Diskusia:Pravidlá slušného správania, bontón-ako na to.
Re: Diskusia:Pravidlá slušného správania, bontón-ako na to.
Čo si myslíte o servírovaní do plastu.
Nemyslím chatu a podobne provizórne podmienky. Myslím, že vám ponúkaju z plastových veci.
Nemyslím chatu a podobne provizórne podmienky. Myslím, že vám ponúkaju z plastových veci.
Dnes je moda vsade vo svete vyhybat sa plastom. Preto ma moc nenapada kde sa to takto serviruje. Akurat ma napadaju food courty v nakupnych centrach, ze niekde to to este takto praktizuju, potom pocas lockdownu pri vydaji cez okienko a mozno dake vianocne trhy. To jedlo chuti rovnako, ale je to neprakticke pri jedeni a najma plastovy pribor je uplne neprekticky, napriklad pri krajani tvrdsieho masa.
-
starysomar
Hardcore addict
Čínske reštaurácie?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tusim som kdesi nedavno cital, ze EU zakaze plastove riady. Najma tie jednorazove obaly na menucka su peklo. Vraj existuju materialy rozlozitelne v prirode, ktorymi by sa dal tento plast nahradit, lenze samozrejme, bude stat viac.
Si pamatam minuly rok pri prvom lockdowne. Vsade to bolo.
Nehovorím o reštaurácii. Pýtam sa aký pocit máte keď na návšteve pred vás vykladajú v plastovom, koláče šľahačkove v plaste a tak.
Som z toho tri dni v depresií aj s mojim psom s ktorým preberáme význam života.
Ak sú čerstvo nasťahovaní a ešte nemajú nakúpené normálne taniere a tácky - alebo ak nezvyknú prijímať návštevy a toto bola návšteva z donútenia, tiež nemusia mať nejakú extra výbavu, aj keď nejaký tanier by snáď mali mať doma. Všetko by som pochopil. Ak by však ku mne chodili pravidelne návštevy, určite by som si nejakú výbavu dokúpil.
Ešte aj guláše/opekačky na záhrade by som v plastoch akceptoval.
Ešte aj guláše/opekačky na záhrade by som v plastoch akceptoval.
Este som nenazil navstevu v ktorej by mi dali do ruk plastovy pribor. Kde si nieco take begbeee zazil?
Podobne som nič také nikdy nezažil...