ja som viackrat vypisal klamstva, preco nie je Brazinova ci Krcmery doveryhodny clovekjackb napísal: 28 sep 2021, 9:38 na urovni diskusneho partnera. ked nemozno citat Krcmeryho alebo Brazinovu, lebo sa ti nepacia, tak mne sa nepaci clovek, ktory ignoruje medicinu postavenu na vede.
ty blaboces o cinskom samanizme, neponukas ziadne argumenty
1. ockovanie neimunizuje telo voci covidu, len zmiernuje priznaky, takze ten tvoj prvy pseudoargument o nechorych detoch a rodicoch je lichy a nespravnyako pacham ekonomicku samovrzdu? tym, ze pisem, ze sa ma urobit vsetko preto, aby deti ani ich rodicia chori neboli a deti dostali vzdelanie (ktoreho za poslednych 20 mesiacov mali malo) a rodicia chodili do prace a nebali sa ako uzivia rodinu?
2. deti by dostavali vzdelanie, keby nebola umelo obmedzovana dochadzka
3. ak by deti chodili do skoly, ich rodicia by nemuseli byt umelo izolovani a mohli by chodit do prace
v jednotkach pripadov, co zase ignorujesmal by si sa poucit hlavne ty. lebo najdolezitejsi aspekt premorenie, imunitna pamat, sa nedostavuje tak casto ako chces verit. ak by nakazenie ludi, ktori mozu skoncit v nemocnici, alebo zomriet ci mat aspon vazne problemy aj prekonani, nebola hlupost, tak je este aj zbytocnost, lebo imunitny system si vobec nemusi pamatat, ze sa so SARS2 stretlo.
drviva vacsina nakazenych ziadne problemy nema
skvele, otravujme dalsie desiatky ludi len preto, ze ja som mylne izolovany a nemozem si ist nakupitano. ked sa musis izolovat, tak mas kamaratov alebo su tu dobrovolnicke organizacie na ten ciel urcene. alebo si potraviny kupis cez web retazca. teda ak nahodou trafis volny dorucovaci slot, nakupis aspon za 50 libier a chces sa ti na to cakat styri dni... alebo je este click and collect, takze urobis nakup a svoj kod posles cloveku, ktory ti tasky necha pred dverami. ci je to niekto blizky alebo dobrovolnik. tak sa to v izolacii moze robit. teda nie je hned nutne zvysovat sancu na roznos virusu.
a potom vyplakavas, ze su prazdne regaly
to vsetko v pripade, ked to chori zaockovani roznasaju bez obmedzeni
tymto reagujes na moju vyzvu podlozit to niecim relevantnym?ma si sestricka z ockovacieho centra nahrat instastorku ako musi vylievat vakciny?
argumenty jackb, argumenty, skus to niekedy, rozsiruje to obzory
takze kolko je tvoje IFR?pravda to byt nemoze kvoli pomeru 28:12k. ak vypocits IFR pri mutacii, ktora zabije 28 ludi tak je dost od veci riadit sa nim aj po tom co na dalsiu mutaciu virusu zomrie 12k v tej istej krajine.
random som si vybral datum po prvej vlne - 3.6.2020, pocet oficialne nakazenych 1525, pocet mrtvych 28, IFR 0,2, vyhovuje?
stat v tom obyvatelstvu uspesne branived prave. nie stat, sukromny podnik chce, aby si mu doniesol peniaze.
skvele, nutene izolujme zdravych ludi len 5 dnimaximalne pat. tak ako to vyskumali britski vedci. teda aspon na alfu.
este mi prosim povedz, ako casto sa to moze konat? pri zlom nacasovani aj 4x do mesiaca alebo su tam nejake limity?
