Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
Re: Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
Revolut nie je zlý ako doplnok..veľkú výhodu vidím v tom, že výbery z bankomatov po celom svete sú bezplatné. SLSP si za výber mimo EÚ pýta manipulák minimálne 6 eur.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
revolut je ozaj fajn len ako doplnok..skus zaplatit v lietadle 
mam fyzicku kartu od revolutu preco by som nezaplatil v lietadle ja to nepouzivam tiez samozrejme ako hl ucet ale pouzivam to napriklad na rychlejsie prevody naobed si tam cez kartu nabijem peniaze a este v ten den poobede to ma na ucte dotyčny komu chcem tie peniaze poslat...
je to zadarmo (ano su tam aj spoplatnené programy no tie nevyuzijem tak načo...). určite je to lepšie ako platit zbytočne 7e za učet v tb.... (je fajn ze niekto má zadarmo ale berme štandartnú situaciu) tu virtualnu kartu pouzivam presne na platby cez internet... minule som to pouzil aj na to že som si previedol eura na ceské koruny a zaplatil takto. áno viem o pŕipadoch keď revolut zablokovali kôli dobitiu vyššej sumy cez platobnú kartu no keď to robiš napriklad z kreditky a zdokladuješ vypisom že je tvoja tak podla všetkého nebude ziaden problem. ale ako hovorím revolut nieje hlavný učet je to doplnková služba na rýchle prevody a platbu virtualnou kartou....
je to zadarmo (ano su tam aj spoplatnené programy no tie nevyuzijem tak načo...). určite je to lepšie ako platit zbytočne 7e za učet v tb.... (je fajn ze niekto má zadarmo ale berme štandartnú situaciu) tu virtualnu kartu pouzivam presne na platby cez internet... minule som to pouzil aj na to že som si previedol eura na ceské koruny a zaplatil takto. áno viem o pŕipadoch keď revolut zablokovali kôli dobitiu vyššej sumy cez platobnú kartu no keď to robiš napriklad z kreditky a zdokladuješ vypisom že je tvoja tak podla všetkého nebude ziaden problem. ale ako hovorím revolut nieje hlavný učet je to doplnková služba na rýchle prevody a platbu virtualnou kartou....
-
guess.whoo
Redeemer
lebo lauda, ryanair dokonca ani korean air neberu revolut kartu
Pri Revolute prevod na účet inej banky síce nie je okamžitý, ale býva zrealizovaný do nejakých troch hodín. Ale musí byť zadaný najneskôr do nejakej 14stej hodiny daného dňa.
Virtuálnu kartu ma aj mBank. Aj keď teda neviem či je jednorazova.cORP. napísal: 23 nov 2021, 15:26 presne, mne vyhovuju veci co maju navyse, u mna je topka jednorazova virtualna karta
-
cORP.
Addict
tak to netusim, mam este 365 banku kedze je zadarmo, ako taku zalohu, mbank som nepozeral, ja to pouzivam na vsetky internetove platby kedze uz mi par krat nastal problem s odcudzenim penazi z uctu, vtedy slsp a ich spravanie ma sklamalo, potom ma vyslovene oklamali pri uvere, cize preto to preferujem, paci sa mi aj ich podpora
tak dnes mi prišla do appky správa, že okamžité platby od 1.2. budú v TB súčasťou balíka služieb, bez poplatkov navyše
Super..aj ja mám Tatra banku.
Do e-mailu mi poslali test digitálnej bezpečnosti (10 otázok, 3 možnosti)..u mňa takto na prvýkrát.
Aplikácia MobilePay od Tatra banky končí...
http://dsl.sk/article.php?article=25813
Odštartovali okamžité platby: Trvajú len pár sekúnd a sú zadarmo. Čo treba vedieť?...
https://zive.aktuality.sk/clanok/v7el92 ... ba-vediet/
Platba na Revolut je napr. z TB už okamžitá..do pár sekúnd..rovnako to funguje i naopak.
http://dsl.sk/article.php?article=25813
Odštartovali okamžité platby: Trvajú len pár sekúnd a sú zadarmo. Čo treba vedieť?...
https://zive.aktuality.sk/clanok/v7el92 ... ba-vediet/
Platba na Revolut je napr. z TB už okamžitá..do pár sekúnd..rovnako to funguje i naopak.
