Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
ked ty moje oznacis moje posty za nehodne citania, tak za co mam povazovat ja "uniknute studie" a "neverejne spravy" na verejnej socialne sieti, hlavne ked idu proti vedeckemu konsenzu? potom tu nariekas, ze ty nieco vysvetlis zo svojho neodborneho pohladu a ja to ignorujem, alebo este horsie: nesuhlasim s tym, lebo pohlad odbornikov je iny.
"Nie je možné aby sa vytvorila slizničná imunita keď vakcína sa aplikuje do svalu"
"Človek ktorý prekonal ochorenie je 13 krát lepšie chránený ako človek ktorý má 2vakcíny"
"Toto nie je epidémia iba neočkovaných ale aj očkovaných a každý kto je očkovaný raz to ochorenie prekoná"
"Očkovať ľudí s chronickými chorobami a osoby 60+rokov"
"Človek ktorý prekonal ochorenie je 13 krát lepšie chránený ako človek ktorý má 2vakcíny"
"Toto nie je epidémia iba neočkovaných ale aj očkovaných a každý kto je očkovaný raz to ochorenie prekoná"
https://www.sisyfos.cz/clanek/1520-zlat ... jiri-beranZlatý Bludný koviďák v mimořádné covid kategorii jednotlivců za rok 2020 - Jiří Beran
Komitét pro udělování Bludných balvanů při Českém klubu skeptiků SISYFOS
oznamuje, že v mimořádné covid kategorii jednotlivců za rok 2020 získává
zlatého Bludného koviďáka
Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc.,
za obohacení epidemiologie a medicíny založené na důkazech o nástroje založené na vnuknutí.
blabol za blabolom, preto nema zmysel podrobnejsie reagovatjackb napísal: 13 nov 2021, 17:01"uniknute studie" a "neverejne spravy" na verejnej socialne sieti, hlavne ked idu proti vedeckemu konsenzu?
ja si velmi cenim tvoju sebakritiku, alebo nebola by na mieste skor ako nas tymi blabolmi obohatis?
mohol si radsej vysvetlit, preco napriek tvojmu vnuknutiu NHS povazuje pozitivne testy za pozitivne, aj ked ty si, zelas, aby to bolo naopak.
mohol si radsej vysvetlit, preco napriek tvojmu vnuknutiu NHS povazuje pozitivne testy za pozitivne, aj ked ty si, zelas, aby to bolo naopak.
z rovnakeho dovodu, preco sa masivne ockuju deti
botb: a sabaka kedy dostane zlatého bludného koviďaka za prejavy typu "očkovaní vírus neprenášajú, dlhodobé vedľajšie účinky z vakcíny neexistujú a na prelome tohto oktobra/novembra pribudne v rámci 3vlny 10 tisíc mŕtvych" ?
Matus Vallo ma pozitivny test na covid
som si myslel ze ako progresivec je zastepeny
alebo je to neockovany antivaxersky dezolát?
ved nam bolo povedane ze zastepeny nemoze dostat covid alebo byt nanho pozitivny
alebo ho nemoze siirriit
tak ale aspon jeho kontakty nemusia ist do karanteny ci?
lebo boli zastepeny hadaam...
on sa hadam nebavi s dezolatskymi antivaxermi ne?
ci?
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2&sfnsn=mo
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2&sfnsn=mo
beardie, dakujem, ze spamujes a uplne od temy.
skusis odpovedat na otazku, preco NHS napriek tvojmu zelaniu nepovazuje ludi pozitivne testovanych za zdravych?
Misko, Zlate bludistaky sa udeluju len v CR. Neviem o presahu na Slovensko. To by ho urcite mali ti clenovia stran, ktori ta platia, za bromhexin a vodku, ci za dusenie sa vlastnym CO2.
skusis odpovedat na otazku, preco NHS napriek tvojmu zelaniu nepovazuje ludi pozitivne testovanych za zdravych?
Misko, Zlate bludistaky sa udeluju len v CR. Neviem o presahu na Slovensko. To by ho urcite mali ti clenovia stran, ktori ta platia, za bromhexin a vodku, ci za dusenie sa vlastnym CO2.
