Aky zaujem zo strany zeny to je?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skooty
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Aky zaujem zo strany zeny to je?

Príspevok od používateľa skooty »

Ahoj.

Zrecyklujem túto tému na jednu dosť podobnú otázku.

Je nejaký spôsob/naznák ako sa dá rozoznať ako to s vami myslí opačné pohlavie (nežné), bez priamej otázky/fyzického kontaktu. Dá sa rozoznať nejako hranica medzi tým kedy sa k vám snaží byť niekto milý, alebo má na vás crush ?

Story:
Po dlhšej dobe som bol von s jedným dievčaťom, ako už predtým sme vybehli niekde, teraz to bolo po dlhšej odmlke skrz dosť veľa objektívných dôvodov, ale medzičasom sme spolu udržiavali kontakt aspoň cez chat výmenov nejakých pár správ za týždeň. Stretko bolo úplne v pohode, celé prekecané/ presmiaté vo veľmi dobrej nálade. Dievča to ukončilo so slovami že "super som sa bavila" tak že reku mohli by sme to niekedy zopakovať, potom sme na seba asi polminutu pozerali ako soľné stĺpy :D a radšej sa trápne ticho prerušilo odchodom :D

Ide o to že som zrovna typ človeka, ktorý všetko príliš analyzuje a do toho som dosť fyzicky chladný (vyslovene že dať objatie inej osobe je pre mňa mentálna príprava na celý deň, ako keď sa prelomia ľady už je to v pohode, ale to prvé je vždy hrozné :D) a nič by lepšie nepopísalo moje troubles než video od casually explained

Čo myslíte, sú toto dostatočné znaky, alebo pokračovať v pátraní ? :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Zena očakáva že prvý krok urobí muž, tak to urob bez váhania,kto váha nemá nič,kto nič nemá nemá co stratiť.
Na začiatok by stačilo ju objať a dat pusu na líce, potom podla jej reakcie uvidíš ako to bude pokračovať.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je lepsie byt vo vztahu so zenou radsej prilis aktivny ako prilis pasivny.
Pri tom druhom to totiz ma tendecniu nakoniec sklznut do friendzone.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

skooty napísal: 28 mar 2022, 9:36 Je nejaký spôsob/naznák ako sa dá rozoznať ako to s vami myslí opačné pohlavie (nežné), bez priamej otázky/fyzického kontaktu. Dá sa rozoznať nejako hranica medzi tým kedy sa k vám snaží byť niekto milý, alebo má na vás crush ?
Neda. Bol som si uplne isty, ze ma jedno dievca chce. Nenapadne dotyky, vyhladavanie mojej pritomnosti, ked som na nu pozrel, vzdy sa pozerala na mna. Nope. "Vnimam ta viac ako kamarata."
gogo956
Redeemer
Redeemer

stava sa aj to, ze sice sa jej sice mozes pacit, ale uz ma napr priatela ku ktoremu citi viacej a proste ten vztah s tebou nedokaze "prebit" ten jej druhy vztah
skooty
Light Star
Light Star

nn, je single. Keby bola zadaná, tak by som dal od toho ruky preč hneď na začiatku.

Autoeditácia príspevku po 11 min 44 sek:
Blastbit napísal: 28 mar 2022, 10:04 Zena očakáva že prvý krok urobí muž, tak to urob bez váhania,kto váha nemá nič,kto nič nemá nemá co stratiť.
Na začiatok by stačilo ju objať a dat pusu na líce, potom podla jej reakcie uvidíš ako to bude pokračovať.
Duh, hej no, s tým objatím som to potom ľutoval na konci, ale tak nvmd. Snáď bude šanca aj nabudúce
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

skus sa vzit do jej koze. pozerat sa na situacie z jej pohladu.

dostala od teba niekedy nejaky naznak ze ty mas zaujem o vztah? lebo to ze ona je single a ty si single a boli ste spolu vonku nestaci. pokial ma zaujem tak musis predpokladat ze si je rovnako neista ako ty a mozno tiez nema istotu ako to ty myslis.
ako napisal gogo, lepsie je byt aktivny. ber to tak ze kazda zena ta ma za kamarata pokial jej neukazes ze chces viac. a samozrejme jej to musis ukazat tak aby to chapala ona, nie tak ako by si to chapal ty na jej mieste.