Tatra banka a Raiffeisen banka po týždni upravili limit pri okamžitých platbách. Šesťnásobne...
https://zive.aktuality.sk/clanok/e6bf2f ... stnasobne/
https://zive.aktuality.sk/clanok/e6bf2f ... stnasobne/
by si si mal zmenit nick na RSS
alebo skôr spambot
Co hovorite na novy "Program odmenovania" ?
https://www.tatrabanka.sk/sk/novinky-oz ... menovania/
Kto ma v banke len ucet a ziadne ine "produkty" tak sa moze rozlucit s akoukolvek zlavou z poplatku za vedenie uctu, bez ohladu na to kolko ma na ucte alebo kolko "inovacii" vyuziva.
https://www.tatrabanka.sk/sk/novinky-oz ... menovania/
Kto ma v banke len ucet a ziadne ine "produkty" tak sa moze rozlucit s akoukolvek zlavou z poplatku za vedenie uctu, bez ohladu na to kolko ma na ucte alebo kolko "inovacii" vyuziva.
mňa sa to nedotkne, stále budem mať účet zadarmo
napr. operatori zvyšujú ceny, TB sa zamerala aby ľudia viac využívali ju
napr. operatori zvyšujú ceny, TB sa zamerala aby ľudia viac využívali ju
-
mirak2
Hardcore addict
"kolko mas na ucte" zvyklo byt spojene so zlavou, ale uz niekolko rokov nie je.
Pouzivanie inovacii bolo fajn, vacsina bola spojena s appkou MobilePay cim nutili nepriamo nutili ludi pouzivat ju. Appku vypnu na konci marca, tak s tym museli nieco urobit.
Samozrejme naklady im rastu ako kazdej banke, tak s tym musia nieco robit.
Popravde toto je trochu prehladnejsie ako to, co bolo predtym. Mas u nich uver? Cena uctu je 5 eur. Mas u nich aj DDSku? Dalsia 2 eurova zlava.
Pouzivam u nich dost produktov na to, aby som to mal zadarmo. Zo zaciatku sa mi to nepacilo, ale ked som si to presiel, tak som zistil, ze sa pre mna nic nemeni a len to bude prehladnejsie ako komplikovane tabulky.
Pouzivanie inovacii bolo fajn, vacsina bola spojena s appkou MobilePay cim nutili nepriamo nutili ludi pouzivat ju. Appku vypnu na konci marca, tak s tym museli nieco urobit.
Samozrejme naklady im rastu ako kazdej banke, tak s tym musia nieco robit.
Popravde toto je trochu prehladnejsie ako to, co bolo predtym. Mas u nich uver? Cena uctu je 5 eur. Mas u nich aj DDSku? Dalsia 2 eurova zlava.
Pouzivam u nich dost produktov na to, aby som to mal zadarmo. Zo zaciatku sa mi to nepacilo, ale ked som si to presiel, tak som zistil, ze sa pre mna nic nemeni a len to bude prehladnejsie ako komplikovane tabulky.
-
daniel.daniel
Medium Star
Osobne mam CSOB, 365, a TB. Ked ich porovnam tak mozem povedat ze TB ma najlepsiu apku. V csob mi vadi ich system rezervovania a blokacie penazi, co mi ide riadne na nervy a este nemoznost push notifikacie. A 365 je zadarmo a vlastne ze mam u nich peniaze mi este aj platia (syslenie). Znama ked chcela odist z TB tak jej dali ucet zadarmo pod podmienkou ze jej tam pride aspon 400€. Najprv na rok, a prehodnotili jej aj druhy rok zdarma. A cim viac som nakloneny prehodit cely ucet na 365.
no ano to mozem potvrdit 365 je celkom fajn uz aj ta apka sa dost zlepsila poslednym updatom. csob je sice fajn lebo ma vkladomaty ale lezie mi presne to na nervy ze niesu notifikacie no pokial bude ten smart ucet zadarmo nemam dovod riesit z tb som sa porucal po tom co mi stiahli 160e na poplatkoch za platby do tipsportu....
Dokonca aj v SLSP je možné mať účet zadarmo za realizovateľné podmienky. Žiaľ TB a aj VÚB bezplatne účet bez dalších produktov za normálnych okolností nedajú.
PUSH notifikácie v ČSOB sú už na ceste, ináč je ten účet celkom fajn na bežné používanie.
365 sa mierne zlepšila, no ešte stále by som odporučil skôr mBank alebo ČSOB.
PUSH notifikácie v ČSOB sú už na ceste, ináč je ten účet celkom fajn na bežné používanie.
365 sa mierne zlepšila, no ešte stále by som odporučil skôr mBank alebo ČSOB.