Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Politika

Príspevok od používateľa harrison314 »

Len taka uvaha...
Myslite, ze fanusikovia Novaka Djokoviča budu teraz ziadat rovnako prijatie ludi s afriky, ktory si nesplnili zianu vizovu povinnost?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ale choď, však jeho odtiaľ predsa vyhodili lebo je Slovan, Srb a beloch, nie kvôli nejakým hlúpym vízam :D
Muffi
Addict
Addict

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Viem, ze je to oneskorene.
Ale musim Ficovi zatlieskat, dokazal zoganizovat velky protest proti niecomu, co sam pripravil, odhlasoval a podpisal... to sa niekomu len tak lahko nepodari.

A uz sa ani necudujem, ze politici povazuju svojich volicov za vymletych.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

V.Remišová síce nie je moja favoritka ale povedala to niekolkokrát správne. S opozičnými pokrytcami=hlavne Smer sa nedá diskutovať.
By ma zaujimalo čo robia OCTK kde to stále viazne že bývalá garnitura aj po skoro 2 rokoch po volbách si robia pokrytecké protesty a rozoštvávaju verejnosť a nesedia v base za ich trestné činy. Nemyslím len nominantov ale komplet celé strany.
Sak pred volbami 2020 sa vedelo co má všetko Smer,SNS,nacistické strany na rováši a stále sú na slobode pochopí toto niekto? Lebo ja tomu nerozumiem.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Blastbit napísal: 01 feb 2022, 10:44 Sak pred volbami 2020 sa vedelo co má všetko Smer,SNS,nacistické strany na rováši a stále sú na slobode pochopí toto niekto? Lebo ja tomu nerozumiem.
No ale ked je matovič a olano ich pokračovateľom, tak sa ani nečudujem. Generalny rokurator, ktoreho olano volilo im tiež nepomaha, stat je prelezeny naskrz nominantmi smeru, sns, sme rodina, teraz aj olano... Uz dva roky su pri moci a napr. taka zmena volebneho zakona, ktora bola pred volbami tak omielana je zrazu neexistujuca, tym by mohli zacat, no ani sa o to neobtreli.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Blastbit napísal: 01 feb 2022, 10:44Sak pred volbami 2020 sa vedelo co má všetko Smer,SNS,nacistické strany na rováši a stále sú na slobode pochopí toto niekto? Lebo ja tomu nerozumiem.
v demokratickej spolocnosti odsudzuju sudy na zaklade dokazov
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Blastbit napísal: 01 feb 2022, 10:44 Sak pred volbami 2020 sa vedelo co má všetko Smer,SNS,nacistické strany na rováši a stále sú na slobode pochopí toto niekto? Lebo ja tomu nerozumiem.
Fico vie velmi dobre co robi z hladiska prava, vie kedy protestovat a kedy nie, aby odisiel max s pokutou a tiez dobre vie co si jeho oponenti dovolia.

Mna ale ovela viac udivuje, co vsetko mu jeho volici zozeru. To je uz extrem.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Možno štokholmský syndrom, kde obeť chráni svojho tyrana. Predčasné volby aj tak nič nevyriešia, vznikne nový zlepenec či by to bolo v 2022 alebo az v 2024. 1/3 voličov volí mafiansko-oligarchisticko-nacistickú vetvu, druhá tretina mafiansko-sektársku, medzitým pár percent čo volí neznáme strany a tretia tretina nevolí nikoho. Stotisíce slovakov čo žiju dlhé roky v cudzine už naše volby moc neriešia.
Muffi
Addict
Addict

Po tom poslednom prieskume som na reddite videl plno príspevkov mladých ľudí o tom, ako sa chystajú odtiaľ čím skôr zdrhnúť, čo len podčiarkne problém, že tu ostávajú žiť len voliči s pamäťou akváriovej rybky a prívrženci totalitných režimov.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