Autoeditácia príspevku po 26 min 58 sek:
otazka este je preco tak velmi potrebujes zistit ci ma zaujem alebo nema? respektive co bude nasledovat potom.
a ake to bude mat vyhody oproti priamej otazke.
"pocuj mam pocit ze to medzi nami trochu iskri, zda sa to len mne alebo aj ty to citis?"
co sa moze stat? bud ti povie ze ano, aj ona to citi a mas istotu ze ma zaujem a mozes ju dalej riesit.
pokial ti povie ze ona to tak neciti, tak jej odpovies "ok, pohoda, toto mame vyjasnene, uz to nemusime riesit". a potom je uz na tebe ci sa s nou budes dalej kamaratit alebo sa jej uz neozves.

na druhej strane pokial na zaklade nejakych internetovych receptov vyhodnotis ze zaujem ma alebo nema tak stale mas len tie iste moznosti ako reagovat ale zaroven stale nemas 100% istotu ci o teba zaujem ma alebo nema.

Autoeditácia príspevku po 1 min 1 sek:
v skratke tym chcem povedat, ze riesenim takychto blbosti "ma o mna zaujem" aj tak realne nic nezistis a v najlepsom pripade skoncis presne v tej istej situacii ako by si skoncil keby si sa rovno opytal.
gogo956
Redeemer
Redeemer

podla mna sa to da lahko zistit na zaklade nejakych nenapadnych, akoze mimovolnych dotykov. Musi to byt ale urobene citlivo a decentne vzhladom k situacii a potom si zanalyzujes jej reakciu. Nielen tu okamzitu, ale povedzme aj o par dni neskor, ako sa bude k tebe nadalej spravat, lebo ona to musi tiez nejako "stravit". Ak ta chce iba ako kamarata, tak zacne byt viac ci menej odmerana, pripadne rovno ti na to nieco povie. Ak chce ale viacej ako iba kamaratstvo, tak ti to tiez naznaci. Ano, je v tom urcite aj trochu risku, ale kto nič neriskuje, ten nikdy nič neziska. Žena silno reaguje aj na letmý dotyk, mimovolny dotyk, majú uplne inu citlivost kože, pre ne je to velmi dolezite, sama musi vediet ako jej vnutro fyzicky na teba reaguje. Zena je plna vášne, len tu vášen musi muž z nej vediet "uvolnit" a to sa pasivnym pristupom malokedy podari, aj ked urcite ze su aj take pripady.
Radšej byť MIERNE drzí, ako byť stale pasívny mumák.
skooty
Light Star
Light Star

aacid napísal: 28 mar 2022, 12:22 otazka este je preco tak velmi potrebujes zistit ci ma zaujem alebo nema? respektive co bude nasledovat potom.
a ake to bude mat vyhody oproti priamej otazke.
"pocuj mam pocit ze to medzi nami trochu iskri, zda sa to len mne alebo aj ty to citis?"
co sa moze stat? bud ti povie ze ano, aj ona to citi a mas istotu ze ma zaujem a mozes ju dalej riesit.
pokial ti povie ze ona to tak neciti, tak jej odpovies "ok, pohoda, toto mame vyjasnene, uz to nemusime riesit". a potom je uz na tebe ci sa s nou budes dalej kamaratit alebo sa jej uz neozves.
Chápem kam tým mieriš a z veľkej časti ti dávam za pravdu.
Na druhú stranu ako som už spomenul, zvyknem veci dosť analyzovať, obzvlášť tie na ktorých mi záleží a rád vsádzam na veci kde je väčšia pravdepodobnosť úspechu než neuspechu.
Za druhé v čítaní ženských signálov som fakt mizerný, ale že fakt. (Napr. jedna historka z výšky kde ma jedna kamoška stále pozývala von, tak sme boli na vodnici a po tom čo ma celý večer chytala za ruku, galantnom odprevadení na zastávku a až po explicitnom vypýtaní pusy, nastal ten moment v ktorý som pochopil že ktorá bije).
Takže nešlo mi ako o zaručené internetové rady, skôr o rozšírenie obzoru a názorý ostatných, ktoré ma samozrejme môžu aj do istej miery ovplyvniť.

Ono to do istej miery asi aj tak asi dopadne ako píšeš, teda že tej iniciatívy sa budem musieť chopiť tak či tak ja, vzhľadom k tomu že jej asertivita v tomto čo som vypozoroval a aj sama povedala je asi snáď ešte horšia než moja :D

Dovolil by som si ale nesuhlasti s Blastbit-ovým výrokom že "kto váha nemá nič, kto nič nemá, nemá čo stratiť" . Človek môže stratiť osobu s ktorou si výborne medziľudsky rozumie, keďže s vyloženými kartami sa môže zmeniť celá hra :)

Autoeditácia príspevku po 7 min 59 sek:
gogo956 napísal: 28 mar 2022, 12:27 Radšej byť MIERNE drzí, ako byť stale pasívny mumák.
Story of mi life.
Ale hej súhlasím, nejaké jemné dotiky asi nič nepokazia, minimálne teda aspoň nejaké objatie, hovorím najhoršie je prelomiť vnútorný blok a urobiť to prvýkrát. Potom už ten blok nieje taký silný :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

skooty

ono to nemusi byt ze zle citas zenske signaly, lebo proste ak ta ta kamoska predtym nepritahovala, tak preco by si mal liezt za nou do postele. Nie kazdy je taky typ ze musi prekotit vsetko co pred nim neutecie..

