Ockovanie Covid-19
Re: Ockovanie Covid-19
moj nazor je ze ludia by nemali mat povinnost sa ockovat ak tak nechcu. Za prve, tieto vakciny proti Covidu naozaj nie su prekumane z dlhodobeho hladiska negativnych ucinkov, za druhe, aj ockovani virus siria aj ked menej. Za tretie, ked to pride prikazom, vyvola to iba odpor v urcitej casti spolocnosti, posunie nas to zase blizsie k vacsiemu obmedzeniu ludskych slobôd a nakoniec, aj tak velka cast tych neockovanych si zozenie lekara ktori im podpise ze neodporuca ockovanie.
Poznamka: nie som antivaxer ani nic podobne, som ockovany 2x a ked sa bude dat pojdem aj na tretiu davku.
Poznamka: nie som antivaxer ani nic podobne, som ockovany 2x a ked sa bude dat pojdem aj na tretiu davku.
Na strankach unie miest slovenska si mozete pozriet stav zaockovanosti vo vasej obci, meste.
Vo vecsine obci je to percento dost zalostne, priemer krajov a okresov drzia hlavne vecsie mesta.
https://www.uniamiest.sk/zaockovanost-mesta
Vo vecsine obci je to percento dost zalostne, priemer krajov a okresov drzia hlavne vecsie mesta.
https://www.uniamiest.sk/zaockovanost-mesta
-
starysomar
Hardcore addict
Umerna inteligencii obyvatelov.
Aj kurence sa nechajú kadečím očkovať a predsa nie sú inteligentné, takže to bude skôr nepriama úmera.
o tej hygiene to dnes pekne popisali patosaci, neodovodnene zatvaranie skol v Bratislave, banda hlupakov
https://www.facebook.com/databezpatosu/ ... 5699969563
https://www.facebook.com/databezpatosu/ ... 5699969563
-
starysomar
Hardcore addict
Napriklad zatvorenie autoskol je tiez totalny debilizmus.
??kayko napísal: 01 dec 2021, 17:46 Aj kurence sa nechajú kadečím očkovať a predsa nie sú inteligentné, takže to bude skôr nepriama úmera.
Veď to je úplne odveci.
starysomar to napísal správne.
inteligentny clovek nesudi
Nesudi, ale rovnako ako ty mozes povedat svoj nazor, tak inteligentny clovek ti moze povedat ze ten nazor je blbost.
Treba zaočkovaných študentov nechať doma, aby sa nezaočkovaná geriatria mohla isť mlátiť do lidla o maslo. 
Ale Arriva sa potešila. Bude menej nadávok od rodičov za nevypravené spoje.
Ale Arriva sa potešila. Bude menej nadávok od rodičov za nevypravené spoje.
Nie kazdy odveci komentar je nazor. A obzvlast ked sa niekto na zaklade ockovania vyjadruje k inteligencii druhych je pre mna skor prejavom arogancie nez nejakeho relevantneho nazoru. Tiez neposudzujem inteligenciu ludi, ktori sa bez naroku na odmenu podujali na testovacov vakcin v 3 faze klinickej studie.Gothar napísal: 02 dec 2021, 8:34 Nesudi, ale rovnako ako ty mozes povedat svoj nazor, tak inteligentny clovek ti moze povedat ze ten nazor je blbost.
Dnes v rannych spravach, ze min kultury chce na buduci rok vynalozit na proejkty obnovy kulturnych pamiatok na niekolko stoviek porjektov 12mil eur, kolko rokov by sa asi tak dali obnovovat pamiatky z tych matovicovych 500mil eur? Kolko hradov, zamkov, ciest by sa mohlo obnovit, taka cesta na Kralovu holu je v zalostnom stave nehodnom 21 storocia, ake krasne dojazdy okolo slovenska by tam mohli byt ak by nebola ako tankodrom, alebo cesta z Vrutok na Martinske hole, a samozrejme dalsie, to by bola 100x vecsia pridana hodnota ako nejakych jednorazovych 500€ v poukazkach, ktore skoncia bohvie kde.
Ide asi skor o to, aby neblokovali nemocnice. Teraz sa odklada vela beznych operacii a doplacaju na to ostatni pacienti. Ti v lepsom pripade ostanu s bolestami dlhsie, v horsom zomru.
