Radosť | mobilný operátor
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Radosť | mobilný operátor
švagrinej sme to len preniesli a za obdobie ktoré využívala ešte o2, jej poslali faktúru.
inak ja som brutalne zvedavy kedy aj radost pride zo zdrazovanim davam tomu max polroka....
vsetci ostatny dvihali aj domovské o2... no uvidime.
vsetci ostatny dvihali aj domovské o2... no uvidime.
A o koľko sa dvíhalo v o2 ?
Stále tam vidím tie neobmedzené paušály s 10 Mbit/s internetom za cca 41€ .. V Radosti to isté za polovicu.
Podľa mňa to tak aj ostane, nie je dôvod dvíhať ceny.
Stále tam vidím tie neobmedzené paušály s 10 Mbit/s internetom za cca 41€ .. V Radosti to isté za polovicu.
Podľa mňa to tak aj ostane, nie je dôvod dvíhať ceny.
Mne zvýšili ceny tým, že mi znížili digitálny bonus o 1€. Takže robia to touto formou.
Nevadí mi to, aj tak je to pre mňa stále výhodnejšie ako to čo ponúka konkurencia
Nevadí mi to, aj tak je to pre mňa stále výhodnejšie ako to čo ponúka konkurencia
Zdravím, cez tu appku som si poziadal o registraciu a Simku. Ako je to s prenosom cisla? Musim aktualneho operatora kontaktovat? Potrebujem zachovat si svoje cislo. dakujem
edit
aha chapem, takze pride nova sim a potom cez apku poziadam o prenos cisla, ok
edit
aha chapem, takze pride nova sim a potom cez apku poziadam o prenos cisla, ok
Všetko rieši aktuálny operátor.
Zobudil som sa dnes ráno s tým že mi nejdú dáta. Zjavne sa niečo stalo v noci. S wifi išiel internet v pohode.
Vyriešilo sa to vypnutím a zapnutím telefónu. LTE ide ako predtým.
Čo sa deje v mobile keď sa stane takáto vec?
Vyriešilo sa to vypnutím a zapnutím telefónu. LTE ide ako predtým.
Čo sa deje v mobile keď sa stane takáto vec?
Ako je to s Radostou? Dostal som SIM. Viem ju mat v starom telefone a aktivovat ju vo svojom telefone tou ich aplikaciou? Aktivuje sa tak, ze sa foti obciansky? Aspon tak som sa docital vo FAQ. Dakujem.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
áno a áno
Nefotil si občiansky náhodou predtým ako ti prišla SIM?heker napísal: 12 mar 2022, 17:23 Ako je to s Radostou? Dostal som SIM. Viem ju mat v starom telefone a aktivovat ju vo svojom telefone tou ich aplikaciou? Aktivuje sa tak, ze sa foti obciansky? Aspon tak som sa docital vo FAQ. Dakujem.
Dať SIM do mobilu, zapnúť aplikáciu Radosť a potvrdiť prijatie SIM.
7 dní neobmedzené a môžeš potom požiadať o prenesenie a SIM ostáva v mobile a čaká sa na prenos čísla ktoré môže trvať pár hodín.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
dostal sim. píše to tam. možno k nákupu.
Alza dava SIM k nakupu k telefonu. Takze som SIM dostal a nedaval ziadny obciansky preukaz. Cize SIM by mala byt neaktivovana. SIM chcem do tlacitkoveho telefonu bez fotaku, ale aktivoval by som to tak, ze si do mojho telefonu stiahnem aplikaciu a aktivujem. Alebo je potrebne aj tu SIM Radost dat do toho telefonu kde to chcem aktivovat?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
odpovedal som ti na to už vyššie. nemusí byť simka v mobile v ktorom tú kartu chceš používať.
Asi je zla simka. Lebo nechyti ani signal. A neviem ani jej cislo (nie je na simke ani krabici), takze to nemam ako smskou aktivovat.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
veď v aplikácii ti číslo ukazuje. niečo robíš zle. ako aktivovať smskou? všetko robíš cez appku.
Ano, cez appku. Ak to mam cez wifi, tak musim zadat cislo a aktivovat sms. A ak to chcem cez mobilne data, tak by si to nacitalo same identifikaciu sim karty, avsak nemam ziadny signal. Ako keby bola sim karta zla, nema signal, ani manualne sa nepripoji na siet radost, pritom viem menit pin kod na sim karte a ine.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
velmi nerozumiem. pisni im na whatsapp.
Kaslem na to, hodim ju do kosa.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
K-u-b-i-a-k