Ockovanie Covid-19
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ockovanie Covid-19
Dotaznik ano, ale tam boli take vseobecne veci ako ci nemam teplotu, respiracne problemy a tak. Na ine zdravotne tazkosti alebo uzivane lieky sa nikto nepytal.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja som tiez vyplnal dotaznik a zda sa mi, ze tam boli spomenute niektore chronicke choroby.
Ten dotazník a informovaný suhlas pacienta tie dve tlačivá daju ludom na vyplnenie aj priamo v očkovacom centre je tak? Aby si to človek aj tam kludne vyplnil či?
-
Mek
Addict
Davaju, ale lepsie je si ich doniest vytlacene a vypisane so sebou (ale nie podpisane, podpisuje sa az na mieste). Urychli to vybavenie.
1 krat som to doniesol vytlačené,vypísané, podpísal som až tam. Ale 2 krat co pojdem asi nebudem mat moznost si to niekde vytlačiť, doma tlačiaren nemam reku ci im to bude vadit ked mi tie tlačivá daju tam a rýchlo si to vypíšem. Aj tak neni nápor na očkovaní žeby všetkých museli rýchlo vybavovať aby stihli ludí očkovať. Oky diky Mek 
-
Mek
Addict
Bez problemov, tie tlaciva tam budu mat, ved nie kazdy ma doma tlaciaren.
Po 30 hodinach od mojej druhej davky Pfizeru len mierna bolest v ramene, inak nic specialne. Ovela miernejsie ako po prvej.
No ludia tu maju napriklad po druhej Moderne velmi neprijemne reakcie uz 12 hodin po podani davky.
No ludia tu maju napriklad po druhej Moderne velmi neprijemne reakcie uz 12 hodin po podani davky.
Mne tá chladivá náplasť vtedy pomohla 1x, síce na noc som už citil viac pleco ale pohoda, nejak som si našiel polohu pri spaní.
Takže 2 x to možno bude horšie no uvidím tiež potom poviem ako to prebehlo ale až buduci týždeň.
Takže 2 x to možno bude horšie no uvidím tiež potom poviem ako to prebehlo ale až buduci týždeň.
-
Mek
Addict
Chcel som sa registrovat ako sprostredkovatel, splnam vsetky podmienky a kamos, ktoremu som ockovanie odporucal, tiez.
Len mi stale formular pisal, ze kod je neplatny. Napisal som na support a dostal som tuto odpoved, mozno pomoze aj ostatnym
Len mi stale formular pisal, ze kod je neplatny. Napisal som na support a dostal som tuto odpoved, mozno pomoze aj ostatnym
Ale ze by to napisali jednou vetou nad formular, to nie. Typicka zmatkovicovinaDobrý deň,
unikátny kód pre sprostredkovateľa ešte len dostanete, ak naň máte nárok, zatiaľ neboli odosielané. Na jeho uplatnenie je čas do konca októbra.
V prípade potreby ďalších informácií alebo inej technickej pomoci týkajúcej sa portálu Finančnej správy SR neváhajte nás opäť kontaktovať.
Mek a splna ten kamos aj podmienku, ze dostal tu prvu davku po 1.7?
Ja som si to overoval na tej ich infolinke a tam my bolo povedane, ze prvu davku musis dostat v tom okne od 1.7 a neskor.
A tiez ohladpm tych kodov, ze to bude treta sms co clovek dostane. Prva je ta s pinom, co ani neviem na co ma sluzit, druha su tie dva zbreby a tretia, ten unikatny kod. A aky kod si tam pisal, ak sa smiem spytat
Ja som si to overoval na tej ich infolinke a tam my bolo povedane, ze prvu davku musis dostat v tom okne od 1.7 a neskor.
A tiez ohladpm tych kodov, ze to bude treta sms co clovek dostane. Prva je ta s pinom, co ani neviem na co ma sluzit, druha su tie dva zbreby a tretia, ten unikatny kod. A aky kod si tam pisal, ak sa smiem spytat
Moze to byt vsetko, aj nemusi, ja som mal priebeh podobny, ani rameno ani teplota, unava nic, ale na druhy den som nieco porobil v zahrade a na treti den ma zacala boliet noha a trvalo to este vyse tyzdna nez to zasa preslo.jackb napísal: 12 aug 2021, 23:57 Po 30 hodinach od mojej druhej davky Pfizeru len mierna bolest v ramene, inak nic specialne. Ovela miernejsie ako po prvej.
vcera som mal volno, dnes rano len zlomok z kardio, ake robievam, cvicit neplanujem cely tyzden - tak ako pri prvej davke, kedy by to cez bolest islo len tazko. tak snad nic horsie mat nebudemretkvic napísal: 13 aug 2021, 16:59 Moze to byt vsetko, aj nemusi, ja som mal priebeh podobny, ani rameno ani teplota, unava nic, ale na druhy den som nieco porobil v zahrade a na treti den ma zacala boliet noha a trvalo to este vyse tyzdna nez to zasa preslo.
-
Mek
Addict
Ano, kamos dostal druhu davku 30.7. Ja som tam do toho policka pchal najprv oba jeho kody zrebov, a potom oba moje kody a nic. Policko sa vola "Unikatny kod ockovaneho" a nie je k tomu ziadna napoveda, tak som skusal.retkvic napísal: 13 aug 2021, 16:59 Mek a splna ten kamos aj podmienku, ze dostal tu prvu davku po 1.7?
Moze to byt vsetko, aj nemusi, ja som mal priebeh podobny, ani rameno ani teplota, unava nic, ale na druhy den som nieco porobil v zahrade a na treti den ma zacala boliet noha a trvalo to este vyse tyzdna nez to zasa preslo.
Inac ten prvy kod co pises ze nevies naco je, je iba na technicku podporu. Ked vyplnas kontaktny formular na financnu spravu, je tam nan policko.
Tí čo ste sa registrovali do lotérie, tak tie kódy do žrebovania Vám prišli SMSkou alebo mailom?
-
Grim
Darca
aj aj
registroval som sa vo štvrtok, vraj to overujú do 2 hodín a nič nedošlo
-
Mek
Addict
U mna aj u kamosa to trvalo cca tyzden.
áno, pre tých ktorí sa registrovali ihneď po spustení stránky, teraz vraj overenie trvá do 2 hodín
Cez vikend maju brigadnici volno, nahadzovat budu zasa az od pondelka 
-
starysomar
Hardcore addict
"Ste zaregistrovaný..."
"Vaše žreby sú..."
To je ono?
Mne to prišlo po vyše týždni.
"Vaše žreby sú..."
To je ono?
Mne to prišlo po vyše týždni.
-
Mek
Addict
Ano, do zrebovania potrebujes kody zrebov.