Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa Frco »

Aha. No ja som nasiel prave teraz toto a hned som to aj rovno stiahol a zapol:
https://chrome.google.com/webstore/deta ... kofllomhea

Tak uvidime. Da sa tam praveze nastavit aby si nedaval like vsetkemu, ale normalne podla filtrov.
Mas tam vekovy filter, vzdialenostny a este aj to kolko fotiek ma baba v albume. Ja som si dal ze nech ma aspon 2.
Mrkni to, co na to hovoris.

To s tou zmenou lokality moze byt zaujimavy trik, vyskusam.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

To mi pride ako hrozna blbost. V prvom rade si na tinderi nastavujes vekovy limit aj vzdialenostny limit, na co to nastavit na daco velke a potom to este raz filtrovat v skripte, co bude za teba swipovat. V principe je to hra, nemyslim si, ze cheatovanim v nej vyhras.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

To je velmi zle prirovnanie, lebo cheatovanim v hre vzdy vyhras :D
V tomto to vidim ako velke setrenie casu, ked sa nemusim x sekund zamyslat nad nejakym profilom. Ale si vyberiem len z tych, co budem mat realne matche.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

V CSku cheatovanim vyhras akurat tak ban, rovnako aj tu ti bud ucet bloknu alebo ti daju "len" shadowban a neuvidi ta vobec nikto. Takze ked sa po tyzdni budes cudovat preco nemas ziaden match, tak to bude preto.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak v MP som nikdy necitoval, v SP velmi casto, take GTA s cheatmi je o niecom inom. Pointa je, ze takymto cheatovanim nikomu neublizujem, to je rovnake, ako keby som likeoval po jednom (takmer) vsetko ja sam. Akurat to za mna robi comp.
Chapem ale, dakujem za upozornenie, neviem ci to Tinder vie nejako zistit, ci pouzivam taketo nieco. Mam to zapnute na PCcku, na Chrome. Uvidime. Vyskusam, dam vediet aj pre ostatnych recenziu.
failExperiment
Expert
Expert

Príspevok od používateľa failExperiment »

Ake su moznosti online zoznamiek pre 35 rocneho chlapa s vysokou skolou?

Uz desat rokov som nemusel hladat rande, no pred par rokmi sa to zmenilo, moznosti znamych som uz vycerpal (aj tak to boli len dva pripady, ktore dopadly katastrofou), pokec tam naozaj nic rozumne nebolo (bud same zlatokopky alebo snazilky), tinder a insta mi pridu strasne povrchne...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Co su to snazilky?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ženy, snažiace sa otehotnieť.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Frco napísal: 02 apr 2022, 17:20 Aha. No ja som nasiel prave teraz toto a hned som to aj rovno stiahol a zapol:
https://chrome.google.com/webstore/deta ... kofllomhea

Tak uvidime. Da sa tam praveze nastavit aby si nedaval like vsetkemu, ale normalne podla filtrov.
Mas tam vekovy filter, vzdialenostny a este aj to kolko fotiek ma baba v albume. Ja som si dal ze nech ma aspon 2.
Mrkni to, co na to hovoris.

To s tou zmenou lokality moze byt zaujimavy trik, vyskusam.
co to dalo za tie 3 tyzdne?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

failExperiment napísal: 23 apr 2022, 7:44tinder a insta mi pridu strasne povrchne...
Záleží ako veľmi to chceš ... či sa k tomu dokážeš vôbec dokopať.

Za skúšku na Tinderi nič nedáš. Mám pocit že tam je teraz dosť pretlak žien. Samozrejme môžeme sa baviť o povrchnosti ale ani ty určite nechceš ne-peknú frajerku.

Nezabúdaj že to ako ty budeš vyzerať na fotkách je realita. Ženy si to tam veľmi prikrášľujú a často je fotka na internete neporovnateľná s realitou.

Daj tomu shot. Myslím si že Tinder môže byť dobrý štart a k tomu (..aby si niekoho spoznal) a aj pekný insta (na youtube je veľa tipov ako si vylepšiť profil nech je friendly pre dievčatá/ženy) profil je len +

Off-topic otázka ... Je hľadanie vzťahu na zoznamkách stále o tom aby si, keď ťa tam žena uvidí, predstavila aký život môže mať s tebou?

