Strana ĽSNS
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Strana ĽSNS
Niektorým ani nevysvetlíš.
-
antilibertarian
Zablokovaný
Ja nemam nic proti liberalnej demokracii ako takej, ja len nesuhlasim s tym ako si ju vysvetluje vacsina volicov "Progresivneho" Slovenska.harrison314 napísal: 06 aug 2021, 15:37 Ja ze normalny clovek chce zit v liberalnej demokracii.
Ano tento uzasny argument vidim na nete casto, ale askosi sa zabuda, ze tie protesty boli shcvalene mestom, doprava odblokovana a vsetky zlozky pripravene tyzden do predu, ziadne cesty sa neblokovali a boli v piatok vecer.
Zatial co teraz predceda LSNS, ktory chcel este pred rokom zatvorit hranice, protestuje proti zatvorenym hraniciam, ktore niesu zavrete, tak ze zabluje hranicny prichod. To nevymslis![]()
Minimalne do minuleho tyzdna vsetko nahlasene aj bolo, co sa vcerajska tyka tak nenahlasena bola iba ta skupinka vytrznikov ktora sa k protestu pripojila az neskor (a hned aj zacala robit bordel).
Hranice mali by uzavrete hlavne minule leto ale papalasi, influenceri , mafianske k*rvy a podobna haved musela silou mocou dovolenkovat...
Autoeditácia príspevku po 2 min 22 sek:
Ty si hlavne zisti fakty a az potom nas "obstastnuj" svojimmi postrehmi, lebo zas zo seba spravis stareho somara...
My zase nemáme nič proti konzervatívnej politike ako takej, len nesúhlasíme s tým ako si ju vysvetľuje väčšina voličov ĽSNS/Republika/Vlasť/Hlasosmer/Sme rodina.. atď.
A keďže sme v téme ĽSNS...
A keďže sme v téme ĽSNS...
-
antilibertarian
Zablokovaný
Presne tak, tiez ma stvali napr tie rasisticke plagaty ked kandidoval na prezidenta a celkovo sa mi nepaci ako sa odporcovia progresivcov coraz viac upinaju na rozne spiatocnicke prezitky z minulosti ako fanaticky nacionalizmus alebo organizovane nabozenstvo...Bohuzial sa nechali nachytat a sami sa castokrat stavaju rovnaymi fanatikmi ako ti proti ktorym chcu vystupovat.brm napísal: 06 aug 2021, 16:23 My zase nemáme nič proti konzervatívnej politike ako takej, len nesúhlasíme s tým ako si ju vysvetľuje väčšina voličov ĽSNS/Republika/Vlasť/Hlasosmer/Sme rodina.. atď.
A keďže sme v téme ĽSNS...![]()
Co sa ale hlasosmeru tyka tak ten minimalne podla mna on do tej skupiny nepatri, kedze oni sa na rozdiel od LSNS nikdy neprejavovali ako xenofobi (odsudzovanie ilegalnej ekonomickej migracie NIE JE xenofobia !)
Väčšina vecí, označovaných ako xeonofóbia v skutočnosti xenofóbiou nie je. Len žijeme v dobe, kedy sa chodí na ihlách, humor je braný ako urážka, názor ako šikana a rasizmus sa dnes na bielych praktizuje viac, ako na iných - možno nie fyzicky, ale psychicky (akoby taká studená rasistická vojna, ak chcete). A to ma nechápte zle, ja tvrdím, že väčšina ľudí z ĽSNS a im podobní sú žumpa a nacistická špina, rasizmus nemám rád, ale toto je pravda dnešnej doby.
K tomu hlasosmeru, ja si pamätám, že Fico mal v mladosti dosť podobnú rétoriku na cigáňov, ako má napr. Kotleba. Vtedy mu ešte ľudia tlieskali. On hovoril pravdu, žiadny rasizmus v tom nebol, len reálne poukázanie na cigánsky problém (doteraz nevyriešený). Potom od toho radšej upustil, lebo vo vysokej politike kráčal opatrnejšie. A z druhej strany, tuším to nebolo tak dávno, keď Fico stál po boku s Pellem (paradox) a dosť silno sypal na gayov a LGBTI. Čiže hlasosmer (alebo teda aspoň smer) do toho zoznamu imo patrí, akurát tú ich mentalitu raz za čas zabalili do karafiátov, koncertu na MDŽ, alebo do nejakého sociálneho balíčka, takže ich naivní ľudia brali ako proľudskú vládu.