Akurat neviem ako tomu ma pomoct 500€ poukaz, velka vecsina nezaockovanych dochodcov zije na dedinach, kde si navzajom utvrzduju svoju pravdu ake nebezpecne je sa dat zaockovat, velka cast z nich je takych co pomali ani nevyjdu z domu, max nakup do najblizsich potravin a ak ani to nie tak navsteva kostola, cintorina, pripadne najbliszej rodiny, kde su v obkoleseni presvedcenych rodinnych prislusnikov, presvedcenych antivaxerov.
Jedine ze by ich ten antivaxer zaviezol sam na ockovanie, co urcite spravi a potom chodil do gastra, na koncerty, do divadla, kina, kde ako neockovany aj tak nebude mat pristup.
Prospech z toho prispevku budu mat skor iba aktivni dochodci 60-70(mozno aj menej ako 70), ktori pojdu na tretiu davku a este vladzu chodit po kulture, do restauracii, mesta a za kulturou, do hotelov, kupelov a pod.
A tyto ani netvoria najviac hospitalizovanych, dalej nezanedbatelna cast z tych co nebola na 3-tej davke mozno nepride a de facto bude za par mesiacov este viac rizikovych dochodcov ako je teraz aj s 500€ sekom, ktory je este podmieneny nejakym ultimatom do vianoc.
Jedine ze by ich ten antivaxer zaviezol sam na ockovanie, co urcite spravi a potom chodil do gastra, na koncerty, do divadla, kina, kde ako neockovany aj tak nebude mat pristup.
Prospech z toho prispevku budu mat skor iba aktivni dochodci 60-70(mozno aj menej ako 70), ktori pojdu na tretiu davku a este vladzu chodit po kulture, do restauracii, mesta a za kulturou, do hotelov, kupelov a pod.
A tyto ani netvoria najviac hospitalizovanych, dalej nezanedbatelna cast z tych co nebola na 3-tej davke mozno nepride a de facto bude za par mesiacov este viac rizikovych dochodcov ako je teraz aj s 500€ sekom, ktory je este podmieneny nejakym ultimatom do vianoc.
Ja s tym tiez velmi nesuhlasim a myslim si ze riesit to teraz je uz neskoro. Aj keby ich zacali ockovat zajtra tak plne zaockovani budu o 4-8 tyzdnov.
Ja by som uz bol najradsej za tu variantu, ze by sa nemocnice vratili do normalneho rezimu, aby neobmedzovali bezne zakroky. Na covid urcili presne dany pocet lozok a tam by pacientov pridelovali podla toho bodoveho systemu ktory teraz schvalili.
Ja by som uz bol najradsej za tu variantu, ze by sa nemocnice vratili do normalneho rezimu, aby neobmedzovali bezne zakroky. Na covid urcili presne dany pocet lozok a tam by pacientov pridelovali podla toho bodoveho systemu ktory teraz schvalili.
Dnes MZ vypustilo manuál pre zdravotníkov, podľa ktorého sa majú priorizovať pacienti pre nedostatku ventilácií.
Ako inak, očkovanie tam nehrá úlohu.
Tých 500 € je ďalší Matovičov blud. Stále sa nevzdáva tej úlohy cirkusanta, je bolestivé pozorovať, čo všetko môže aj z pozície nie premiéra.
Ako inak, očkovanie tam nehrá úlohu.
Tých 500 € je ďalší Matovičov blud. Stále sa nevzdáva tej úlohy cirkusanta, je bolestivé pozorovať, čo všetko môže aj z pozície nie premiéra.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hej, pol miliardy len tak fuc. Pri tom, ked sa robi tender na IT za 12milionov, tak sa musi predlozit studia uskutocnitelnosti a prinosu. A tu...Muffi napísal: 02 dec 2021, 17:26 Tých 500 € je ďalší Matovičov blud. Stále sa nevzdáva tej úlohy cirkusanta, je bolestivé pozorovať, čo všetko môže aj z pozície nie premiéra.
Veru mohli dať tých 500 ľuďom s vedľajšími účinkami po očko. Stálo by to menej a malo by to možno aj väčší prínos na % zaočkovanosti.
-
starysomar
Hardcore addict
Dobreeeee