Politika
Re: Politika
Presne tak, mať nejaké IQ+EQ testy,absolvovanie detektoru lži ,čistý register trestov,minulosť buduceho politika v maximálne možnej miere čistá bez nejakých opletačiek.
Potom by sme tu nemali nazi strany podporujuce bolševikov, samotních bolševikov,drahé neviestky,polodementov ako výložkový kapitán,alkáčov zo sudcov a pod.
Potom by sme tu nemali nazi strany podporujuce bolševikov, samotních bolševikov,drahé neviestky,polodementov ako výložkový kapitán,alkáčov zo sudcov a pod.
ale to by potom tam skoro nikto nebol. Normálni ludia totiz do politiky totiz skoro nikdy nejdu, to je priestor pre psychopatov a ludi ktori sa nevedia uspesne uplatnit inde.Blastbit napísal: 10 mar 2022, 14:04 Presne tak, mať nejaké IQ+EQ testy,absolvovanie detektoru lži ,čistý register trestov,minulosť buduceho politika v maximálne možnej miere čistá bez nejakých opletačiek.
-
starysomar
Hardcore addict
Nie skôr sociopatov?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To sa dostavas na tenky lad. Lebo budes obmedzovat demokraciu. Zober si taky cisty tresny register, ako lahko by bolo niekoho dostat s politiky. Zober si, ze by tu zvolili nejaku auoritativnejsiu vladu, ako lahko by dokazala znicit opoziciu.Daniel9911 napísal: 10 mar 2022, 13:48 Už pár mesiacov rozmýšľam či treba splniť podmienky aby sa stal človek politikom, alebo aby vôbec mohol založiť stranu? Lebo mi fakt pripadá, že ak niečo treba splniť tak tie požiadavky sú celkom na nízkej úrovni. Nebolo by lepšie spraviť požiadavky typu, ako keď niekto ide na zbrojný pas alebo keď je vodič s povolania, že treba prejsť psychotestami, alebo rovno IQ test s minimálnou hranicou ktorú musíš dosiahnuť.
Ja viem, ze vykvets LSNS, kde je kazdy druhy testne stihany za nasilne tresne ciny k takymto krokom nabda, ci psychicke vylevy inych politikov. Ale na druhej strane si treba uvedomit, ze v normalnej krajine by takym ludom dali ledva kopat kanali a u nas...
Pri volbach sa riadim otazkou? Keby si mozem zvolit sefa v praci, bol by to tento clovek?
som laik, ale asi skor psychopati ak vychadzam z tohto zdroja
https://podnikam.sk/rozdiel-psychopatom ... -rozoznat/
-
Daniel9911
Professional
no neviem, napr. pri takých vodičoch z povolania alebo xy povolaní musíš splniť podmienky inak si tam neškrtneš, a podľa mňa aj to také isté povolanie ako ostatné, len tvoje rozhodnutia ovplyvňujú život miliónov ľudí a tu už asi sranda končí.harrison314 napísal: 10 mar 2022, 14:27 To sa dostavas na tenky lad. Lebo budes obmedzovat demokraciu. Zober si taky cisty tresny register, ako lahko by bolo niekoho dostat s politiky. Zober si, ze by tu zvolili nejaku auoritativnejsiu vladu, ako lahko by dokazala znicit opoziciu.
Ja viem, ze vykvets LSNS, kde je kazdy druhy testne stihany za nasilne tresne ciny k takymto krokom nabda, ci psychicke vylevy inych politikov. Ale na druhej strane si treba uvedomit, ze v normalnej krajine by takym ludom dali ledva kopat kanali a u nas...
Pri volbach sa riadim otazkou? Keby si mozem zvolit sefa v praci, bol by to tento clovek?
Lenže kým tam budú také indivíduá tak, sa asi Slovensko nepohnem k lepšiemu
Pri voľbách máš čoraz častejšie si vybrať koho voliť, lebo ti nasľubujú všetko aby si ich volil.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Neriad sa podla slubov, ale podla cinov, alebo aspon ked nieco slubia ako to maju rozpracovane, ci maju vobec vyziu ako dany slub dosiahnut a s akych podkladov pri tom vychadzaju.
problem je ze na politikov neexistuje ziadna paka, v pripade ak uz boli zvoleni a svoje sluby neplnia, čo sa stava bežne.. Preto vacsinou vyhravaju ti najvacsi populisti.
ako ved politika neni o nicom inom nez o tom ziskat popularitu u obcanov. to je zial realita demokracie (napriek tomu sme zatial na nic lepsie neprisli).
samozrejme idealne sa budes snazit ziskat priazen obcanov tym ze sa o nich dobre postaras a budes dobre riadit stat, ale v realite sa ukazuje ze toto bezneho cloveka az tak nezaujima. ovela zaujimavejsie su temy ako rozhodovanie o tom co bude robit zena so svojim telom, rozhodovanie co budem ja robit so svojim telom alebo zachranovanie statu pred fiktivnymi hrozbami.
skratka ked su raz ludia ovce tak najuspesnejsim politikom bude pastier aj ked o vedeni statu vie uplne h*vno.
samozrejme idealne sa budes snazit ziskat priazen obcanov tym ze sa o nich dobre postaras a budes dobre riadit stat, ale v realite sa ukazuje ze toto bezneho cloveka az tak nezaujima. ovela zaujimavejsie su temy ako rozhodovanie o tom co bude robit zena so svojim telom, rozhodovanie co budem ja robit so svojim telom alebo zachranovanie statu pred fiktivnymi hrozbami.
