Politika
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Politika
Len taka uvaha...
Myslite, ze fanusikovia Novaka Djokoviča budu teraz ziadat rovnako prijatie ludi s afriky, ktory si nesplnili zianu vizovu povinnost?
Myslite, ze fanusikovia Novaka Djokoviča budu teraz ziadat rovnako prijatie ludi s afriky, ktory si nesplnili zianu vizovu povinnost?
Ale choď, však jeho odtiaľ predsa vyhodili lebo je Slovan, Srb a beloch, nie kvôli nejakým hlúpym vízam 
Vedel by mi niekto odomknúť?
https://www.tyzden.sk/spolocnost/81037/ ... u/?ref=ref
https://www.tyzden.sk/spolocnost/81037/ ... u/?ref=ref
-
harrison314
Hardcore addict
Viem, ze je to oneskorene.
Ale musim Ficovi zatlieskat, dokazal zoganizovat velky protest proti niecomu, co sam pripravil, odhlasoval a podpisal... to sa niekomu len tak lahko nepodari.
A uz sa ani necudujem, ze politici povazuju svojich volicov za vymletych.
Ale musim Ficovi zatlieskat, dokazal zoganizovat velky protest proti niecomu, co sam pripravil, odhlasoval a podpisal... to sa niekomu len tak lahko nepodari.
A uz sa ani necudujem, ze politici povazuju svojich volicov za vymletych.
V.Remišová síce nie je moja favoritka ale povedala to niekolkokrát správne. S opozičnými pokrytcami=hlavne Smer sa nedá diskutovať.
By ma zaujimalo čo robia OCTK kde to stále viazne že bývalá garnitura aj po skoro 2 rokoch po volbách si robia pokrytecké protesty a rozoštvávaju verejnosť a nesedia v base za ich trestné činy. Nemyslím len nominantov ale komplet celé strany.
Sak pred volbami 2020 sa vedelo co má všetko Smer,SNS,nacistické strany na rováši a stále sú na slobode pochopí toto niekto? Lebo ja tomu nerozumiem.
By ma zaujimalo čo robia OCTK kde to stále viazne že bývalá garnitura aj po skoro 2 rokoch po volbách si robia pokrytecké protesty a rozoštvávaju verejnosť a nesedia v base za ich trestné činy. Nemyslím len nominantov ale komplet celé strany.
Sak pred volbami 2020 sa vedelo co má všetko Smer,SNS,nacistické strany na rováši a stále sú na slobode pochopí toto niekto? Lebo ja tomu nerozumiem.
No ale ked je matovič a olano ich pokračovateľom, tak sa ani nečudujem. Generalny rokurator, ktoreho olano volilo im tiež nepomaha, stat je prelezeny naskrz nominantmi smeru, sns, sme rodina, teraz aj olano... Uz dva roky su pri moci a napr. taka zmena volebneho zakona, ktora bola pred volbami tak omielana je zrazu neexistujuca, tym by mohli zacat, no ani sa o to neobtreli.Blastbit napísal: 01 feb 2022, 10:44 Sak pred volbami 2020 sa vedelo co má všetko Smer,SNS,nacistické strany na rováši a stále sú na slobode pochopí toto niekto? Lebo ja tomu nerozumiem.
v demokratickej spolocnosti odsudzuju sudy na zaklade dokazovBlastbit napísal: 01 feb 2022, 10:44Sak pred volbami 2020 sa vedelo co má všetko Smer,SNS,nacistické strany na rováši a stále sú na slobode pochopí toto niekto? Lebo ja tomu nerozumiem.
-
harrison314
Hardcore addict
Fico vie velmi dobre co robi z hladiska prava, vie kedy protestovat a kedy nie, aby odisiel max s pokutou a tiez dobre vie co si jeho oponenti dovolia.Blastbit napísal: 01 feb 2022, 10:44 Sak pred volbami 2020 sa vedelo co má všetko Smer,SNS,nacistické strany na rováši a stále sú na slobode pochopí toto niekto? Lebo ja tomu nerozumiem.
Mna ale ovela viac udivuje, co vsetko mu jeho volici zozeru. To je uz extrem.
Možno štokholmský syndrom, kde obeť chráni svojho tyrana. Predčasné volby aj tak nič nevyriešia, vznikne nový zlepenec či by to bolo v 2022 alebo az v 2024. 1/3 voličov volí mafiansko-oligarchisticko-nacistickú vetvu, druhá tretina mafiansko-sektársku, medzitým pár percent čo volí neznáme strany a tretia tretina nevolí nikoho. Stotisíce slovakov čo žiju dlhé roky v cudzine už naše volby moc neriešia.
Po tom poslednom prieskume som na reddite videl plno príspevkov mladých ľudí o tom, ako sa chystajú odtiaľ čím skôr zdrhnúť, čo len podčiarkne problém, že tu ostávajú žiť len voliči s pamäťou akváriovej rybky a prívrženci totalitných režimov.
-
starysomar
Hardcore addict
A tí, čo z nejakých príčin zdrhnúť nemôžu.
Toto su velmi silne reci. Mas na to aj nejake argumenty?retkvic napísal: 01 feb 2022, 10:56 No ale ked je matovič a olano ich pokračovateľom, tak sa ani nečudujem.
OLANO je skor totalne nekompetentna strana. A to je markantny rozdiel.
