Ockovanie Covid-19

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste za povinné očkovanie proti Covid-19?

Áno
50
49%
Nie
43
42%
Neviem
9
9%

Celkom hlasov: 102

The
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Ockovanie Covid-19

Príspevok od používateľa The »

Blastbit napísal: 22 aug 2021, 21:37 Zatial vyhravaju prevažne zo západneho slovenska, mohli rozdať po 50 eur vsetkým zaočkovaným radšej.
Zo západného Slovenska?? Hmmm, kto by to bol povedal vzhľadom na percento zaočkovanosti jednotlivých regiónov...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Videl som mapku v očkovacej loterii, ale prvé vakcíny co dosli na SR rozdelovali primárne najprv na západné SR,BA a az neskor do iných častí SR.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Blastbit napísal: 22 aug 2021, 22:11 Videl som mapku v očkovacej loterii, ale prvé vakcíny co dosli na SR rozdelovali primárne najprv na západné SR,BA a az neskor do iných častí SR.
Neviem co to ma spolocne so zaockovanostou jednotlivych okresov 8 mesiacov po spusteni ockovania.

Pri tej prvej co vyhrala 500k bolo pekne pocut ako jej cinkla sprava s heslom, hlavne ze nemala zapnuty TV, byt Matovicom, tak by som jej to neuznal :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No spoločné to, ze uz pri začiatkoch očkovania robili rozdiely medzi regionmi s dostupnostou vakcín a ludia vytočený ukrivdený sa z trucu v tých regionoch nechcu očkovať. Zrejme jej poslala kamarátka sms stým heslom ked tá Manuela nebola pri TV.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

retkvic napísal: 22 aug 2021, 22:30
Pri tej prvej co vyhrala 500k bolo pekne pocut ako jej cinkla sprava s heslom, hlavne ze nemala zapnuty TV, byt Matovicom, tak by som jej to neuznal :)
A na just by som to kazdemu vytrubil ze kktiny nekukam. Pravidla neporusene, tesilo ma.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ved ona sa aj priznala, ze telku nepozera, ale heslo vie.

Rovnako ako typek co bol na pive. Ten bol ale aspon sympatickejsi a netvaril sa ze vyhral 20e poukaz do tesca :D

Pravidla kazdopadne dodrzali, povedali heslo v limite.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Manuela možno už vedela správne linky..
https://heslo.cze.tech/#/
https://www.ockovacie.info/
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Matelkovica nech aj porazi :D
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Nainštaloval som si appku GreenPass..neberie mi ale počiatočné údaje, čo s tým? Chcel by som si stiahnuť Covid Pass.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak mas chybu niekde v udajoch. Kazdoapdne ti udaje po ockovani mali poslat aj na mail, daju na stiahnut z webu NCZI a najdes ich aj v mobilnej aplikacii od tvojej poistovne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Presne popíš, čo ti neberie? Ten 5miestny PIN kód? Ten si musíš sám vymyslieť.

Ako píše hojko, na email ti musel prísť certifikát aj zvlášť prístupový kód pre GreenPass aplikáciu - je to taký dlhý asi 20 znakový kód, ktorý stačí zadať do aplikácie a natiahne ti očkovací certifikát.

Alebo ho vieš načítať cez QR kód - v PC si daj zobraziť svoj očkovací certifikát a mobilom cez apku načítaj QR kód.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Zaujimavý rozhovor I Matovica s redaktorom samizdá Jojky ohladom vyplatenia/nevyplatenia výhry Zuzane z Prešova, v takomto zmysle.
Redaktor - ak štát nevyplatí Zuzane tie peniaze dáte jej výhru zo svojich penazí?
I. Matovič - a vy jej ich dáte?
Redaktor - ja tolko penazí nemám na účte
I. Matovič - ani ja nemám tolké peniaze na účte
I. Matovič povedal že nikdy nebol ciel očkovacej loterie to aby sa motivovali nezaočkovaný sa očkovať. Ciel bol odmeniť očkovaných že sa dali očkovať. Matematicky to vychádza tak, že polovica očkovaných nedostane ani tých 100 eur a druhá polovica minimálne tých 100,1000,10 000, 100 000 eur a viac. Robiť zo SR štát rozdelený na spoločenské kasty, to sme to uz mali 1000 rokov v Rakusko Uhorsku. Robiť všetko preto, aby sa oligarchistická mafia opäť vrátila. A potom súčastná vláda aby mala zámienku nadávať na národ koho to zase volili.
mato55002
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mato55002 »

