Prevod penazi EUR -> CZK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cheeseburger
Light Star
Light Star

Prevod penazi EUR -> CZK

Príspevok od používateľa cheeseburger »

Zdravim, potrebujem zamenit vacsi obnos penazi z EUR na CZK resp. poslat ich zo slovenskej banky do ceskej. Podla toho, co som skusal hladat, tak najlepsie to vychadza cez revolut s premiovym uctom, kde by som najprv poslal peniaze zo slovenskeho uctu, tam zamenil a nasledne odoslal na cesky ucet. Ale je mozne, ze existuje este nieco vyhodnejsie, nemate nejake tipy, popripade vie niekto potvrdit, ze revolut je najlepsia volba? Dakujem.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Prevod penazi EUR -> CZK

Príspevok od používateľa beardie »

na transferwise je kalkulacka, tam si pozri kolko to vychadza
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Tiez som posielal vacsiu sumu zo SLSP do ceskej CSOB sotva pred mesiacom, a kedze je to v ramci SEPA, malo by to podla cennika stat 20 centov, no v internetbankingu ziadny poplatok nevidim, zeby to bolo zdarma? Prijemca mozno zaplati viac za prijatie, ale to uz nebol moj problem.
cheeseburger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa cheeseburger »

beardie napísal: 17 aug 2021, 13:10 na transferwise je kalkulacka, tam si pozri kolko to vychadza
+- rovnako ako cez revolut
Mek napísal: 17 aug 2021, 14:02 Tiez som posielal vacsiu sumu zo SLSP do ceskej CSOB sotva pred mesiacom, a kedze je to v ramci SEPA, malo by to podla cennika stat 20 centov, no v internetbankingu ziadny poplatok nevidim, zeby to bolo zdarma? Prijemca mozno zaplati viac za prijatie, ale to uz nebol moj problem.
skor ide o to, akym kurzom ti to prepocitaju. Vcera som pozeral, ze v revolute bol o korunu lepsi nez v banke, co pri mojej ciastke to uz uplne zanedbatelna hodnota nebude.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ked som pred par mesiacmi potreboval zamenit 40k eur z CZK, tak prekvapivo najvyhodnejsie vyslo vybrat peniaze z banky, ist do jednej prazskej zmenarne a zamenit to fyzicky, potom vlozit na euroucet

sice bol rozdiel voci revolutu a transferwise asi 200 euro, ale bal som sa, ze by bolo potrebne dokladat akukolvek dokumentaciu, co hlavne revolut casto pri vyssich sumach pyta
a kedze som to potreboval urgentne do 3 dni, nebolo o com
Napísať odpoveď