:smt006
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ja tiež pridám skúsenosť mimo aktuálnej témy.
Čo sa Tindru týka, tak je veľký rozdiel aj v akej krajine hľadáš. Ja tam nehľadám žiadnu priateľku, v podstate len niekoho na "kávu", keďže žijem v zahraničí a nemám tu moc známosti. Už po mesiaci som vrámci Nemecka a Dánska našiel viac žien ochotných si dlhodobo písať a stretnúť sa ako za rok na SK. Tie ženy píšu aj samé od seba, čo sa mi úprimne na SK ešte nikdy nestalo 😁

A ak ste modrookí blondaci, tak odporúčam Indonéziu :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

fildinko napísal: 24 apr 2022, 6:36
Off-topic otázka ... Je hľadanie vzťahu na zoznamkách stále o tom aby si, keď ťa tam žena uvidí, predstavila aký život môže mať s tebou?
:smt006
podla mna to vacsina zien skusa s tym ze sa nechaju prekvapit co z toho nakoniec bude, ci iba chlapik na kavu, alebo viac. Ale urcite ze asi kazda by bola najradsej keby z toho bol príbeh s pánom dokonalým a svadobnymi fotografiami.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

mirak2 napísal: 23 apr 2022, 15:32 co to dalo za tie 3 tyzdne?
Zaujimave ze sa pytas zrovna dnes, kedze prave dnes mi ten autoswiper prestal fungovat. Nahoda? Nemyslim si. :D

Kazdopadne. Vyswajpovalo mi to cca 6000 bab doprava. Rucne by mi to trvalo...ani neviem kolko. Mal som x matchov, v priemere asi 1-2 denne. Samozrejme, vacsina boli baby, ktore neboli moj typ, takze som hned matche aj rusil.
Hned na zaciatku mi to ale hodilo na match babu, ktorej by som sam asi lajk ani nedal, lebo by som ju povazoval za uplne mimo mojej ligy. Autoswiper s tymto problem nema :D
Dokonca ma ta baba sama od seba oslovila ako prva. Odvtedy si piseme, par krat sme sa stretli, bol som aj u nej, riesime. Krasna, inteligentna baba, nieco neuveritelne :)

Okrem tohto "naj" matchu este niektore co stoja za zmienku:

Potom ma to matchlo s jednou fajn analytickou, mila, pekna baba, dohadujeme si stretko.
Dalej dve Aziatky :D Obidve dost pekne, jedna bola prave vo Viedni a ide domov, ale o par tyzdnov tu je a z tych sprav co mi posielala, tak pokial nechce sex tak neviem citat signaly :D
Druha je o poznanie inteligentnejsia :D , ta planuje europa trip a chce prist aj do BA tak sa dohadujeme ze jej ukazem BA (preto mala BA location).

No a to je vsetko. Ale podla mna by toho bolo aj viac, keby som hned neriesil s hentou kraskou. No a samozrejme ked sa s nou posuniem dalej, tak nemam zaujem nahanat ine baby. Ja budem velmi rad za jednu priatelku, nie aby som ju hned podvadzal s x dalsimi. (takze aj aziatka pojde mimo :D )

Jaj a este dodam ze toto vsetko som dal pocas tych troch tyzdnov, z ktorych som bol cca 2 tyzdne chory. Nie ze by som sa chvalil... :D

A ano, suhlasim, ze treba si poriadne premysliet fotografie, aby zaujali, aj profil samotny - uz som to asi tri krat menil. Instagram moze pomoct tiez, ten ale nepouzivam, mozno zacnem.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Frco napísal: 24 apr 2022, 12:59 Zaujimave ze sa pytas zrovna dnes, kedze prave dnes mi ten autoswiper prestal fungovat. Nahoda? Nemyslim si. :D
Nahoda.
Frco napísal: 24 apr 2022, 12:59 Hned na zaciatku mi to ale hodilo na match babu, ktorej by som sam asi lajk ani nedal, lebo by som ju povazoval za uplne mimo mojej ligy. Autoswiper s tymto problem nema :D
Dokonca ma ta baba sama od seba oslovila ako prva. Odvtedy si piseme, par krat sme sa stretli, bol som aj u nej, riesime. Krasna, inteligentna baba, nieco neuveritelne :)
To sa podarilo aj mne. Randil som s nou rok. Zistil som, ze je crazy a ma na to papier od doktorov.
Frco napísal: 24 apr 2022, 12:59 No a to je vsetko. Ale podla mna by toho bolo aj viac, keby som hned neriesil s hentou kraskou. No a samozrejme ked sa s nou posuniem dalej, tak nemam zaujem nahanat ine baby. Ja budem velmi rad za jednu priatelku, nie aby som ju hned podvadzal s x dalsimi. (takze aj aziatka pojde mimo :D )