Zrovna dnes som to riešil.
Som vyše mesiaca zaočkovaný druhou dávkou a žiadny covid pass kód mi neprišiel ani v emailoch ani v SMS, iba info o očkovaní. Koncom mesiaca potrebujem ísť do zahraničia tak som dnes okolo 10 zavolal na ich linku. Mali obsadené linky, nakoniec som presne 24 minút čakal na telefóne aby sa konečne uvolnil operátor. Ešte teraz mám v hlave tu ich debilnú 30 sekundovú výťahovú hudbu a nakoniec oznam že sú všetci obsadeny (a znovu). Nakoniec sa konečne niekto našiel a nadiktoval mi ten kód.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Neviem ci sa nad tym niekto pozastavil, no sedia tie pocty vylosovanych v loterii? Na zaciatku totiz hovorili, ze za tyzden sa vylosuje 10tisic ludi s vyhrou 100€, mal som za to, ze tych 10k vylosuju raz tyzdenne. Zmenilo sa v tom nieco? Uz sa to nelosuje raz tyzdenne? Naposledy som pozeral v stredu a bolo tam 17635 záznamov(toto cislo sa zobrazuje naspodu toho zoznamu vyhercov), dnes je ich 17710, co by asi sedelo s tymi dennymi losovaniami, no ten pocet je akysi nizky, ak uz losovali tych 10k, tak by tam malo svietit cislo 20k+, nie?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

V japonsku zomreli dvaja mladí po ockovani ockovaciou latkou ktora bola stiahnuta lebo bola kontaminovana, mladi ludia ludia ktorí ak by sa nakazili tak by to pravdepodobne vylezali. Nezerie vas ani trochu svedomie nutici ockovania ze ste spôsobili smrt dvoch mladych ludí????
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Famine - ako pár slovákov na tomto fore ovplyvní to či sa daju/nedaju ludia v Japonsku očkovať?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Keby neboli huckani do ockovania takymi istymi ako vami "co si antivaxer?" "Dezolaaaat" "nerozumies vede" "odporujes odbornikom" "nechces spravit spravnu vec" "ochranuj seba a ostatnych!!!!!" Tak by este mohli ZIT!!! A mohlo sa kludne tak stat na slovensku!!! Ako by si sa postavil k tomu ak by si niekoho naviedol na ockovanie takouto vakcinou ktora by sposobila smrt? Bol by si uz konecne stastny lebo sa dal zaockovat?????
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

2 ľudia nerobia zo štatistického pohľadu vôbec žiadny rozdiel. Narýchlo som googlil porovnanie počtu ľudí, ktorí zomreli na koronu vs. počet ľudí, ktorí zomreli po očkovaní. Našiel som dáta z USA, kde zomrelo na koronu cez 630 000 ľudí a po zaočkovaní nejakých 6200 (údaje z júla). No a do tohto čísla počítali aj tých, ktorých smrť nemusela priamo súvisieť s očkovaním. Predstav si, že denne celkom bežne zomierajú ľudia na infarkty, zlyhania orgánov, a pod. úplne náhle. Takže aj títo ľudia boli počítaní do štatistiky.

Takže ak si mám vybrať, či radšej prekonám koronu, pri ktorej mám ~2%-nú šancu, že ma zabije, alebo sa nechám naočkovať, pričom šanca na smrť po dávke je 100-krát nižšia (predpokladám, že tá pravdepodobnosť je skutočne ešte nižšia, keďže zaočkovaných ľudí v USA je viac ako tých, ktorí koronu prekonali) ako pri nakazení koronou, tak si každý so zdravým rozumom a pochopením štatistiky a pravdepodobnosti radšej vyberie očkovanie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Famine napísal: 28 aug 2021, 11:39 Keby neboli huckani do ockovania takymi istymi ako vami "co si antixaxer?" "Dezolaaaat" "nerozumies vede" "odporujes odbornikom" "nechces spravit spravnu vec" "ochranuj seba a ostatnych!!!!!" Tak by este mohli ZIT!!! A mohlo sa kludne tak stat na slovensku!!! Ako by si sa postavil k tomu ak by si niekoho naviedol na ockovanie takouto vakcinou ktora by sposobila smrt? Bol by si uz konecne stastny lebo sa dal zaockovat?????
Vedec - odborník co sa tejto problematike venuje 10 tky rokov má čo do toho povedať ako človek co sa venuje uplne niečomu inému.
Ja som zažil tazký zápal pluc, 41 horučky, zimnica, problemy s dýchaním, bolesť srdca, malátnosť, nechuťenstvo, všetko ako 11 ročný.
Ja som si vybral očkovanie ale nikoho nenutim ani nevolam dezolata,antivaxera. Ja som vždy tvrdil kto chce nech sa očkuje ale nech si predtým poinformuje u svojho lekára ci mu to odporuci alebo nie. Kto nechce sa očkovat okej ale ani infikovaný neočkovaný clovek nemá právo ohrozovať druhých ludí infekčným ochorením. To ze v Japonsku niekto umyselne alebo neumyselne kontaminoval vakcinu možno nejaké balenie je problem samotnej kontaminácie a nie vakcíny.
Napísať odpoveď