K tomu hlasosmeru, ja si pamätám, že Fico mal v mladosti dosť podobnú rétoriku na cigáňov, ako má napr. Kotleba. Vtedy mu ešte ľudia tlieskali. On hovoril pravdu, žiadny rasizmus v tom nebol, len reálne poukázanie na cigánsky problém (doteraz nevyriešený). Potom od toho radšej upustil, lebo vo vysokej politike kráčal opatrnejšie. A z druhej strany, tuším to nebolo tak dávno, keď Fico stál po boku s Pellem (paradox) a dosť silno sypal na gayov a LGBTI. Čiže hlasosmer (alebo teda aspoň smer) do toho zoznamu imo patrí, akurát tú ich mentalitu raz za čas zabalili do karafiátov, koncertu na MDŽ, alebo do nejakého sociálneho balíčka, takže ich naivní ľudia brali ako proľudskú vládu.
-
antilibertarian
Zablokovaný
Ako na nich "sypal" ? Lebo je trosku rozdiel ich oznacit za "deviantov" alebo pouzit retoriku na sposob Zemana a Slotu a povedat doslova ze su ako ludia nechutni
Inac nevravim ze sa to nemohlo stat ale googlil som celkom dost a nic na tuto temu som nenasiel, iba par pokusov Dennika N o ociernenie a to uz z davnejsej minulosti. Ak mas video tak ho sem kludne hod. Ale je trosku paradox ze podla teba patria k extremistom napriek tomu ze s ich nazorom na ciganov v podstate suhlasis
Inac nevravim ze sa to nemohlo stat ale googlil som celkom dost a nic na tuto temu som nenasiel, iba par pokusov Dennika N o ociernenie a to uz z davnejsej minulosti. Ak mas video tak ho sem kludne hod. Ale je trosku paradox ze podla teba patria k extremistom napriek tomu ze s ich nazorom na ciganov v podstate suhlasis
No podľa mňa nazvať gaya deviantom je to isté ako povedať, že je nechutný človek. Ale o tom je tu druhá téma.
V čom konkrétne je to paradox?
1) Cigánsky problém je skutočný, zaťažuje štát aj ľudí, existuje desaťročia a nie je vyriešený. Fakt.
2) ĽSNS je extrémistická strana, zložená s neskutočných tupcov a hoaxerov. Fakt.
To sa nevylučuje. Ja nechcem cigáňov kameňovať na hranici, ani nič. Tiež nie gayov. Mám kamarátov cigáňov aj gayov a nemám s nimi problém diskutovať medzi 4 očami o problémoch na dané témy.
Ešte dopĺňam, "cigánsky problém" je škatuľkové pomenovanie problému, do ktorého spadá aj kopa belochov, nechytajme teda za slovíčka. Názov tomu prischol taký preto, lebo štatistiky hovoria jasne.
V čom konkrétne je to paradox?
1) Cigánsky problém je skutočný, zaťažuje štát aj ľudí, existuje desaťročia a nie je vyriešený. Fakt.
2) ĽSNS je extrémistická strana, zložená s neskutočných tupcov a hoaxerov. Fakt.
To sa nevylučuje. Ja nechcem cigáňov kameňovať na hranici, ani nič. Tiež nie gayov. Mám kamarátov cigáňov aj gayov a nemám s nimi problém diskutovať medzi 4 očami o problémoch na dané témy.
Ešte dopĺňam, "cigánsky problém" je škatuľkové pomenovanie problému, do ktorého spadá aj kopa belochov, nechytajme teda za slovíčka. Názov tomu prischol taký preto, lebo štatistiky hovoria jasne.
-
antilibertarian
Zablokovaný
Podla mna na tom nic urazlive nie je, je to proste odchylka od standartneho sexualneho spravania, nieco na sposob zoofilie, nekrofilie alebo pritazlivosti k nezivym predmetom.
