Ockovanie Covid-19
Re: Ockovanie Covid-19
Pri objednávke na PCR zdarma cez korona.gov.sk máš túto možnosť. Vyberanie znamienok sa dá chápať ako operácia - ak máš nejaký papier od doktora, mohlo by ti to prejsť. Daj potom vedieť.
Myslím, že akurát to pred pár dňami začal riešiť minister, že keď ide človek k lekárovi alebo na zákrok a nemocnica požaduje test, tak ten test by mal byť hradený zo zdravotného poistenia. Takže celkom svižne to tam doplnili.
Len horšie je, že neviem či nájdem výmenný lístok, objednaný na zákrok ale už som.
ephramko.. tento dôvod na testovanie nie je žiadna novinka, nachádza sa tam už niekoľko mesiacov. Možno maxixmálne trochu upravili text..
Viem ze vdaka ockovaniu sa mozte dostat v dnesnej dobe tam kam nezaockovany... Mam tu pre vas jedno kombo ktore vam pomoze ziskat vyhody zaockovaneho bez ziadnych nevyhod vedlajsich ucinkou! A je to zcela legalne!
Subliminal ktory zaruci ze dostanete ockovanie a bez vedlajsich ucinkou = ak sa idete ockovat
RIFE frekvencia ktora vas detoxifikuje z akejkolvek vacinacie r. v. 2019 funguje aj na covid vakciny a aj pre domacich milacikov
Tak isto MRNA vakciny vam zmenili vase DNA a treba ho opravit a napravit a najlepsia na to je 528Hz hudba ktora vam napravi vasuDNA po ockovani
Nech vam zdravie sluzi
Subliminal ktory zaruci ze dostanete ockovanie a bez vedlajsich ucinkou = ak sa idete ockovat
RIFE frekvencia ktora vas detoxifikuje z akejkolvek vacinacie r. v. 2019 funguje aj na covid vakciny a aj pre domacich milacikov
Tak isto MRNA vakciny vam zmenili vase DNA a treba ho opravit a napravit a najlepsia na to je 528Hz hudba ktora vam napravi vasuDNA po ockovani
Nech vam zdravie sluzi
Ja som pred nejakou dobou klikol aj na to video, čo z vás má spraviť ženu bez nutnosti operačného zákroku a hormonálnej liečby (postoval Famine). Kde mám podať reklamácie? Vercajch mi stále funguje. 
Subliminaly/binaural a rôzne ine frekvencie funguju tak ze ich mas konstatne po dobu pol roka pocuvat aby sa dostavili vysledky (niekedy aj skôr /kazdy sme iní) treba pit vodu po jednom vypocuti je naivne ocakavat vysledok // treba pocuvat boostre aby sa urychlil proces a niektore maju vstavane boostre zalezi aj od typu zmeny tela su velmi narocne cize tam to potrva dlhsiu dobu, naucit sa cudzi jazyk, hudobny nastroj kratsiu dobu a vyhrat loteriu a ziskat peniaze ziskat ockovanie moze trvat kratko treba si precitat aj popis ako to pocuvat, kedy su prve vysledky atd.
Kazdemu vyhovuje nieco ine
Kazdemu vyhovuje nieco ine
je to vedecky podlozene?
Je to alternatívna medicína a sluzi na entrertaiment, mozem dat aj ja protiotazku : mas vedecky podlozenu a uznava zapadna medicína/veda = cinsku medicínu? Nie a znamena to ze cínska medicína nefunguje? Nie neznamena ze nefunguje tak isto pri kazdom videu je napisane ze to nieje nahrada klasickej mediciny, kazdy si musi vyskusat sam na sebe, ja napriklad mam vela vyskakusaneho a pomohlo 
pocuj, nepustil si si nahodou par minut tej tvojej binauralnej mediciny, lebo ti to celkom preskakuje
Cinska medicina, nase bylinky, vsetko v ramci liecivych ucinkov je podla mna v pohode, ked vsak raz musis ist akutne pod noze, tak good luck s cinskou medicinou aj s bylinkami, to pochopili u nas aj v cine.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie, je to hlupost. Uz okolo roku 2000 ficali psychowalkman-y, pseudovedecky teoria okolo toho proste nefunguje... Ja som dokonca skusal jeden sofverovy ale nemalo to ziaden ucinok (slubovali od meditacie az po ucenie sa jazykov a naldenie mozgu na specificku ferkevenciu).
