Stretko
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stretko
Hosi pozdravujem z Chorvatska, uzite si to, nekdy priste 
Páni hanba, len aviceN poslal ospravedlnenku, ostatní dostávate kvôli vymeskanym hodinám dvojku zo správania
Miesto bolo príjemné, nabudúce pokojne znova
Miesto bolo príjemné, nabudúce pokojne znova
Kolko vas napokon bolo?
To som videl. Myslel som, ze este niekto prisiel. Lebo stretavka o dvoch ludi je fail 
keby viem, ze nedojde nikto, tak sa na to vyseriem a na 1 skocim s Andim aj v Brne
a Terepin mi este napise, ze zabudol, no mozem osrat
kazdopadne, vidiet stareho somara bolo pozitivom, aj ked sa k nam nehlasil
a Terepin mi este napise, ze zabudol, no mozem osrat
kazdopadne, vidiet stareho somara bolo pozitivom, aj ked sa k nam nehlasil
Ja som na to fakt zabudol. Nedal som si pripomienku do mobilu a keďže tu do témy nikto nenapísal, tak mi to prosto vypadlo z hlavy.
fuha, viem ze tu okrem mna este niekto pisal ze to musi zrusit, ale cakal som ze aspon sryria sa aj tak stretnete... inak teraz pozeram a v ten datum bola oproti almade aj country zahrada, vtedy zvykne byt celkom chaos aj v almade

Toto som nepochopilbeardie napísal: 15 aug 2021, 21:46 kazdopadne, vidiet stareho somara bolo pozitivom, aj ked sa k nam nehlasil![]()
tesne vedla, vysoky vysportovany mladenec s kuceravymi vlasmi az po plecia, mal si dojst, mohli sme pokecatBlastbit napísal: 15 aug 2021, 21:53Mohli ste fotku urobiť lebo beardieho si predstavujem ako chlapiska takého macka s bradou, krátke vlasy až na ježka.
ved nech sa prizna sam
beardie - ty si metalista? lebo ja hej aj ked výška 180 cm,90 kg,vyšportovaný,nagelovaná ofina do hora u mna a strnisko, poopalovaná postava.
frajerku nemam a metalista nie som
dost bolo o mne, povedz mi viac o sebe
dost bolo o mne, povedz mi viac o sebe
Sak si mi kedysi písal do Ss že si zadaný že máš babu, tak co teraz trepeš že nemáš frajerku
Jáj no škoda ja som metalista dost bolo o mne 
uz je o level vyssie 
Co je o level vyššie nechapem..ale ak si gay tak potom starysomar vás asi videl možno preto utiekol zo stretka. 
sa nas hanbil, co ti poviem
Bud si robis srandu alebo vážne ty si na chlapov?