zivot prostitutky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: zivot prostitutky

Príspevok od používateľa begbeee »

Treba pozrieť lacnu letenku do Srbska z Ryanair a máš príjemný víkend.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Gogo956, ono tie dievcata su rozne. Su tam aj take, ktore vyzeraju ako mix medzi aziou a europou. Boli tam skutocne krasne baby, postavy tip top, prirodne aj umele prsia, bolo z coho vyberat. Este lepsie ked ides do toho s 2 promile, vtedy su krasne vsetky. Tam to bolo tak, ze sa fakt snazili, pretoze z toho zili, vazili si zakaznika a volali ta, aby si prisiel opat. Povedala kedy opat robi, dala cislo a ze sa treba ozvat na WhatsAppe, ze vie prist aj sukromne. Len na co si vyberat len jednu, ked tam bol siroky vyber a bolo z coho vyberat.

Co sa tyka sluzieb a kvality, tak bolo vidiet, ze su skusene, vedia co robia, tam keby si aj lezal, tak ta baba na tebe poskace, este si ta aj prehodi do polohy do ktorej treba.

Na muzov sme stastie nemali, teda sme ich nehladali. Vo vacsine pripadov to asi vidis, ze ide o muza - ohryzok, prsty na nohach, vysoka postava, hruby hlas (pripadne nerozprava, len kyve hlavou a usmieva sa). Tieto podniky s ladyboymi boli vacsinou kusok mimo alebo na opacnej strane ulice, popripade vonku stali ciste transky a tak to nebol problem odlisit.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

heker by si sa divil kamos chodieva pravidelne do thajska a ma tam jednu ktoru si pravidelne brava na cely vikend takze mas aj taketo pripady :)
heker
Redeemer
Redeemer

To je ale ina vec. Mas agentury a weby, ktore to ponukaju. Najdes si na webe dievca podla parametrov, nieco ako na zoznamke, teda vek, vyska, vaha, prsia, co vsetko robi a vezmes si ju napriklad na tyzden za 400 eur. Byva s tebou na izbe, rano ti ho preblafne, na plazi ta nakremuje, tuli sa k tebe, hladka ta, date si obedik, kavu, veceru, potom sex a takto dookola. Len tieto naklady platis ty (jedlo, vylety).
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne to príde ako pcvina ale tak proti gustu žiadny dišputát
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

pre starsich chlapov to moze byt celkom zaujimave, im uz o sex az tak velmi nejde, skor to ze budu mat pri sebe mladu babu a ta im robi spolocnost. Pre mladeho chalana to zmysel moc nema, ked moze miesto toho klatit kazdy vecer inu.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Mne by sa to páčilo, len neviem čo by žena povedala :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

starysomar napísal: 29 sep 2021, 13:33 Mne by sa to páčilo, len neviem čo by žena povedala :D
povies ze ides na nakup do Lidlu a ked sa vratis o tyzden tak budes vysvetlovat ze bol dlhy rad, len neviem ako zdovodnit ze si sa vratil taky opálený :D to este treba domysliet
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Poznal som takého, čo aj keď "bol na služobnej ceste", sa nedopatrením vrátil k manželke od priateľky v papučiach a teplákoch. :D
Inak - moja nežiarli, strávila aj to, keď som prišiel ráno o siedmej (navyše na jej narodeniny) a vedela, že to nebolo zo služobnej cesty.
gogo956
Redeemer
Redeemer

do tejto temy sa to asi uplne nehodi, ale skoda otvarat novu: ma niekto skusenost s nuru masazou? Jeden znamy bol, si to pochvaloval. Mne sa to zda trochu drahe: cca 200€ aby sa po cloveku prevalovala hodinu naolejovana zenska, ved to musi byt hlavne strasne nudne.. co vy nato?
heker
Redeemer
Redeemer

Nikdy som o tom nepocul. Az ked mi Google pomohol, tak dam odkaz aj pre inych - https://zena.pluska.sk/bajecna-rodina/n ... ako-vyzera Ostanem vsak pri klasickej masazi za 12-20 eur chrbta tu na Slovensku alebo pri thajskej masazii v lacnej Azii kde spojim prijemne s uzitocnym.
gogo956
Redeemer
Redeemer

heker

v Ba sa to ponuka celkom dlho, myslim ze prvykrat pred 5timi rokmi som o tom pocul
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Síce nemám žiadne skúsenosti s prostitútkami alebo masérkami, ale €200 mi už príde celkom dosť. Za takú cenu by som si predstavoval hodinu s atraktívnou prostitútkou a kompletku, nie len masáž... (nebodaj ešte aj bez happy endingu?!)
gogo956
Redeemer
Redeemer

handjob je vraj este cca 50€ naviac.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

To je také, že chcem prachy ako k***a ale nechcem robiť k*u.