A tí, čo z nejakých príčin zdrhnúť nemôžu.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

retkvic napísal: 01 feb 2022, 10:56 No ale ked je matovič a olano ich pokračovateľom, tak sa ani nečudujem.
Toto su velmi silne reci. Mas na to aj nejake argumenty?
OLANO je skor totalne nekompetentna strana. A to je markantny rozdiel.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mafiansko-oligarchisticko-nacistické strany= Hlas-17,8%, Smer-16,3%, Republika-7,8%, Sme rodina-6,1%, LSNS-4,3%, SNS-3,9%, Dobrá volba-1%
Dohromady počet percent = 57,2%.... Nacisti = 12,1%, Mafiani oligarchovia = 45,1%
Diletantsko-sektarsko-liberálne strany= SaS-11,1%, PS-8,3%, Olano-8%, KDH-5,8%, Aliancia-4,4%, Za ludí-3%
Dohromady počet percent = 40,6 % ....Diletanti sektari = 21,2%, Liberáli = 19,4%
Fakt ma udivuje značná prevaha zločineckeho bloku ktorý som vypísal hned na začiatku.
Podla mojho nazoru jediná nekonfliktná vláda bude zložená z SaS+PS a k nim umiernené Za ludí, len samozrejme by museli mat nato percentá.
beardie
Redeemer
Redeemer

volebny prieskum odraza aktualnu naladu v spolocnosti
ked ti vlada sustavne hadze polena pod nohy, zacnes zvazovat aj alternativy, ktore tvrdia, ze to robit nebudu
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Tvrdit mozu co chcu, ale oni uz svoju sancu dostali, a ako sa spravali, videli sme. Politikov treba hodnotit podla cinov a nie podla slov, ale to vacsine obyvatelstva nedochadza.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

wladas napísal: 01 feb 2022, 17:02 Toto su velmi silne reci. Mas na to aj nejake argumenty?
OLANO je skor totalne nekompetentna strana. A to je markantny rozdiel.
Tiez je to strana kultu jednej osobnosti, podobne ako Ficov Smer, Kotlebova LSNS, voci danej strane som mal averziu od jej vzniku, staci sa pozriet na kandidatku, vsade kde sa dostali jej kandidati sa strana nakoniec nedostala do parlamentu, je to rakovina pravice.
Cachre s nakupom testov Trnavskej firme, nastup Vlcana ako ministra podohospodarstva iba pokracuje v chobotnici byvalich vlad, ako pokracuje vysetrovanie Pociatka, a dalsich oligarchov, zmea volebneho zakona v nedohladne, obstrukcie v reforme sudov, a ako s bude koncit ich volebne obdobie budu kauzy len pribudat.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Hranatý birmovanec dneska opät bluznil o nejakej smiešnej aliancii s Hlasom s SNS, bluznil o prezidentke,o ex prezidentovi, nezabudol seba spomenut aký bol výborný 10 ročný premier.
A. Danko polodebil popletenec s ťažkým priebehom covidu a neni očkovaný Sputnikom ktorý tak chválil, to nevymyslíš.
V diskusii pod článkom sa mi obvlášť páčil názor nick Karol havlík pod taký názor by som sa podpísal.
https://www.aktuality.sk/clanok/4dqh403 ... -prezival/
beardie
Redeemer
Redeemer

o medialnej hysterii a manipulacii populacie mediami, v tomto pripade CNN
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_misl
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Video o tom, preco su na Facebooku najuspensji Blaha a clenovia Republiky https://www.facebook.com/watch/?v=309879424451362

PS: pri utorkovych udlostich v padlamente Mizik ukazal, ze vie pouzivat pocitac :D

Doplnam clanok o okolnostiach hlasovania za obranu zmluvu a naslednom huckani ludi proti udajnym vlastizradcom

https://dennikn.sk/blog/2722814/cas-zvl ... ive-svine/

A nakoniec Blaha ochutnal vlastnu medicinu.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Už pár mesiacov rozmýšľam či treba splniť podmienky aby sa stal človek politikom, alebo aby vôbec mohol založiť stranu? Lebo mi fakt pripadá, že ak niečo treba splniť tak tie požiadavky sú celkom na nízkej úrovni. Nebolo by lepšie spraviť požiadavky typu, ako keď niekto ide na zbrojný pas alebo keď je vodič s povolania, že treba prejsť psychotestami, alebo rovno IQ test s minimálnou hranicou ktorú musíš dosiahnuť.
Napísať odpoveď