca aj pred troma rokmi ked ste vy strngali za to tzv. "slusne" Slovensko
Zatial co teraz predceda LSNS, ktory chcel este pred rokom zatvorit hranice, protestuje proti zatvorenym hraniciam, ktore niesu zavrete, tak ze zabluje hranicny prichod. To nevymslis