Ďakujem za odporučeniegogo956 napísal: 03 mar 2022, 10:44 na tvojom mieste by som zacal uzivat magnezium, za pokus to stoji, dobre a prirodzene ukludnuje
Autoeditácia príspevku po 1 min 14 sek:
Ďakujem za odporučeniegogo956 napísal: 03 mar 2022, 10:44 na tvojom mieste by som zacal uzivat magnezium, za pokus to stoji, dobre a prirodzene ukludnuje
Autoeditácia príspevku po 18 min 1 sek:
Chcela by som sa ešte opýtať či máte s tým skúsenosť, že s mojim priateľom som dva roky a už to nieje take ako pred tým. Ale intímny vzťah, komunikácia, vzájomne dotyky všetko funguje. Len už to nieje ako pred tým. Keď sa na priatela pozriem, tak už nejdem moc vyskočiť z kože ako pred tým. Je to spôsobené práve tou krízou? Lebo na ostatných stránkach to dosť opovrhovali. Že to nieje ten právý, že mám odísť. Len pokial viem, ten ich pan pravý neexistuje. Tam to je len o rozhodnutí, či vzťah budeme rozvíjať a udržovať. Ale to je len môj nazor. Iba som chcela vedieť či je aj táto situácia normálna v kríze. Teraz dosť prežívam ťažké obdobie. Už spomínanú depresiu a možnú krízu vo vzťahu. Je to pre mňa dosť ťažké a na partnerovi mi záleží. Viem že depresia spraví dosť veľa, že dokáže človeku tak falošne zahmliť myseľ že takéto rozhodnutie ako odchod zo vzťahu ľutuje a koľko krát už je aj neskoro. A práve to nechcem. Lebo prišlo to z ničoho nič. Nebadame sa, rozumieme si, ked sa aj pohadame všetko vieme vydiskutovať, vieme spraviť obaja kompromis, počúvame sa, radíme si, mame vždy so sebou trpezlivosť, keď sa jedna o budúcnosť vždy sa rozprávame triezvo a chápeme že ak toto je kríza, tak nieje posledná, a najväčšia skuška príde v obdobi po pôrode. Bábätko obaja chceme, no ešte čas neprišiel. Chceme sa zasnubiť a zobrať. Tak neviem prečo toto všetko teraz tak prišlo. A je mi to ľúto. Lebo fakt je to úžasný chalan. Nieje bez chyby, no pre mňa je jedinečnýgogo956 napísal: 03 mar 2022, 10:44 na tvojom mieste by som zacal uzivat magnezium, za pokus to stoji, dobre a prirodzene ukludnuje