Autoeditácia príspevku po 6 min 9 sek:
No vdaka tradicnej cinskej medicine sa zaradilo na zoznam ohrozenych druhov par zvierat, lebo maju udajne liecive ucniky...retkvic napísal: 15 okt 2021, 18:35 Cinska medicina, nase bylinky, vsetko v ramci liecivych ucinkov je podla mna v pohode,...
A nie je ani tradicna ani medicina
https://www.sisyfos.cz/clanek/831-tradi ... a-medicina„TCM“ se chápe medicínský systém, který byl uměle vytvořen z důvodu nedostatku moderních léčiv a lékařů v době maoistické kulturní revoluce selekcí z různých dřívějších léčebných variant tak, aby zhruba odpovídal marxistické filosofii.
-
starysomar
Hardcore addict
"psychowalkman-y" sú prežitok.
Dnes frčia úplne iné nezmysly typu 432Hz VS 440Hz.
Spoločné majú to, že sú úplne k hovnu.
Dnes frčia úplne iné nezmysly typu 432Hz VS 440Hz.
Spoločné majú to, že sú úplne k hovnu.
Tak ono to môže fungovať, ale maximálne tak ako placebo. Takže ľuďom ako Famine môžu takéto šarlatánske spôsoby pomôcť zlepšiť zdravotný stav, keďže veria tomu, že im to pomôže a pozitívne myslenie robí so zdravím divy, ale pre skeptikov je to len strata času.
Ten fenomén súvisí s jednou starou psych. tériou podľa ktorej nás mozog kompletne všetky vnemy z okolia zaznamenáva a ukladá, ale do nášho vedomia sa dostane len malý zlomok. Problém je ako tie spomienky vyvolať, resp. či sa naozaj "niekde" ukladajú. Experimenty ukázali, že na vyvolanie starých "zabudných" spomienok je treba použiť nejaký iný zmysel alebo typ pamäte...napr. čuch, hmat alebo kognitívnu mapu.
Skúma sa to už možno 100 rokov. KGB aj CIA mali programy, kedy sa ľudí snažili nejako naprogramovať bez toho aby si to uvedomovali a následne na nejaký pokyn by sa ten človek aktivoval a niekoho napr. zabil. Ale neprišlo sa na nič a naopak moderné kognitívne vedy to vylučujú. Aj keď sme pri vedomí, tak mozog väčšinu dňa ide na "autopilota" a plná kapacita beží, až keď niečo riešime a vtedy je naopak pozornosť veľmi úzko zameraná (určite ste videli videá, kde okolo niekoho prejde človek prezlečený za pandu a ten si to ani nevšimne...a toto presne využívajú zlodeji, že vás nejako zamestnajú).
A navyše v spánku svieta na MRI úplne iné časti mozgu, ako keď napr. človek číta knihu a učí sa. Preto nefungujú tie walkmany, ktoré vás v spánku akože naučia cudzí jazyk.
Ale že by som sa pozeraním videa mal zmeniť z muža na ženu, to už je fakt extrém. Aj keď chápem, že keby som sa na polroka zatvoril doma a počúval len ten šum...tak by ma asi odviezli na psychiatriu a aj ten vercajch by mi prestal fungovať. Však to je normálne forma "humánneho" mučenia, ktorú používajú tajné služby.
____
____
Aby sme išli naspäť do témy. Tak celkom slušný záder. Ešte tam chýbal 3. bod - mraziak v márnici.