Jaj a este dodam ze toto vsetko som dal pocas tych troch tyzdnov, z ktorych som bol cca 2 tyzdne chory. Nie ze by som sa chvalil... :D
Pri takychto skusenostiach ti podla mna autoswiper nebolo treba.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Kamos tiez na tinderi narazil na nejaku peknu inteligentnu babu, robila modeling.. Nejaky cas bolo vsetko ok, kym si ju momentkou neodfotil v spodnom pradle.. Skoncilo to na sudoch.. Prajem viac stastia
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

mirak2 napísal: 24 apr 2022, 13:30 To sa podarilo aj mne. Randil som s nou rok. Zistil som, ze je crazy a ma na to papier od doktorov.
Pri takychto skusenostiach ti podla mna autoswiper nebolo treba.
:D :D :D dobre som sa pobavil. A to si nezistil pocas toho roka o nieco skor?

Ono ale mam pocit, ze ti unika podstata toho autoswipera. On ta len priblizi k tym matchom. A podstatne to setri cas.
Nemusis ty poctivo kazdu jednu babu kukat jej profil a hovorit si, ze wow, tato vyzera velmi milo, tato druha bola na dovolenke tu a tu? Aj ja! Mame o com kecat, dufam ze napise. A tato tretia ma zaujmy rovnake ako ja? No vyborne! Boze a ta stvrta vyzera uzasne...atd.
No a potom ti ziadna z tych styroch nikdy nenapise a akurat mas bad feeling z toho celeho. Toto ti pri tom autoswipovani odpada. Tu ti proste len chodia priamo matche, z ktorych si TY uz len vyberas priamo baby na pisanie.

Kamos tiez na tinderi narazil na nejaku peknu inteligentnu babu, robila modeling.. Nejaky cas bolo vsetko ok, kym si ju momentkou neodfotil v spodnom pradle.. Skoncilo to na sudoch.. Prajem viac stastia - lol. Vsetky baby s ktorymi som chodil mam pofotene v spodnom pradle a nahe, ved chcem mat na stare kolena pekne spomienkay :) Mozno ten tvoj kamarat to skusal po par dnoch co sa poznali.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Zistil som to skor, pointa je inde. Ked je kocka sexy a hlavne, este ti napise prva, to znamena, ze je crazy alebo je nieco vadne na nej.
Neunika mi pointa. Mal som volakedy autoswiper, nemal som ziadne matches. Citil som sa z toho zle. Uz nad tym rozmyslam inak. Swipovanie je ako obzeranie zien vo vyklade. Aj ked ta neswipnu, nemas z toho zly pocit a tesis sa, ked narazis na streleny profil.
Prílohy
ssfup7ps4lr81.jpg
t0burhopygb31.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

mirak2 napísal: 24 apr 2022, 17:01 Zistil som to skor, pointa je inde. Ked je kocka sexy a hlavne, este ti napise prva, to znamena, ze je crazy alebo je nieco vadne na nej.
Toto je pekná pi*ovina.
V podstate si medzi riadkami napísal, že pekná žena nemá právo výberu (a ak hej, tak je vadná).
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Asi tak :D Akoze, trosku generalizacia jak hovado, nemyslis?
Aj nejaky chalan moze byt pre zenu tak zaujimavy, ze ho proste oslovi zena ako prva. Preco by bola divna?
To aj v podniku ked pride za tebou baba ci si nezatancujete, tak je cudna? :D

Autoeditácia príspevku po 1 min 10 sek:
mirak2 napísal: 24 apr 2022, 17:01 Swipovanie je ako obzeranie zien vo vyklade. Aj ked ta neswipnu, nemas z toho zly pocit a tesis sa, ked narazis na streleny profil.
A s tymto nesuhlasim, toto je podla mna strata casu, to uz rovno mozem scrollovat instagram/9gag.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Na Tinderi prve pisu crazy zeny a boti. Pripadne napisu len "Ahoj". Pekne zeny nemaju potrebu pisat prve, lebo chcu byt bud lovene alebo mat dobry pocit z toho, kolki chlapi im na Tinderi dvoria. Neporovnaj to s barom. Kamo, pouzivam Tinder 8 rokov, podla mna je pi*ov*** ten tvoj autoswiper, ktory si pouzival 3 tyzdne. Ak mas kazdy den matche, tak ti netreba autoswiper.
Napísať odpoveď