Prevod penazi EUR -> CZK
-
cheeseburger
Light Star
Prevod penazi EUR -> CZK
Zdravim, potrebujem zamenit vacsi obnos penazi z EUR na CZK resp. poslat ich zo slovenskej banky do ceskej. Podla toho, co som skusal hladat, tak najlepsie to vychadza cez revolut s premiovym uctom, kde by som najprv poslal peniaze zo slovenskeho uctu, tam zamenil a nasledne odoslal na cesky ucet. Ale je mozne, ze existuje este nieco vyhodnejsie, nemate nejake tipy, popripade vie niekto potvrdit, ze revolut je najlepsia volba? Dakujem.
Re: Prevod penazi EUR -> CZK
na transferwise je kalkulacka, tam si pozri kolko to vychadza
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiez som posielal vacsiu sumu zo SLSP do ceskej CSOB sotva pred mesiacom, a kedze je to v ramci SEPA, malo by to podla cennika stat 20 centov, no v internetbankingu ziadny poplatok nevidim, zeby to bolo zdarma? Prijemca mozno zaplati viac za prijatie, ale to uz nebol moj problem.
-
cheeseburger
Light Star
+- rovnako ako cez revolut
skor ide o to, akym kurzom ti to prepocitaju. Vcera som pozeral, ze v revolute bol o korunu lepsi nez v banke, co pri mojej ciastke to uz uplne zanedbatelna hodnota nebude.Mek napísal: 17 aug 2021, 14:02 Tiez som posielal vacsiu sumu zo SLSP do ceskej CSOB sotva pred mesiacom, a kedze je to v ramci SEPA, malo by to podla cennika stat 20 centov, no v internetbankingu ziadny poplatok nevidim, zeby to bolo zdarma? Prijemca mozno zaplati viac za prijatie, ale to uz nebol moj problem.
ked som pred par mesiacmi potreboval zamenit 40k eur z CZK, tak prekvapivo najvyhodnejsie vyslo vybrat peniaze z banky, ist do jednej prazskej zmenarne a zamenit to fyzicky, potom vlozit na euroucet
sice bol rozdiel voci revolutu a transferwise asi 200 euro, ale bal som sa, ze by bolo potrebne dokladat akukolvek dokumentaciu, co hlavne revolut casto pri vyssich sumach pyta
a kedze som to potreboval urgentne do 3 dni, nebolo o com
sice bol rozdiel voci revolutu a transferwise asi 200 euro, ale bal som sa, ze by bolo potrebne dokladat akukolvek dokumentaciu, co hlavne revolut casto pri vyssich sumach pyta
a kedze som to potreboval urgentne do 3 dni, nebolo o com