Tym paradoxom som myslel to ze smerohlas oznacujes za extremisticku stranu ale zaroven sa stotoznujes s ich postojom k ciganom
Tym paradoxom som myslel to ze smerohlas oznacujes za extremisticku stranu ale zaroven sa stotoznujes s ich postojom k ciganom
Nemusíme si tu písať poučky z rôznych slovníkov. Porovnávať nekrofila, zoofila a gaya je totálne z cesty. Ja sám som znechutený silenou propagandou na tému LGBT, ktorá ide pomaly aj z chladničky, ale ak ten gay spáva s iným gayom dobrovoľne, tak ho nazvať deviantom a porovnávať s pedofilom je na facku.
K tvojej druhej vete, k tomu paradoxu - nauč sa čítať s porozumením, dovtedy sa nemôžeme ďalej baviť.
K tvojej druhej vete, k tomu paradoxu - nauč sa čítať s porozumením, dovtedy sa nemôžeme ďalej baviť.
-
starysomar
Hardcore addict
- "nazvať gaya deviantom" - je ko*ot ...izmus.
- Cigánsky problém je skutočný (a keďže to nemožno strieľať) je jediná cesta - vzelávať to. (Ukázať im, že sa dá aj ináč žiť - funguje, nebudem TU a TÝMTO PODAKTORÝM deklarovať kde, prečo a ako no do istej miery sa aj ja na tom podieľam) ...
- ĽSNS je extrémistická strana a všetky podobné a každý, kto ku nim nejak inklinuje, je podľa môjho čisto súkromného osobného názoru (a presvedčenia, podporeného mnohoročnými skúsenosťami a poznaním duševný kripeľ.
- Cigánsky problém je skutočný (a keďže to nemožno strieľať) je jediná cesta - vzelávať to. (Ukázať im, že sa dá aj ináč žiť - funguje, nebudem TU a TÝMTO PODAKTORÝM deklarovať kde, prečo a ako no do istej miery sa aj ja na tom podieľam) ...
- ĽSNS je extrémistická strana a všetky podobné a každý, kto ku nim nejak inklinuje, je podľa môjho čisto súkromného osobného názoru (a presvedčenia, podporeného mnohoročnými skúsenosťami a poznaním duševný kripeľ.
Navyše užívateľa antilibertarian tu evidujem len krátko, ale mám pocit že on je schopný cielene preklopiť diskusiu na anti-liberálnu politiku aj v téme o rezni so šalátom. Či je to trollovanie, alebo presvedčenie, to neviem posúdiť.
-
antilibertarian
Zablokovaný
Je to odchylka od normalneho sexualneho spravania, ci sa ti to paci ci nie. A do tej kategorie spadaju aj tie diagnozy ktore som vymenoval, cize som tym nenapisal nic urazlive.Hensym napísal: 06 aug 2021, 20:43 Nemusíme si tu písať poučky z rôznych slovníkov. Porovnávať nekrofila, zoofila a gaya je totálne z cesty. Ja sám som znechutený silenou propagandou na tému LGBT, ktorá ide pomaly aj z chladničky, ale ak ten gay spáva s iným gayom dobrovoľne, tak ho nazvať deviantom a porovnávať s pedofilom je na facku.
Mas pravdu, to ohladom smerohlasackeho extremizmu bolo na margo udajnej Ficovej homofobie (ziadne ostrejsie vyjadrenia na adresu lbgt ludi som vsak nenasiel a ty si na vyzvu nereagoval, cize vychadzam z toho to bolo len tvoje zdanie)
Stary vulgarny somar-vyjadruj sa laskavo normalne
Autoeditácia príspevku po 4 min 32 sek:
LBGT sem zatiahol/-hla uzivatel/-ka Ephramko (neviem ze ako co sa v tomo momente identifikuje a nechcem ho/ju/to urazit) a ja som na neho len reagoval. Dalej si to pomohol rozvinut prave ty. Takze neviem ze na zaklade coho si dosiel k tomuto zaveru kedze ja som tu zatial reagoval na vylucne politicke temy a covidove ockovanieHensym napísal: 06 aug 2021, 21:00 Navyše užívateľa antilibertarian tu evidujem len krátko, ale mám pocit že on je schopný cielene preklopiť diskusiu na anti-liberálnu politiku aj v téme o rezni so šalátom. Či je to trollovanie, alebo presvedčenie, to neviem posúdiť.
