chcel by som poprosit o radu... chcem si upravit par fotiek na rodinne dvd lenze neviem ako dosiahnut to ze ked mam fotku normalnu uz zmensenu na moju potrebu neviem ako uorbit ramcek dookola celej fotky taky aby bol priehladny ale tak aby tam bol plynuly prechod medzi fotkou a tym priehladnym miestom pls poradte.. budem vdacny kazdej odpovedi...
Fotka s priehladnym ramcekom
-
neo333
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Fotka s priehladnym ramcekom
Zdravim vsetkych....
chcel by som poprosit o radu... chcem si upravit par fotiek na rodinne dvd lenze neviem ako dosiahnut to ze ked mam fotku normalnu uz zmensenu na moju potrebu neviem ako uorbit ramcek dookola celej fotky taky aby bol priehladny ale tak aby tam bol plynuly prechod medzi fotkou a tym priehladnym miestom pls poradte.. budem vdacny kazdej odpovedi...
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Otvoris fotku vo Photoshope nastavis si nastroj na tvorbu selekcii a tam nastroj na obdlzniky, potom si nastavis feather (prelinanie okrajov) na potrebnu hodnotu (napr. 50px) a vytvoris selekciu potrebnych rozmerov. No a nakoniec si invertnes selekciu (myslim ze je to Ctrl+Shift+I) a stlacis tlacidlo Delete, cim vlastne vymazes okraj... Thats all...