skratka ked su raz ludia ovce tak najuspesnejsim politikom bude pastier aj ked o vedeni statu vie uplne h*vno.
politika je o tom, kupit si hlasy obcanov cez sluby a nasledne politici 4roky doja statny rozpocet cez svoje spriaznene firmy. To ostatne je len divadlo pre masy. Ked bola korona v plnom prude tak sa veselo posielali peniaze sukromnym firmam ktore maju nejasných vlastníkov. A riesil to realne niekto? Ani vtedy ani teraz ani nikdy pritom sa to vedelo, nebolo to ziadne tajomstvo. Staci mi ked vidim ako prebiehaju vyberova konania na zakazky na komunalnej urovni.
Aspon ze prezidentku máme reprezentatívnu a navyše je to kus ako aj tá nová Madarská prezidentka Katalina Novakova, sú to dve samice.
Viac ako 18 tisic ludí v ankete Plus jeden den, ohladom preferencii do volieb a hodnotenie vlády. Dopadlo to katastrofálne, Smer,Hlas,Republika na prvých miestach. Olano najväčší pád pochopitelne, kedze to ich rozviazanie ruk súdom a justicii na čele s arogantným GP = prepušťanie zločincov na slobodu, najnovšie nezatknutie Slotu a toho vlastizradcu plukovnika čo donáša Rusom. Počkáme kedy Kočnera prepustia ešte stou volavkou Zsuzovou.
2% ludí by volilo Sme rodinu čo je aspon nejaké pozitivum, drahá neviestka trojsky kôň v každej vláde ale pre Matoviča najlepší partner.
Jediné doveryhodné výsledky preferencii strán sú vo volbách, nie tie výsledky preferencii na nízkej vzorke a na týždennej báze len aby stále niekomu hralo do kariet raz Smeru raz Hlasu.
2% ludí by volilo Sme rodinu čo je aspon nejaké pozitivum, drahá neviestka trojsky kôň v každej vláde ale pre Matoviča najlepší partner.
Jediné doveryhodné výsledky preferencii strán sú vo volbách, nie tie výsledky preferencii na nízkej vzorke a na týždennej báze len aby stále niekomu hralo do kariet raz Smeru raz Hlasu.
Nejaký zdroj na tú anketu? Koho oslovovali? Teda ak sa nejedná o prvoaprílový žart? Ak anketa bola robená v ich novinách / na ich webe, jedná sa skôr o prieskum, akí čitatelia čítajú tento bulvár. Ak by takú anketu spravili v SME/Nku, výsledky by boli podstatne odlišné. Netreba to brať vážne.
aky citatel, taky vysledok
Co hovorite na Orbana? Bude este veselo.
Neviem si moc predstavit ako by som reagoval na to keby som vdaka orbanovym zakonom si citelne financne polepsil cez znizene dane, zvysene mzdy v statnej sprave, lacnejsie phm, atd. Proste si tych ludi kupil. S tym ze zahranicna politika bude velmi zla, statne media, atd atd.
A babo rad.
Neviem si moc predstavit ako by som reagoval na to keby som vdaka orbanovym zakonom si citelne financne polepsil cez znizene dane, zvysene mzdy v statnej sprave, lacnejsie phm, atd. Proste si tych ludi kupil. S tym ze zahranicna politika bude velmi zla, statne media, atd atd.
A babo rad.
-
starysomar
Hardcore addict
Peniaze na strome nerastú, Maďarsko nie je sebestačné. Niekde sa to prejaví.
V tej velkej ankete plus jeden den. Najlepsí premieri 1.Pellegrini, 2.Fico, najhorší Matovič a Heger na rovnakej urovni s Mečiarom, no nonsens.
Za mna najlepší premieri historie SR - Radičová a Heger. Matovič určite lepší než Mečiar.
Ale taká je mentálna vybavenosť SR - plná náckov,vo všetkom neprisposobivých romale,bolševikov,drahých neviestok,alkoholikov,IQ 90 a menej
Za mna najlepší premieri historie SR - Radičová a Heger. Matovič určite lepší než Mečiar.
Ale taká je mentálna vybavenosť SR - plná náckov,vo všetkom neprisposobivých romale,bolševikov,drahých neviestok,alkoholikov,IQ 90 a menej
Docela fandis s tou hornou hranicouBlastbit napísal: 13 apr 2022, 9:47 plná náckov,vo všetkom neprisposobivých romale,bolševikov,drahých neviestok,alkoholikov,IQ 90 a menej
Netreba to brat hned tragicky. Je to len vizitka citatelov Plus Jeden den. Je to len obycajny bulvar.Blastbit napísal: 13 apr 2022, 9:47 V tej velkej ankete plus jeden den. Najlepsí premieri 1.Pellegrini, 2.Fico, najhorší Matovič a Heger na rovnakej urovni s Mečiarom, no nonsens.
-
starysomar
Hardcore addict
V komentároch na Topkách asi funguje riadna trolia farma - niektorým ľuďom hromadne "nahlasujú" aj úplne neutrlne nezávadné komentáre a Disqus ich následne pozastaví - a zmaže. Zato agresívne a nenávistné v pohode prechádzajú.