Je to odchýlka od normálneho sexuálneho správania - áno, je.
Odchýlka od normálneho sexuálneho správania sú aj rôzne -fílie - áno, sú.
Nazvať gaya deviantom je ale stále na facku. Skús sa zamyslieť, prečo sa niečo volá sexualita, a niečo fília/deviácia.
"Robert Fico označil možnosť, že by si homosexuáli adoptovali deti za zvrátenosť." - toto je prepis z plateného článku na denníkuN, nemám ale predplatné, tak sa neviem dostať k videu. Pamätám si to, stál tam po boku s pellegrinim a keď vravel tie vety na margo gayov, tak to vravel s riadnou nechuťou. + teraz, kým som to googlil tam bolo viacero podobných prípadov. Fico bol ale vždy relatívne dobrý rečník, takže si dával pozor na to, čo hovoril.
...nechcem aby sa tu téma otočila na lgbt, lebo na to tu už téma je. Len poukazujem na to, že Fico a Smer sa viac krát vyjadrili negatívne na túto tému. Často neutrálne (strategicky), ale nikdy nie pozitívne. Stačí si pozrieť cieľovku Smeru a porozmýšľať, ako by Smeru prospelo, ak by verejne hlásal podporu. Nie je to raketová veda.
Nazvať gaya deviantom je ale stále na facku. Skús sa zamyslieť, prečo sa niečo volá sexualita, a niečo fília/deviácia.
"Robert Fico označil možnosť, že by si homosexuáli adoptovali deti za zvrátenosť." - toto je prepis z plateného článku na denníkuN, nemám ale predplatné, tak sa neviem dostať k videu. Pamätám si to, stál tam po boku s pellegrinim a keď vravel tie vety na margo gayov, tak to vravel s riadnou nechuťou. + teraz, kým som to googlil tam bolo viacero podobných prípadov. Fico bol ale vždy relatívne dobrý rečník, takže si dával pozor na to, čo hovoril.
...nechcem aby sa tu téma otočila na lgbt, lebo na to tu už téma je. Len poukazujem na to, že Fico a Smer sa viac krát vyjadrili negatívne na túto tému. Často neutrálne (strategicky), ale nikdy nie pozitívne. Stačí si pozrieť cieľovku Smeru a porozmýšľať, ako by Smeru prospelo, ak by verejne hlásal podporu. Nie je to raketová veda.
antilibertarian
sexualita ma mnoho prejavov a homosexualne spravanie je beznym javom aj u zvierat
sexualita ma mnoho prejavov a homosexualne spravanie je beznym javom aj u zvierat
-
antilibertarian
Zablokovaný
Lebo si to vydupala lbgt lobby a to v spolupraci s psychologmi ktorych ziaci v dnesnej dobe pretlacaju kadejake "pravdy" o 57 pohlaviach a "normalizuju" poruchy sexualnej identity ako nieco co by malo byt dokonca ziadane..Kedysi bola homosexualita z medicinskeho pohladu na rovnakej urovni ako autizmus a podla mna by to tak aj malo ostat. proste deviacia s ktorou sa sice da do velkej miery normalne exitovat ale z evolucneho hladiska je to nieco maximalne nevyhodne...Hensym napísal: 06 aug 2021, 21:18 Je to odchýlka od normálneho sexuálneho správania - áno, je.
Ano mohol zvolit trosku diplomatickejsi sposob, to je pravda. S obsahom sa vsak stotoznujem...
Autoeditácia príspevku po 2 min 13 sek:
Ma viacero prejavov ale to neznamena ze vsetky su normalne. A zvierata mozu tiez vykazovat deviantske spravaniegogo956 napísal: 06 aug 2021, 21:20 antilibertarian
antilibertarian
zvierata mozu mat podla teba "deviantske spravanie"?
