Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný vysielač a iné alternatívne média
To už je pomaly stalking, kyberšikana a nebezpečné prenasledovanie.
https://www.lewik.org/term/1352/nebezpe ... tny-zakon/
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja sledujem stranky typu "Blaha mi dal Ban", a on ju fakt spomina hadam v kazdom prispevku, hoci zo situaciu nema nic spolocne a ani okrajovu suvislost. Ale napriklad taky Taraba, ten je na tom podobne.ephramko napísal: 26 mar 2022, 16:54 To už je pomaly stalking, kyberšikana a nebezpečné prenasledovanie.
No na Blahovi sa mi momentalne "paci", ako sa pohorsuje a place, ze nanho vyhlasuju linc, ze zverejnili jeho adresu a stvu ludi proti nemu, oznacuju ho za vlastizradcu... pred mesiacom pritom on robil to iste inym.
Zacal kecat do prezidentky, lebo za chvilku su tu volby, tak si pripravuje podu pre Smerackeho kandidata (Zilinka?). To, ze ju spomina v kazdom prispevku je cisto psychologia podla mna (ephramko by mozno vedel viac napisat
). "Jeho" ludia si ju tak lahko zapamataju, ze je ta zla.
Reálne na ňu smeráci nevedeli vyhrabať žiadnu špinu, tak toto môže byť určitá stratégia, keď už nič, tak si ľudia povedia niečo v stýle "bez vánku sa ani lístok nepohne" alebo "pravda je niekde uprostred" a pod. A popularita pôjde dole. Na druhej strane, toto treba šíriť medzi populáciu, ktorá Blahu nemusí. Je zbytočné toto zdielať svojim fanúšikom, čo už majú Blahom zmagorené mozgy a prezidentku by nenávideli, aj keby im modré z neba zniesla. Pripádne operačné podmieňovanie...pri všetkom negatívnom tam spomenúť aj prezidentku, aj keď to s ňou vôbec nesúvisí, ľudia si tú neg. emóciu časom spoja s jej osobou. Potom stačí spomenúť len jej meno, bez pôvodného negatívneho podnetu a aj tak sa zjaví tá neg. emócia. No tieto jeho statusy to nespĺňajú, toto sú len výlevy, ako majú ľudia v psychotickej fáze alebo v amoku.
Skôr mi to pripadá tak, že toto už je na nejakú diagnózu alebo poruchu osobnosti. Jedna vec je, keď si politik robí kampaň a v súkromí si myslí/robí presny opak. Ako keď Slota hral stále s maďarskou kartou a keby tak skutočne nenávidel Maďarov, tak sa asi neožení s Maďarkou. No v prípade Blahu, on si nakazil a zabil si vlastného otca covidom. A nejako si z toho nič nerobí, ďalej organizoval masové zhromaždenia, kde rúška išli dole. To už o niečom vypovedá, keď sa takto dokáže správať aj k vlastným rodičom.
Skôr mi to pripadá tak, že toto už je na nejakú diagnózu alebo poruchu osobnosti. Jedna vec je, keď si politik robí kampaň a v súkromí si myslí/robí presny opak. Ako keď Slota hral stále s maďarskou kartou a keby tak skutočne nenávidel Maďarov, tak sa asi neožení s Maďarkou. No v prípade Blahu, on si nakazil a zabil si vlastného otca covidom. A nejako si z toho nič nerobí, ďalej organizoval masové zhromaždenia, kde rúška išli dole. To už o niečom vypovedá, keď sa takto dokáže správať aj k vlastným rodičom.
To s tym jeho otcom je pravda? Len viem, ze zomrel na Covid. Podrobnosti som nepatral...
Ono Blaha si v tych statusoch samozrejme protireci, lebo je klamar a zly clovek. Ale ktovie, ci tie statusy realne vsetky pise naozaj on, alebo ich robia, alebo aspon spolutvoria aj ludia, ktori sa mu staraju o jeho stranku. Kludne si viem predstavit, ze sa zada nejaka tema na porade a potom uz len oni nieco vykreuju a Blaha to len zbezne pozrie a schvali.
Samuel Marec (ktoreho som velmi nemusel, ale pise dobre teraz) v jednom blogu pisal, ze o Blahov profil sa stara okolo 15 ludi. Kludne moze byt pravda.
Ono Blaha si v tych statusoch samozrejme protireci, lebo je klamar a zly clovek. Ale ktovie, ci tie statusy realne vsetky pise naozaj on, alebo ich robia, alebo aspon spolutvoria aj ludia, ktori sa mu staraju o jeho stranku. Kludne si viem predstavit, ze sa zada nejaka tema na porade a potom uz len oni nieco vykreuju a Blaha to len zbezne pozrie a schvali.
