Stretko
Re: Stretko
Som heterák gayovia sa mi nepáčia pokial ma neobtazuju bude to ok aj keby nejakeho zase poznám ale nevyhladávam kontakty u gayov.
takze sa nestretneme? 
Nie ale ty si robíš srandu lebo vtedy si písal že máš frajerku to len teraz si zo mna utahuješ 
ti hovorim, ze je uz o level vyssie
Takže si ženatý a ona sa vydala za teba? Inak to neviem pochopiť
nie o 2 levely, len o 1 
Chodil si snou, čiže len zásnuby teraz a nabuduce svadba a mna voláš na rande
Ty počkaj ked sa aj v teme transexuáli zistuješ o nich co a ako ty si transexuál.
2 možnosti bud si srandu robíš, alebo píšeš vážne a 2 level u tvojej baby je asi operácia v CR ako transexuál, tým nechcem uraziť ale vypytuješ sa v tej téme toho rethrona ci jak sa volá ze co a ako aj si docela zastavas lGBT komunity cize mne by to logiku dávalo.
hovorim, odhalil si ma, preferujem zeleny ruz, ide to k mojim modrym vlasom, staci?
Možno si to vymyšlaš ja neviem, starysomar ak ta videl by povedal možno čo si zač, ale nato že ste sa pár krát pochytili a aj urazili v diskusii v temach sa cudujem ze siel na stretko kde si aj ty.
ani ty si nesiel 
Nevedel som ani by som nešiel ja chodím len so ženami von ak sa ma neboja a niesu moc hanblivé lebo potom sa zakoktaju a ledva cosi vonku povedia.
-
starysomar
Hardcore addict
To sme len hrali.
no ja by som trval na potraseni rukou!Blastbit napísal: 15 aug 2021, 23:24 Nevedel som ani by som nešiel ja chodím len so ženami von ak sa ma neboja a niesu moc hanblivé lebo potom sa zakoktaju a ledva cosi vonku povedia.
Autoeditácia príspevku po 10 hod 40 min 14 sek:
este k tomu staremu somarovi, sedel o stol vedla nas jeden pan, ktoremu sme tipovali okolo 60 rokov a casto pozeral nasim smerom, takze sme si najskor mysleli, ze je to on
bol to ale asi nejaky miestny, lebo prisiel na bicykli
-
starysomar
Hardcore addict
Mal si nechať "omyl" - bola sranda 
"Pravý" starý somár trčí zatiaľ prevažne doma po onkooperácii. No nebude ani o deň dlhšie, než musí
"Pravý" starý somár trčí zatiaľ prevažne doma po onkooperácii. No nebude ani o deň dlhšie, než musí
Blastbit sorry ale si uz asi pribrzdeny
uz ti ta homofobia asi prerasta vsade ci co. Ked rano ides do roboty tak sa nahodou nebojis ze nejakeho stretnes?
Skôr mi príde ako latentný gay.
Nie som latentný gay a nebojim sa nikoho, beardie začal prvý s gay dristami tak co si zasial to zožal, ale písal som, že isto si robí srandu.