Zivot je proste risk management. Musis si sam zvolit, ci ma pre teba vacsiu vahu zostat s niekym kamos za kazdu cenu, alebo riskovat ze priatelstvo sa mozno pokazi ale mozes ziskat nieco
viacej.
Nemusis ju hned zacat objimat, zacni mensimi krokmi a sleduj reakcie. Skus sa prekonat, uvedom si, ze ak mas teraz problem s takou drobnostou, tak co budes robit keby si s nou mal ist "na vec?"
skooty
Light Star
Light Star

gogo956 napísal: 28 mar 2022, 12:51 Nemusis ju hned zacat objimat, zacni mensimi krokmi a sleduj reakcie. Skus sa prekonat, uvedom si, ze ak mas teraz problem s takou drobnostou, tak co budes robit keby si s nou mal ist "na vec?"
Ale ako mne nerobi problem ist "na vec", po tom co vies na com si. Co mi robi problem je prelomit ten prvy lad. Nasledne uz nicim nevybocujem z normalu.
gogo956 napísal: 28 mar 2022, 12:51 ono to nemusi byt ze zle citas zenske signaly, lebo proste ak ta ta kamoska predtym nepritahovala, tak preco by si mal liezt za nou do postele. Nie kazdy je taky typ ze musi prekotit vsetko co pred nim neutecie..
Celkom uder po hlavicke :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

skooty

ked sa to moc natahuje tak vacsinou nastane situacia "brat a sestra". :-) A to asi nechces.
Vytrati sa "zivocisnost" a zostane friendzone.Chod do toho a napis potom ako to dopadlo.
Ty sa bojis toho ze ta odmietne a bude to trapne ale proste priemerny chlap toto riziko musi podstupit. Ano existuju typy na ktore skacu zeny samé a nemusia oni robit nic, ale takych je malo a my ostatni musime riskovat.
Predstav si, ze ta odmietne. Ona si povie, sice som ho odmietla, ale bol to chlap, aspon sa pokusil. Ale pokial sa nepokusis, tak si bude mysliet ze si chcel ale nenasiel odvahu a to je horsie. Ona pocuva od kamosiek ako si ony uzivaju a co stvaraju a ona sa pred nimi nema cim pochvalit, lebo ty nič.
skooty
Light Star
Light Star

gogo956 napísal: 28 mar 2022, 13:04 skooty

ked sa to moc natahuje tak vacsinou nastane situacia "brat a sestra". :-) A to asi nechces.
Vytrati sa "zivocisnost" a zostane friendzone.Chod do toho a napis potom ako to dopadlo.
Ty sa bojis toho ze ta odmietne a bude to trapne ale proste priemerny chlap toto riziko musi podstupit. Ano existuju typy na ktore skacu zeny samé a nemusia oni robit nic, ale takych je malo a my ostatni musime riskovat.
Predstav si, ze ta odmietne. Ona si povie, sice som ho odmietla, ale bol to chlap, aspon sa pokusil. Ale pokial sa nepokusis, tak si bude mysliet ze si chcel ale nenasiel odvahu a to je horsie. Ona pocuva od kamosiek ako si ony uzivaju a co stvaraju a ona sa pred nimi nema cim pochvalit, lebo ty nič.
Chápem, z tej straty živočínosti som mal aj trochu obavu teraz, lebo bolo to stretko po dlhšej dobe ako som písal, ale po hodke ako sme sa zladili na rovnakú vlnovú dĺžku tak to bolo veľmi príjemné. Ale súhlasím, nemusí to vychádzať do nekonečna.

S tým strachom z odmietnutia tiež súhlasím, neviem čím to je že v medziľudskej rovine je to pre mňa taký dealbreaker, pričom v ostatných oblastiach života som práve naopak ja ten kto nemá problém so žiadnou iniciatívou a nemám problém riskovať.