Samuel Marec (ktoreho som velmi nemusel, ale pise dobre teraz) v jednom blogu pisal, ze o Blahov profil sa stara okolo 15 ludi. Kludne moze byt pravda.
je to celkom pravdepodobne, vela "popularnych" osobnosti si nechava spravovat socialne siete.
na druhej strane je to uplne nepodstatne, je tam jeho meno, on sam priznava ze je to jeho profil (alebo to aspon nijak nepoprel nikdy) a tym padom by mal on niest zodpovednost za cokolvek co sa zverejni jeho menom.
ale na tretiu stranu vieme ako to funguje u nas a keby ho chcel niekto napadnut za to co sa zverejnuje jeho menom na socialnych sietach tak by to bola asi celkom slusna vyhovorka ze to vlastne nie on ale nejaki brigadnici.
na druhej strane je to uplne nepodstatne, je tam jeho meno, on sam priznava ze je to jeho profil (alebo to aspon nijak nepoprel nikdy) a tym padom by mal on niest zodpovednost za cokolvek co sa zverejni jeho menom.
ale na tretiu stranu vieme ako to funguje u nas a keby ho chcel niekto napadnut za to co sa zverejnuje jeho menom na socialnych sietach tak by to bola asi celkom slusna vyhovorka ze to vlastne nie on ale nejaki brigadnici.
-
starysomar
Hardcore addict
Chýba v tomto "objektívna zodpovednosť"?
Majiteľ stránky zodpovedá za obsah bez ohľadu na to, kto mu ju spravuje, predpokladám.
Majiteľ stránky zodpovedá za obsah bez ohľadu na to, kto mu ju spravuje, predpokladám.
sa mi zda ze zopar LSNSakov sa takto uz nejakym obvineniam vyhlo ze povedalo ze oni vlastne ani nevedia ze ten profil maju a ze im to riesi niekto iny...
inac mne to hromadne strafovanie sa do caputovej pride uplne sialene a daleko za hranou. jasne vidno ako sa ju snazia(a to velmi uspesne musim povedat) spajat s negativnymi emociami aby u ludi ku nej vytvorili az podvedomy odpor. caputova povie nieco o detskej sikane? "co odvadza pozornost, ked sa teraz maju riesit ine temy!". nejake male decko opije a zbije parta tinedzerov? "a caputova je co ticho!! preco nepomoze!". a toto dokolecka, dokazu ju vtisnut do kazdej jednej temy, uz je to uplne chore.
-
starysomar
Hardcore addict
Cielené, platené.
To ano, je to svinstvo, ale funguje to vyborne. Ak este na tom popracuju, tak najblizsie volby kludne moze vyhrat Zilinka ak by teoreticky kandidoval. Podu ma na to pripravenu perfektne.
-
harrison314
Hardcore addict
Blaha sa stale nezsvail, ani po rozhodnuti sudu - https://www.aktuality.sk/clanok/krh2SB9 ... adana-usa/.
To nie je zly napad. Kludne by som mu hlas dal.Frco napísal: 28 mar 2022, 22:00 To ano, je to svinstvo, ale funguje to vyborne. Ak este na tom popracuju, tak najblizsie volby kludne moze vyhrat Zilinka ak by teoreticky kandidoval. Podu ma na to pripravenu perfektne.
Ľudia tam píšu, či sa to Peková snaží hrať na nesvojprávnosť, aby zastavili trestné stíhanie jej osoby.Soňa Peková v rozhovoru pro Svobodné rádio 6. dubna děkuje Putinovi za to, že doslova "roztřískal, rozšmelcoval" ty zákeřné biologické laboratoře na Ukrajině. Proto je válka. Vyzývá posluchače k modlení se za zdraví pana Putina, protože díky němu možná už žádná další podivná vlna COVIDu nebude. Jako vážně. Vážně.
-
harrison314
Hardcore addict
Na to je asi najlepsie to, ze Sona pekova pracuje v rovnakom biologickom labaku, ake maju na Ukrajineephramko napísal: 21 apr 2022, 10:34 Ľudia tam píšu, či sa to Peková snaží hrať na nesvojprávnosť, aby zastavili trestné stíhanie jej osoby.![]()
-
starysomar
Hardcore addict
Nadrístala toho aj o koronavíruse. Celkom "zdravá" nebude.
Občiansky tribunál zase odhalil praUdu a ide do boja za nás všetkých. 
https://www.facebook.com/juraj.janosik. ... 1718914355
https://www.facebook.com/juraj.janosik. ... 1718914355
-
starysomar
Hardcore addict
Aspoň je tam dosť komentujúcich pri zmysloch 
Prorok Eliáš Sprostáš zaluje pani Vasaryovu. Ten Sprostáš, ktory sa fotil pri zapredani sa na Ambasade RF a rovnaky, ktory hucka citatelov na fyzicku likvidaciu inych.
Pán kapitán nemá google a nevie si vypočuť nahrávku Rostasa, ako dranká peniaze z ruskej ambasády?