Slovo deviacia existuje iba spojitosti s clovekom a vyjadruje jednanie ktore sa odchyluje od socialnej, kulturnej alebo moralnej normy.
zvierata mozu mat podla teba "deviantske spravanie"?
-
antilibertarian
Zablokovaný
Ze sa sprava inac ako mu je prirodzene. Ci uz v kolektive inych zvierat, vo vztahu k loveku alebo zo sexualneho hladiska. Dokonca su iste naznaky ze aj zvierata mozu vykazovat znamky autozmugogo956 napísal: 06 aug 2021, 21:35 antilibertarian
zvierata mozu mat podla teba "deviantske spravanie"?![]()
antilibertarian
zvierata nemaju socialne, moralne ani kulturne normy, pretoze vobec vedome nerozmyslaju, takze tazko mozu mat deviantske spravanie.
Preco ta homosexuali tak trapia? Oni si ziju svojim zivotom, ty svojim- kde je problem?
zvierata nemaju socialne, moralne ani kulturne normy, pretoze vobec vedome nerozmyslaju, takze tazko mozu mat deviantske spravanie.
Ja som sem postol len aktuálnu fotku toho babochlapa, ktorého pokladáte za vodcu. Ak je on LGBT, tak sorry, nevedel som.antilibertarian napísal: 06 aug 2021, 21:05 LBGT sem zatiahol/-hla uzivatel/-ka Ephramko (neviem ze ako co sa v tomo momente identifikuje a nechcem ho/ju/to urazit) a ja som na neho len reagoval.
Normálne je to, na čom sa dve alebo viacero osôb dohodne. Plus podmienka, že to nikomu z nich neubližuje.antilibertarian napísal: 06 aug 2021, 21:05 Je to odchylka od normalneho sexualneho spravania, ci sa ti to paci ci nie. A do tej kategorie spadaju aj tie diagnozy ktore som vymenoval, cize som tym nenapisal nic urazlive.
A zlí podplatení psychológovia zariadili aj to, že dnes už učitelia nemlátia deti za to, že píšu ľavou rukou. Svine.antilibertarian napísal: 06 aug 2021, 21:31 Lebo si to vydupala lbgt lobby a to v spolupraci s psychologmi ktorych ziaci v dnesnej dobe pretlacaju kadejake "pravdy"
-
antilibertarian
Zablokovaný
Riadia sa prevazne pudmi a instinktmi a z toho vyplyva iste socialne/hierarchicke usporiadanie, ktore samozjeme nie je zdaleka tak sofistikovane ako ludska spolocnost.Niektore z nich tieto instinkty z roznych dovodov ignoruju (odmetaju sa napr parit s opacnym pohlavim), co sa da popisat ako deviantske spravanie. Niektore psy dokonca vraj vedia vykazovat aj iste znaky autizmu. Mimochodom odkial vies ze "vedome" nezormyslaju ?gogo956 napísal: 06 aug 2021, 21:38 antilibertarian
zvierata nemaju socialne, moralne ani kulturne normy, pretoze vobec vedome nerozmyslaju, takze tazko mozu mat deviantske spravanie.Preco ta homosexuali tak trapia? Oni si ziju svojim zivotom, ty svojim- kde je problem?
Autoeditácia príspevku po 5 min 51 sek:
Preco by mal by clovek s gynekomastiou "babochlap" ? To potom tak pravdepodobne oznacujes kazdeho tlstocha ktory na na hrudniku prebytocny tuk. A za vodcu ho mozno pokladas ty, ja nie. A reagoval som na tvoju poznamku o akychsi 50 pohlaviach lebo som vedel ze to je smerovane na mna
Je normalne aby sa clovek identifikoval ako nezivy predmet ? Je normalne ked transgenderovi atleti prekonavaju vsetky zenske rekordy ?
Vytrhnute z kontextu, ja som nikde nepovedal ze vsetok pokrok v oblasti psychologie je zly, ja som sa specificky zameral na to co ma z dlhodobeho hladiska potencial rozlozit celu spolocnost...