Tie naše stretká sú momentálne trošku problematické, ale verím že do mesiaca ju znova vytiahnem von :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Povedala mi kedysi strašne dávno spolužiačka: Nezaváhaj chytiť dievča za ruku :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

skooty
Casom zistíš aj sám, že zbalenie ženy (dotykat sa jej,pobozkať na lico,usta) je to najmenej, to je to najlahšie, udržať vztah bude väčšia fuška.
Aj z kamarátstva može vzniknut vztah, slovo Friendzone NIE JE 100% stopka, jedine ak by ťa ženská odsotila,nazjapala na teba, za to ak by si sa ju opovážil pobozkať. V tom prípade by si vedel, že o to nestojí od teba a ani za to nestojí.
No a baliť zadanu žensku a zbaliť ju, to nie je dobrý signál pre chlapa ktorí ju zbalil a prebral inemu, može to ona urobiť dalšiemu a dalšiemu.
Absolutne sa neboj ju dotykať, možno ťa sama prekvapí ťa chytí za prdel ako sa budete objimať a čo to by bol velmi dobrý signal z jej strany :D Potom jej to treba opätovať, nie je nadto chytať velký ženský zadoček, aj tak treba sebavedomie,dominanciu voči žene prejaviť.
Obcas vedia byť aj ženy iniciativne ked sa im chlap páči, najprv sa tvária chladne ale vo vnutri to v nich vrie a obvlast teraz ked uz sa oteplieva sa im budu zvysovať chuťe na intimnost. Tak nemaju problem prvé chlapa zavolat von, aj zaplatiť zanho večeru napr, potom zase chlap žene zaplatí a pohoda
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

strach z odmietnutia... je ozaj horsie ked ti zena povie "sorry, nemam o teba zaujem" ako zit v neustalom napati ci ta chce alebo nechce? rozmyslat nad tym ze ci ta sprava co ti poslala bola myslena tak alebo nie?
gogo956
Redeemer
Redeemer

zo ženami je to vlastne stale neistota. Aj keď s nimi clovek prezije uzasne chvile a ma pocit ze vsetko bude navzdy dokonale, tak nasledujuci den moze byt uplne iny. S tym treba ratat a byva to bolestive. Taky je zivot.
skooty
Light Star
Light Star

aacid napísal: 28 mar 2022, 15:36 strach z odmietnutia... je ozaj horsie ked ti zena povie "sorry, nemam o teba zaujem" ako zit v neustalom napati ci ta chce alebo nechce? rozmyslat nad tym ze ci ta sprava co ti poslala bola myslena tak alebo nie?
Na to sa nedá povedať nič iné než že máš pravdu, spojiť však teoriu s praxov býva častokrát obtiažnejšie.
Obzvlášť neviem prečo to vždy tak riešim keď zatiaľ som ešte košom nedostal...

Autoeditácia príspevku po 8 min 13 sek:
gogo956 napísal: 28 mar 2022, 15:47 zo ženami je to vlastne stale neistota. Aj keď s nimi clovek prezije uzasne chvile a ma pocit ze vsetko bude navzdy dokonale, tak nasledujuci den moze byt uplne iny. S tym treba ratat a byva to bolestive. Taky je zivot.
Uhh, osobne si myslím že asi záleží kus od kusu, zrovna ja som povahovo celkom kľuďas a moc nemusím frfľošov/ľudí čo zveličujú, teda s takýmito ľuďmi nedokážem nadviazať nejaký hlbší kontakt a zrovna všetky ženy s ktorými som si bol "blízky" (síce by si ich spočítal na prstoch jednej ruky), boli absolutné kľuďasky kde neboli nejaké veľké výkyvy nálady.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Odmietnutie je najlepšia vec ktorá sa ti môže stať.

Samozrejme musíš si to v hlave zrovnať a povedať si čo si urobil zle a prípadne či sa dá niečo zlepšiť/zmeniť. A posunúť sa dopredu. Neskôr na ženskú zabudneš a príde nová/lepšia. Ver mi. Myslím si že každý to tak má. Musíš si uvedomiť že ako chlap čím budeš starší tým budeš lepší ... ak chceš byť.

Ženy sú krásne do 25. roku a potom to s nimi ide dolu vodou ... a to sú fakty.
skooty
Light Star
Light Star

fildinko napísal: 29 mar 2022, 7:14 Neskôr na ženskú zabudneš a príde nová/lepšia.
Pokial zijes v regione, tak to nie je az take samozrejme. Vacsina osob v mojom veku (26 r.) je bud zadana, alebo ma dokonca aj deti. Nehovoriac o demografickej nevyvahe, lebo pokial mas vs vzdelanie, si zena a mas vek medzi 20-30 r. a nic tak tu neviaze, tak tu ako ozaj nemas moc co robit :D Takze ako nadviazat novu znamost nie je az take jednoduche, ale samozrejme to nie je nemozne :)
Napísať odpoveď