ale no tak. zase klames sebe a inym? ty si predsa aj ekonom. letenka sice moze byt lacnejsia, ale nutnost bookovat si hotel na letisku a potom doprava z tretej krajiny na miesto, kde potrebujem skutocne byt nie je lacnejsia oproti letu, pokojne aj s medzipristatim, rovno do krajiny, v ktorej chcem pristat, az cez ktoru sa potrebujem prepravit.
naozaj su vsetci po PCR teste? kazdy kto caka na security check, aj ked ide o vnutrostatny let, alebo ti, ktori letia do "zelenych krajin" a ziadne testy nepotrebuju? alebo zamestnanci prevadzok na letisku? skutocne su vsetci otestovani a ziadny virus tam nie je? plus to ceske animovane video: skutocnost, ze si bol negativne testovany neznamena, ze si virus nechytil v case medzi testom a dorucenim vysledku a aktivitou, pre ktoru si negativny vysledok potreboval.
ja som napisal moje vyhrady voci Andiho zoznamu. najma ku tomu ci "ide o chripku" alebo nie a o blaboly, ktore antivaxer "Mrcasik" napisal ku moznostiam pri ockovani. kedze kazdemu cloveku, ktory vie citat graf je jasne, ze ockovanie znizuje hospitalizacie, umrtia a neobmedzuje tak bielu medicinu. preto nemoze platit "ockovanie nicomu nepomaha".
dakujem, ze si vysvetlil ako si to myslel s IFR a znizovanim rychlosti
na vypocitavanie si tu ty. mas na to odbornost

ja som ta prosil, aby si pre porovnanie vypocital IFR moru. to sa do teraz nestalo. len kvikot, ze ved na jar 2020 "to bola silna chripka", tak "to bola silna chripka aj pocas delty".
ozaj, to video, co tu bolo. ja byt spravcom toho kanalu, tak ho na konci leta zmazem. na jar nechat onkologa vrestat, ze Florida je na tom lepsie ako Kalifornia a tak sa to ma robit a potom dostala Florida od delty po hube, tak to nie je na ospravedlnenie sa za sirenie lzi a zavadzanie. to je na zmazenie obsahu a snahu, aby sa to rychlo zabudlo. takze ak slovenski odbornici "nesmu dostat priestor v mediach", tak potom by nemal mat priestor ani ten YT kanal. jeden meter na vsetkych
\\to je tak, ked nechce davat link, musim si najst sam a potom najdem to, co sa jemu nepaci:
"We do know that the most sensitive test you can do is a PCR test," Walensky said. "So if you have symptoms and you have a negative antigen test, we do ask you to go and get a PCR to make sure those symptoms are not attributable to COVID."