Fotka s priehladnym ramcekom

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
neo333
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Fotka s priehladnym ramcekom

Príspevok od používateľa neo333 »

Zdravim vsetkych....
chcel by som poprosit o radu... chcem si upravit par fotiek na rodinne dvd lenze neviem ako dosiahnut to ze ked mam fotku normalnu uz zmensenu na moju potrebu neviem ako uorbit ramcek dookola celej fotky taky aby bol priehladny ale tak aby tam bol plynuly prechod medzi fotkou a tym priehladnym miestom pls poradte.. budem vdacny kazdej odpovedi... :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Neviem, ci myslis toto, ale ja by som to spravil tak, ze by som vo photoshope nakreslil ten ramcek perom (taky obdlznik dookola) a potom dal vytiahnut cestu gumou(Na ktorej dopredu nastavis vacsiu stopu s malou tvrdostou) :wink:
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

blazer napísal:Neviem, ci myslis toto, ale ja by som to spravil tak, ze by som vo photoshope nakreslil ten ramcek perom (taky obdlznik dookola) a potom dal vytiahnut cestu gumou(Na ktorej dopredu nastavis vacsiu stopu s malou tvrdostou) :wink:
da sa to aj jednoduchsie ak xces napis mi spravu poradim
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Otvoris fotku vo Photoshope nastavis si nastroj na tvorbu selekcii a tam nastroj na obdlzniky, potom si nastavis feather (prelinanie okrajov) na potrebnu hodnotu (napr. 50px) a vytvoris selekciu potrebnych rozmerov. No a nakoniec si invertnes selekciu (myslim ze je to Ctrl+Shift+I) a stlacis tlacidlo Delete, cim vlastne vymazes okraj... Thats all...
Napísať odpoveď