Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Pokial robí šport čo ho nebaví tak jasné že je to prenho trápenie. Musí zmeniť typ cvikov,športu ktorý ho bude baviť,motivovať,posúvať dalej.
Pre niekoho je to posilovanie len činkami/ alebo len strojmi, pre niekoho workout, pre niekoho florbal, hokej,hokejbal,futbal,basketbal atd.
Strava je alfa omega hocijakeho cvičenia, ako už bolo písané. Tak niekto má skor taku psychiku potrebu aby bol lutovaný,aby ho ludia lutovali.
Pre niekoho je to posilovanie len činkami/ alebo len strojmi, pre niekoho workout, pre niekoho florbal, hokej,hokejbal,futbal,basketbal atd.
Strava je alfa omega hocijakeho cvičenia, ako už bolo písané. Tak niekto má skor taku psychiku potrebu aby bol lutovaný,aby ho ludia lutovali.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Téma je o pokrokoch v sociálnom živote a nie o športovaní a stravovaní sa.
Tieto témy spolu súvisia len okrajovo, dovolím si povedať, že v prípade autora témy spolu ani nesúvisia.
Nastali nejaké pokroky? Mám na mysli sociálny život, nie šport.
Tieto témy spolu súvisia len okrajovo, dovolím si povedať, že v prípade autora témy spolu ani nesúvisia.
Tatko v priebehu asi 5 mesiacov schudol zo 102 na 89 kg. Pričom sa bavíme o 61 ročnom človeku ktorého metabolizmus už asi nebude bohviečo.Terepin napísal: 26 sep 2021, 12:42 Učil som sa sieťarinu a áno, šlo mi to tak po masle, že som sa to za necelé tri mesiace naučil bez problémov a získal som certifikát. Viem za 3 mesiace zhodiť 15 kíl? Ťažko.
Stačilo obmedziť napchávanie a každé ráno robí 30 brušákov a 30 klikov. Takže nemožné to úplne nie je
V neustálych lockdownoch ťažko. Len naposledy som mal cestovať do Rakúska a 4 dni pred odchodom tam zaviedli lockdown. Takže dovolenku som presedel doma, tak ako iné dni.Andi_Cibula napísal: 30 dec 2021, 22:34 Téma je o pokrokoch v sociálnom živote a nie o športovaní a stravovaní sa.
socialne interakcie samozrejme je mozne vytvarat iba na dovolenke v Rakusku, ine moznosti neexistujuTerepin napísal: 07 jan 2022, 10:38 V neustálych lockdownoch ťažko. Len naposledy som mal cestovať do Rakúska a 4 dni pred odchodom tam zaviedli lockdown. Takže dovolenku som presedel doma, tak ako iné dni.
No ani si nemôžem vyraziť do mesta s kamarátmi, keďže je všetko pozatvárané.
Ako pozatvarane? Podniky funguju do 20.00 a od zajtra sa to meni, pretoze konci zakaz vychadzania po 20.00.
S akými kamarátmi?Terepin napísal: 09 jan 2022, 11:47 No ani si nemôžem vyraziť do mesta s kamarátmi, keďže je všetko pozatvárané.
Mojimi.
Som rad, ze si sa opat vyhol tomu co sa ti nehodilo a teda si nereagoval na moj prispevok, ze podniky su posledny tyzden otvorene.
Úprimne, ani som o tom nevedel. Prestalo ma baviť ten vládny bordel sledovať.
Terepin - no co ako si pokročil so ženami? Prácu máš zrejme fajn ako aj plat, výzor snád už tiež nejaké pokroky.V socialnej interakcii to ako vyzerá? Si spoločenský alebo ťa baby tahaju von? S povahou si hlavu nelám, to je to posledné čo ženy zaujima, ovela viac vyššie menované.
Nijak. Prácu už mám permanentnú, ale von ma to nijak extra neťahá. Nanajvýš idem navštíviť sestru v Rakúsku. Hrajem teraz Back 4 Blood a tam mám všetku sociálnu interakciu, ktorú potrebujem.
O čom diskutujete?
Že či som u začal baliť ženy na ulici.
Nevidím dôvod prečo by si to ty mal robiť. Oni by mali baliť teba.
HAHAHAHAHA!!!! Ženy môžu tvrdiť, že sú emancipované a pokrokové a moderné, ale pokiaľ ide o randenie tak sú ako konzervy. Pre ženu je hlboko pod jej úroveň aby ona balila chlapa.
Ale predsa oni chcú rovnosť.
Ale len pokiaľ majú z nej výhody. Ale rozdeliť si účet v reštike? To je predsa psia povinnosť chlapa!
zeny = ony, s ypsilonom
inak z neho robis gaya
inak z neho robis gaya