retkvic napísal: 16 mar 2022, 22:00
U mna by ziskal vecsi respekt, keby priznal, ze na to nemal gule a ze ho manzelka doma prosila aby nesiel, ze co by robili keby sa nevratil

,
Presne toto som hovoril, deti, rodina, priznať že sa oňho báli, je normálne a ľudské a vie sa s tým takmer každý stotožniť. A to ani nerobím PR a netrénujem politikov. Preto keď to vidím ja, ako random obyčajný psychológ, tak prečo si sakra najvyšší ústavný činiteľ nevie zaplatiť na toto poradcov.
Ale toto je asi symptómom celej tejto vlády, amatérizmus. Ako keď Matovič na začiatku vlády povedal, že mu veľa ľudí hovorí, aby si najal poradcov na komunikáciu...ale že on chce byť sám sebou, tak poradcov nepotrebuje.

Ako keby si neuvedomoval, že nie je Jožko Mrkvička, ktorý vypil najviac borovičiek v miestnej krčme a získal si uznanie štamgastov z krčmy, ale že sa stal premiérom krajiny. A potom sa čudujú, prečo Ficovi rastú preferencie. No lebo si platí sakra drahých poradcov na PR.
heker napísal: 16 mar 2022, 22:05
Na co by vlastne chodil Heger na Zelenskym? Iba kvoli PR?
Nesledoval som to a neviem na čom sa v Kyjevi vlastne dohodli. Ale je to veľmi dobrý krok z hľadiska PR, že sa neboja tam ísť. A na druhej strane je ten trpaslík, čo je 2 roky schovatý v bunkri a aj jeho najbližší ho vidia až na konci 30m stola.