Kto to povedal? Baba Jaga?Famine napísal: 13 nov 2021, 18:25 ved nam bolo povedane ze zastepeny nemoze dostat covid alebo byt nanho pozitivny
preco to robia podla teba?jackb napísal: 13 nov 2021, 18:36skusis odpovedat na otazku, preco NHS napriek tvojmu zelaniu nepovazuje ludi pozitivne testovanych za zdravych?
Nemusis sa pytat na co vies odpoved
Predsa ich povazuje za chorych lebo su podla nich chori.
nenapovedaj, mozno ma dnes sluzbu jeho druhe ja a to ma obcas zablesky zdraveho rozumu
Kedze viem odpoved tak sa pytam dalej - Preco je relativne vela pripadov kedy je pozitivne testovany uplne bez priznakov?
beardie, dakujem za vysvetlenie preco to podla teba robia. je to velmi poucne.
na tvoju otazku, odpoviem, ze tak ako pri negativnom teste chcu chranit ludi za vsetkych okolnosti. lebo ak sa mam izolovat, moj negativny test mi to neskrati ani nezrusi.
wladas, tuto kolega pisal, ze mat bezpriznakovy priebeh je normalne pre nerizkovych. to by bolo v rozpore s tym, ze ten test ukazal mrtvy virus. ak by sme isli na to tvojou optikou, rady tych, ktori sa citia bezpecne, lebo boli poztivne testovani a veria, ze maju protilatky, by bolo ovela menej.
na tvoju otazku, odpoviem, ze tak ako pri negativnom teste chcu chranit ludi za vsetkych okolnosti. lebo ak sa mam izolovat, moj negativny test mi to neskrati ani nezrusi.
wladas, tuto kolega pisal, ze mat bezpriznakovy priebeh je normalne pre nerizkovych. to by bolo v rozpore s tym, ze ten test ukazal mrtvy virus. ak by sme isli na to tvojou optikou, rady tych, ktori sa citia bezpecne, lebo boli poztivne testovani a veria, ze maju protilatky, by bolo ovela menej.
Test ukaze mrtvy virus? To pocujem prvy krat.
Musim ale priznat ze poslednych par dni sa citim malicko menej bezpecne ale stale to nie je dovod aby som mal potrebu sa ockovat.
Ratam ale s tym ze sa tomu nevyhnem kedze by som bol inac neustale obmedzovany.
Musim ale priznat ze poslednych par dni sa citim malicko menej bezpecne ale stale to nie je dovod aby som mal potrebu sa ockovat.
Ratam ale s tym ze sa tomu nevyhnem kedze by som bol inac neustale obmedzovany.
ano
test skuma pritomnost RNA vo vzorke, neskuma, ci virus zije alebo nie
DbP pisu, ze uz je 12 okresov s poklesom
To mi je jasne. Myslel som to tak ci test ukaze ze tento virus je mrtvy ale asi som jackba zle pochopil (bezne kedze hrozne skomoluje vety).
hej, citat ho je niekedy porod
To je vsetko pekne a teda tym ockovanim 60+ zabranime hospitalizacie tych co maju menej ako 60?M4jk1:-) napísal: 13 nov 2021, 17:19 "Nie je možné aby sa vytvorila slizničná imunita keď vakcína sa aplikuje do svalu"
V nemocnici koncia iba ludia s chronickou chorobou? Co napr. taky imunodeficitni, pripadne ty co nevedia, ze maju nejake chronicke ochorenie, pripadne im nebolo diagnostikovane?
Co som pozeral udaje z nczi, tak od nejakeho 23. augusta doteraz bolo hospitalizovanych cca 3000+ ludi pod 60 rokov a cca 5000+ nad 60 rokov. A pri vekovych skupinach az po 60r je benefit ockovania vs hospitalizacia dost nasobne vyrazny, od 9x u mladsich rocnikov az po 4x u starsich.
Je nejaký dovod neockovat tych -60r, povedzme od 30+? Nech už si potom každy prejde tym ochorenim, ale v miernejsej podobe. Tym uz co su hosp. v nemocnicicach to nepomoze, ale pomoze to tym co by sa do nej inak dostali.