BINGOteraz, po ockovani a zmene pravidiel, ze moje zdravotne problemy nebudu problemom pre moje okolie nie je dovod na izolaciu.
takze uz prestanes otravovat ostatnych nezaockovanych?
viz prechadzajuca citacia, ved ti ostatni su zaockovani, v com je problem otvorit vsetko a dodrziavat len bezne epidemiologicke opatrenia?ano. lenze kvoli hlupej vacsine ten koncert zrusia, kinosalu zavru a jedlo daju len plastovej krabicky pri okienku. keby vacsina na Slovensku nebola hlupa, zaockovala by sa a nemuselo by sa zatvarat tak vela ak vobec.
opakujem znova, nie, nie je zodpovedne dieta, zodpovedny je rodic, kedze nastavil pravidla, teda v nasom pripade stat, kedze ti, co sa chceli zaockovat, sa uz dalitakze deti, ktore rozhadzu hracky nie su zodpovedne za to, ze nemozu ist do ZOO
len to problem len tych ludi, preco ich chces zachranovat?vdaka hlupoludom sa nemocnicne plnia...
preco sa chces neustale starat do zivota cudzich ludi?
lebo, ako musim znova zopakovat, spolocnost nuti ockovat aj ludi, pre ktorych je to zbytocneod 5.6. vydieras tym, ze ak sa da nerizikovy zaokovat, inde rizikovy zomrie.
za co sa mam teda ospravedlnit? za to, ze pises, ze ak som sa dal zaockovat, lebo ty si ma oznacil za nerizikoveho, tak niekde zomrie babka lebo jej sa mala vakcina poslat skor? mimochodom, ty si mal obe davky skor skor ja![]()
si naozaj mentalne spomaleny alebo mas problem pochopit, ze respiracne virusy sa sirili, siria a budu sirit v populacii bez ohladu na tvoje obmedzene priania?to je ochrana pred hospitalizaciou so SARS2. co takto nerozvlacat virus?
pouc ma pan odbornik, aky klinicky priebeh ma?ja odbornik? lekari od marca 2020 hovoria ako SARS2 vsetkym co vidia nespada do kategoie "bezny virus" a ty sa ma opytas cim? tak ked studujes lymfocity, tak si pridaj aj to aky klinicky priebeh covid ma.
zase antivax spam? nedas si s tym pokoj?je to rovanke ako ked ide Maduar riesit, ci SARS2 existuje a ci ma na jeho liecbu predpisat zubar kilo lieskovcov.
takze znova, nejake argumenty alebo mozeme tuto oblast nadobro opustit?
myslis to tvoje? ze ked sa nenaockuje cely svet, tak vymrieme?kde sa stratilo to citove vydieranie?
hned ako im budes schopny pochopit, takze ani niemozem toto citovat, ked budes nabuduce mavat s grafmi umrti vo Svedsku a v UK? dakujem.
to je zase tvoje ubohe klamstvoeste raz: doktor, s ktorym rozhovor si tu vcera dal, hovori, ze nakazit sa je hlupost. necital si to? preco rozporujes co sam zdielas s tym, ze tam je pravda?
keby si nebol taky neschopny manipulator, tak by ti niekto aj vedel uverit, lenze ty na to nemas schopnosti
ten doktor napisal, citujem: "Pokud by se tu snad konaly nějaké „covidové párty“, kam se budou lidé chodit cíleně nakazit, znamenalo by to další spontánní šíření nákazy"
si mentalne sposobily rozlisit medzi prirodzenym nakazenim a cielenym nakazenim?
ako ta tak citam, mam pocit, ze si zase nepochopilano, to ze lekar svojej rodine nezavlecie infekcne ochorenia z ordinacie a zo sluzby v LSPP je ubohe, lebo sa ti to nepaci. okej. pokojne preskakuj vsetko co sa ti nehodi do tvojej predstavy o realite![]()
percentualne to vychadza kolko?alebo podla britskych odbornikov to nefunguje pri velmi miernom ale aj velmi tazkom priebehu. link a klucove slovo video niekde na predchadzajucich stranach.