Mafiansko-oligarchisticko-nacistické strany= Hlas-17,8%, Smer-16,3%, Republika-7,8%, Sme rodina-6,1%, LSNS-4,3%, SNS-3,9%, Dobrá volba-1%
Dohromady počet percent = 57,2%.... Nacisti = 12,1%, Mafiani oligarchovia = 45,1%
Diletantsko-sektarsko-liberálne strany= SaS-11,1%, PS-8,3%, Olano-8%, KDH-5,8%, Aliancia-4,4%, Za ludí-3%
Dohromady počet percent = 40,6 % ....Diletanti sektari = 21,2%, Liberáli = 19,4%
Fakt ma udivuje značná prevaha zločineckeho bloku ktorý som vypísal hned na začiatku.
Podla mojho nazoru jediná nekonfliktná vláda bude zložená z SaS+PS a k nim umiernené Za ludí, len samozrejme by museli mat nato percentá.
Dohromady počet percent = 57,2%.... Nacisti = 12,1%, Mafiani oligarchovia = 45,1%
Diletantsko-sektarsko-liberálne strany= SaS-11,1%, PS-8,3%, Olano-8%, KDH-5,8%, Aliancia-4,4%, Za ludí-3%
Dohromady počet percent = 40,6 % ....Diletanti sektari = 21,2%, Liberáli = 19,4%
Fakt ma udivuje značná prevaha zločineckeho bloku ktorý som vypísal hned na začiatku.
Podla mojho nazoru jediná nekonfliktná vláda bude zložená z SaS+PS a k nim umiernené Za ludí, len samozrejme by museli mat nato percentá.
volebny prieskum odraza aktualnu naladu v spolocnosti
ked ti vlada sustavne hadze polena pod nohy, zacnes zvazovat aj alternativy, ktore tvrdia, ze to robit nebudu
ked ti vlada sustavne hadze polena pod nohy, zacnes zvazovat aj alternativy, ktore tvrdia, ze to robit nebudu
-
Mek
Addict
Tvrdit mozu co chcu, ale oni uz svoju sancu dostali, a ako sa spravali, videli sme. Politikov treba hodnotit podla cinov a nie podla slov, ale to vacsine obyvatelstva nedochadza.
Tiez je to strana kultu jednej osobnosti, podobne ako Ficov Smer, Kotlebova LSNS, voci danej strane som mal averziu od jej vzniku, staci sa pozriet na kandidatku, vsade kde sa dostali jej kandidati sa strana nakoniec nedostala do parlamentu, je to rakovina pravice.wladas napísal: 01 feb 2022, 17:02 Toto su velmi silne reci. Mas na to aj nejake argumenty?
OLANO je skor totalne nekompetentna strana. A to je markantny rozdiel.
Cachre s nakupom testov Trnavskej firme, nastup Vlcana ako ministra podohospodarstva iba pokracuje v chobotnici byvalich vlad, ako pokracuje vysetrovanie Pociatka, a dalsich oligarchov, zmea volebneho zakona v nedohladne, obstrukcie v reforme sudov, a ako s bude koncit ich volebne obdobie budu kauzy len pribudat.
Hranatý birmovanec dneska opät bluznil o nejakej smiešnej aliancii s Hlasom s SNS, bluznil o prezidentke,o ex prezidentovi, nezabudol seba spomenut aký bol výborný 10 ročný premier.
A. Danko polodebil popletenec s ťažkým priebehom covidu a neni očkovaný Sputnikom ktorý tak chválil, to nevymyslíš.
V diskusii pod článkom sa mi obvlášť páčil názor nick Karol havlík pod taký názor by som sa podpísal.
https://www.aktuality.sk/clanok/4dqh403 ... -prezival/
A. Danko polodebil popletenec s ťažkým priebehom covidu a neni očkovaný Sputnikom ktorý tak chválil, to nevymyslíš.
V diskusii pod článkom sa mi obvlášť páčil názor nick Karol havlík pod taký názor by som sa podpísal.
https://www.aktuality.sk/clanok/4dqh403 ... -prezival/
o medialnej hysterii a manipulacii populacie mediami, v tomto pripade CNN
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_misl
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_misl
-
harrison314
Hardcore addict
Video o tom, preco su na Facebooku najuspensji Blaha a clenovia Republiky https://www.facebook.com/watch/?v=309879424451362
PS: pri utorkovych udlostich v padlamente Mizik ukazal, ze vie pouzivat pocitac
Doplnam clanok o okolnostiach hlasovania za obranu zmluvu a naslednom huckani ludi proti udajnym vlastizradcom
https://dennikn.sk/blog/2722814/cas-zvl ... ive-svine/
A nakoniec Blaha ochutnal vlastnu medicinu.
PS: pri utorkovych udlostich v padlamente Mizik ukazal, ze vie pouzivat pocitac
Doplnam clanok o okolnostiach hlasovania za obranu zmluvu a naslednom huckani ludi proti udajnym vlastizradcom
https://dennikn.sk/blog/2722814/cas-zvl ... ive-svine/
A nakoniec Blaha ochutnal vlastnu medicinu.
-
Daniel9911
Professional
Už pár mesiacov rozmýšľam či treba splniť podmienky aby sa stal človek politikom, alebo aby vôbec mohol založiť stranu? Lebo mi fakt pripadá, že ak niečo treba splniť tak tie požiadavky sú celkom na nízkej úrovni. Nebolo by lepšie spraviť požiadavky typu, ako keď niekto ide na zbrojný pas alebo keď je vodič s povolania, že treba prejsť psychotestami, alebo rovno IQ test s minimálnou hranicou ktorú musíš dosiahnuť.