Skúma sa to už možno 100 rokov. KGB aj CIA mali programy, kedy sa ľudí snažili nejako naprogramovať bez toho aby si to uvedomovali a následne na nejaký pokyn by sa ten človek aktivoval a niekoho napr. zabil. Ale neprišlo sa na nič a naopak moderné kognitívne vedy to vylučujú. Aj keď sme pri vedomí, tak mozog väčšinu dňa ide na "autopilota" a plná kapacita beží, až keď niečo riešime a vtedy je naopak pozornosť veľmi úzko zameraná (určite ste videli videá, kde okolo niekoho prejde človek prezlečený za pandu a ten si to ani nevšimne...a toto presne využívajú zlodeji, že vás nejako zamestnajú).
A navyše v spánku svieta na MRI úplne iné časti mozgu, ako keď napr. človek číta knihu a učí sa. Preto nefungujú tie walkmany, ktoré vás v spánku akože naučia cudzí jazyk.
Ale že by som sa pozeraním videa mal zmeniť z muža na ženu, to už je fakt extrém. Aj keď chápem, že keby som sa na polroka zatvoril doma a počúval len ten šum...tak by ma asi odviezli na psychiatriu a aj ten vercajch by mi prestal fungovať. Však to je normálne forma "humánneho" mučenia, ktorú používajú tajné služby.
____
____
Aby sme išli naspäť do témy. Tak celkom slušný záder. Ešte tam chýbal 3. bod - mraziak v márnici.
Čaute, odporučil som mamu na očkovanie ako sprostredkovateľ, vo štvrtok dostane 2. dávku, čiže v piatok ju zaregistrujem, následne mi príde Unikátny kód očkovaného ? ten zadám do registrácie ako sprostredkovateľ, je tam kolonka rodné číslo, to mám zadať ja svoje alebo jej rč ?
Stačí aj odfotený výmenný lístok? Urobil som si kópiu ešte v júni..originál neviem kde mám. Aby mi pred zákrokom preplatili PCR test.
taki.. tu ti to nikto nepotvrdí.. volaj:
https://www.uvzsr.sk/index.php?option=c ... d=256:uvod
https://www.uvzsr.sk/index.php?option=c ... d=256:uvod
V noci mi prišiel výsledok..za PCR test som neplatil a nepýtali ani výmenný lístok, vraj 2 testy do mesiaca sú zdarma.
Autoeditácia príspevku po 2 dni 4 hod 2 min 29 sek:
Rusi vraj odhalili schému čipu vo vakcíne Pfizer: Ľudia tomu veria, toto to v skutočnosti je..https://www.techbyte.sk/2021/01/rusi-sc ... dia-veria/
Autoeditácia príspevku po 2 dni 4 hod 2 min 29 sek:
Rusi vraj odhalili schému čipu vo vakcíne Pfizer: Ľudia tomu veria, toto to v skutočnosti je..https://www.techbyte.sk/2021/01/rusi-sc ... dia-veria/
Dobre vedieť, že to ide celkom ľahko.... snáď to bude takto bezproblémové na všetkých odberných miestach.
Mojej mame 70+ prišla minulý týždeň sms s PIN kódom, že patrí do rizikovej skupiny a môže dostať 3. dávku. Podľa Ministerstva zdravotníctva môže s touto sms prísť aj na očkovacie miesto, kde očkujú bez registrácie a môže dostať tretiu dávku.
https://www.health.gov.sk/Clanok?covid- ... retia-deti
Včera tak na jednom mieste bola, ale vraj treťou dávkou očkujú až od budúceho týždňa, čiže odišla naprázdno. Včera sme ju potom oficiálne zaregistrovali, zatiaľ bez termínu.
Mojej mame 70+ prišla minulý týždeň sms s PIN kódom, že patrí do rizikovej skupiny a môže dostať 3. dávku. Podľa Ministerstva zdravotníctva môže s touto sms prísť aj na očkovacie miesto, kde očkujú bez registrácie a môže dostať tretiu dávku.
https://www.health.gov.sk/Clanok?covid- ... retia-deti
Včera tak na jednom mieste bola, ale vraj treťou dávkou očkujú až od budúceho týždňa, čiže odišla naprázdno. Včera sme ju potom oficiálne zaregistrovali, zatiaľ bez termínu.