kompi napísal: 10 mar 2022, 1:01
No napriklad 365 posiela mail zo zmenami VOP. Kde tie najdolezitejsie zmeni pekne vyznacia do riadku a zvysok pekne PDF kto ma 365 tak vie toto je za mna seriozny pristup.
...ale myslim si ze taka pokroková a inovativna banka by mohla urobit nieco na spôsob 365tky ale...
Dobre, vyplakal si sa, teraz si utri soplík a zamyslí sa nad sebou.
V TB som od 2006 roku, za posledné 3 roky som ich prémiový klient s osobným bankárom. A nikdy sa mi nestalo, že by som nevedel o akejkoľvek zmene poplatkov. V prvých rokoch mi chodila na adresu pošta, keď sa čokoľvek v banke menilo (poplatky, služby ktoré som využíval, konto...). Neskôr začali posielať e-mail, kde bol stručne napísaný hlavný "výcuc" a v prílohe PDF s kompletnými podmienkami a novým cenníkom. Za posledných pár rokov príde táto správa priamo na IB, kde si ju viem prezrieť či už cez IB v prehliadači PC/NTB, alebo priamo v aplikácii v telefóne. Všetko je absolútne prehľadné, nič tam nie je zamlčané.
Takže tie tvoje reči, že ťa o tejto zmene neinformovali, sú len tvoj ničím nepodložený výmysel. Tie informácie o zmene akýchkoľvek podmienok, posielajú každému klientovi bez rozdielu.