Šatky, sviečky, vonné tyčinky kktuny a potom, že masáž >lingamu< ... No ale niekto za to platí inak by ich toľko nebolo.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nuru a tantra masáže sú ku*venie zabalené do pozlátka. Nebol som nikdy za prostitútkou ani na masáž, v princípe tými babami dosť pohŕdam, ale chápem, že je tam dopyt a mnohé by boli sprosté, ak by to nevyužili. Rovnako chápem chlapov, čo do toho idú, nechce sa im balamutiť baby v bare alebo sa s nejakou viazať, tak idú takto.

Ono tie masáže sú svojim spôsobom lepšie ako obyčajný sex (teda za predpokladu, že to bude končiť sexom a tne kydy na ich weboch sú len kvôli legislatíve (???)), lebo proste to nie je bohapustá je*ačka ale fakt to môže byť príjemné.

Ale tiež mi lezú hore krkom ku*vy, ktoré sa nazývajú masérkami a pritom denne vyhonia 8 chlapov. Nemám rád takéto polovičaté ku*vy. :D Chceš byť ku*va, ok, buď, zmier sa s tým, maj celý život pred mužom a deťmi tajnosti (ak to dokážeš), ale neklam samú seba že si masérka. Špeciálne tatra salóny to povznášajú na nejaký astrálny a spirituálny zážitok, čo je 1000x viac ako sex, idú ho*ná o energiách a podobne, ale robia to 19 ročné masérky, čo si spravili 2 mesačný kurz popri štúdiu ekonomiky.

Ja som za všetko, len to pomenujme tak ako to je. :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

obavam sa ze tu o ziadnu legislativu nejde. respektive by mi to nejak nedavalo logiku tvarit sa ze "iba masirujem" na portali kde vsetci otvorene inzeruju sex.
a tiez si nepamatam ze by som niekedy na fore cital ze ano, tato pise iba tantra ale normalne s nou mozes vsetko... proste pokial baba napise do inzeratu "iba masaze, nie sexualne sluzby" tak treba verit tomu ze to tak aj mysli.
viem o jednom thajskom masaznom salone v bratislave na lodi, dokonca sme chvilu s kamaratmi rozmyslali ze tam pojdeme, lebo prave tie ich inzeraty mali napisane ze masaze a cokolvek ine len po osobnej dohode.
potom som ale precital forum a vraj je to velka bieha, dostanes masaz a potom velmi neosobnu mechanicku honku na zaver.

vzdy ked som mal ja potrebu ist na taketo nieco tak to bolo o tych zenach. proset potreba vyskusat nieco nove. nikdy nebol moj primarny umysel uspokojenie, keby mi islo len o to tak vyhonit si viem aj sam predsa.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

S tou legislatívou možno platilo začiatkom 90tych rokov... vtedy vyrastali ako huby po daždi masážne erotické salóny a sex ponúkali ako masáže, keďže nevedeli ako inak ponúkať sexuálne služby - "prý masérka"! Dnes sa tieto podniky na sex nazývajú nightkluby alebo priváty, dievčatá teda už nie sú masérky. Aspoň ja som sa už s týmto pojmom pri bežných sexuálnych pracovníčkach nestretol.

Tým pádom opäť mohli vzniknúť masážne salóny a masérky, od ktorých sa očakávajú seriózne masáže - klasické, nuru, tantra atď... a už bude na dohode, či aj s happyendom - prípadne rovno s klasickým sexom.

Na nuru som nikdy nebol, ale možno raz...... :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

v tych nightkluboch to myslim funguje casto tak, ze majitel prevadzky prenajima ubytovanie jednotlivym "maserkam" a ty padom nema oficialne nic s tym co uz dalej na izbe prebieha a je "čistý"
Napísať odpoveď